Gebelikte burnu kasinanlar yardim

Cimcimekizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
90
28
88
37
Hamileliğini öğrendiğimde beri deli gibi burnumun dışı kasinio biyle bir durum yasaysn varsa nasil cozum buldu . Disi ve ucu kasinio

Gerçekten mi hiç duymamıştım başta eğlencesine yok kiz erkek yorum yapiyodim artık iyice rahatsız olmaya başladım allerjik olsa içi kaşınır . Dışı olunca anlam veremiyorum
Tabiki bu batıl bi inanç ben nazara inanıyorum hamileliğinı duyan varmı nazaran uğramış olabilirsin nazar âyetleri var oku üfleyerek kendine. birde geçmez ise zararıni görürsen doktora gitmeyi ihmal etme canim

Tabiki bu batıl bi inanç ben nazara inanıyorum hamileliğinı duyan varmı nazaran uğramış olabilirsin nazar âyetleri var oku üfleyerek kendine. birde geçmez ise zararıni görürsen doktora gitmeyi ihmal etme canim
Saol canim cvbin icin duyanlar var tabi hiç aklıma gelmemişti. Sende yaşadın mı bu durumu

Canım kaçıncı haftafasin kimisinin gebelikte yüzü burnu çok siser ondan olabilir mi acaba geriliyor dur belki cildin

Ben öğrenmeden bir hafta önce felan burnumun ucu dışarda bi kasiniyordu anlatamam burda gebelikten olabileceğini okuyunca cok şaşırdım

Back
X