- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Haklısın bende araştırma yaptım biraz onda gördüm çünkü hic aklimin ucundan dahi geçmeyen birşeydi ama okuyunca olabilir dedim biraz olsun ümidiyle son adet 15 agustos cok erken degil miBurun kanamasina görege gebelik yorumu yapilamaz gebelerde olan
bişey ewet ama gebelik belirtisi olarak degerlendirilemez test yapmanız
gerekli şüpheden kurtulmak için.....
Teşekkür ederim öncelikle cevabin için hamile olup olmadigimi bilmiyorum test yapmak icin cok erken sat 15 ağustos hani belirtilerinde var midir diye aklima takildi yasayan hamile ark.varmiki diyeBurun tikanikligi ve kanamasi gebelik belirtisi deildir
Test yapiniz varsa supheniz .
Eger hamile deilde kanamaniz devam ediyorsa hamile bile olsaniz bi doktora gorunun gecmis olsun
Insallahhh hepimiz isteyen tum arkadaslarimız hamiledirins hamilesinizdir
Teşekkür ederim öncelikle burun kanaması 2 gecedir var ama uzun sürmüyor maks.3dk devaminda burnum tamamen tıkanıyor pesine basim başlıyor kan testinde cikar mi peki 1 hafta once yaptirdim .0.07 sat 15 ağustos biraz erken gibi merakindan surekli yaptirdigim icinBurun kanaması tıkanıklığı gebelik belirtisi diye bir şey diyemem. Ben hamileliğimin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum.Hala da geçmedi. İlk haftalarda da burnum kanıyordu. İnşallah gönlünüzün istediği olur ancak kan testi yaptırmanızı öneririm.
Teşekkür ederim öncelikle burun kanaması 2 gecedir var ama uzun sürmüyor maks.3dk devaminda burnum tamamen tıkanıyor pesine basim başlıyor kan testinde cikar mi peki 1 hafta once yaptirdim .0.07 sat 15 ağustos biraz erken gibi merakindan surekli yaptirdigim icin
Insallah bu sefer pozitifi görürümKan testinde belli olur ama bence haftaya daha iyi belli olur
Test yapmayi düşünmedim degil sat 15 Agustos 10 gun onceden cikar mi kanda emin olamadım.Yoksa tabiki buna bakıp bisey düşünülemez erken belirtilerde var o yuzden basindan boyle birsey gecen yasayan var mi dedimBurun tıkanıkligim var acaba hamilemiyimde ziyade test yapıp hamileyseniz o zaman hamileyim ondan burun tikankligim var denir bunun tersi bişey ifade etmez Test yapmalisiniz bunlarla hiç ugraşmayin bence çünku bi süru belirti bulabilirsiniz kendinizde aksi taktirde...
O zaman bekle adet gecikmesini erken henüz..Test yapmayi düşünmedim degil sat 15 Agustos 10 gun onceden cikar mi kanda emin olamadım.Yoksa tabiki buna bakıp bisey düşünülemez erken belirtilerde var o yuzden basindan boyle birsey gecen yasayan var mi dedim
Dayanamayip erken gebelik testi aldim bu seferde yapmaya cesaretim yok cuma gunu yaparım diye planliyorum hayırlısı...O zaman bekle adet gecikmesini erken henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?