• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte çamaşırda ıslaklık

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
44
herkese merhaba
Sizde de benzer durum oluyor mu
Çamaşırımda bazı günler şeffaf renksiz kokusuz sıvı oluyor
Doktorumun biri bebeğin suyu bu istirahat edeceksin dedi,işi gücü yolu yasakladı

Bir diğeri de bu sıvı normal bebek suyu değil dedi
Sizde durumlar nedir ?

bende de oluyor. doktor da her seferinde soruyor var diyorum koku kaşıntı var mı diyor yok deyince önemsemiyor. herhangi bir önlem de vermedi.

Dün bir arkadaşla konuştum. Normalde de akıntı oluyor az ve ya çok. Sadece gebelikte değil.

ben de bazen çok olunca okudum araştırdım.
Vajinanın o akıntıya ihtiyacı var. genelde kokusuz bir kaıntıdır.
Vajina dudaklarının birbirine sürtünüp tahriş olmaması ve kendini ıslak tutabilmesi ve bakterilerden koruması için. Çünkü, o sınvının içinde de yararlı bakteriler var.

Bazen üşütmekle ve ya ağır kaldırmakla artaibliyor.

Ama çoksa ve rengi değişik ve kötü kokuyorsa dr a gitmek gerekir.

Zamanında problemli bir gebelik yaşamış biri olarak evham yapmayın derim.
Akıntılar hamilelikte normal, ancak renk bozukluğu (koyu krem ve türevi koyu renkler, kan rengine benzer, kahve tonlarında renkler oluşmadığı sürece) yoksa, hormonel akıntılar bunlar.
Ağrı, renk değişimi, koku, kaşıntı vb. gibi ek durumlar ortaya çıkarsa o zaman doktorunuza danışın.

Bebeğin sıvısı olup olmadığını anlamak için rahimden sıvı örneği alınarak bunun laboratuvara gönderilmesi gerekir, ancak o şekilde sıvının ne olduğu ortaya çıkar. Doktor sadece bakarak "bu bebeğin sıvısından" diyemez.
Böyle bir müneccim doktor henüz yok bunu da özellikle belirteyim.
Başıma gelmiş olan tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum.

Yine tabii ki içinizin rahat etmesi açısından bir başka doktora daha danışabilirsiniz.
Umarım sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirir, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Zamanında problemli bir gebelik yaşamış biri olarak evham yapmayın derim.
Akıntılar hamilelikte normal, ancak renk bozukluğu (koyu krem ve türevi koyu renkler, kan rengine benzer, kahve tonlarında renkler oluşmadığı sürece) yoksa, hormonel akıntılar bunlar.
Ağrı, renk değişimi, koku, kaşıntı vb. gibi ek durumlar ortaya çıkarsa o zaman doktorunuza danışın.

Bebeğin sıvısı olup olmadığını anlamak için rahimden sıvı örneği alınarak bunun laboratuvara gönderilmesi gerekir, ancak o şekilde sıvının ne olduğu ortaya çıkar. Doktor sadece bakarak "bu bebeğin sıvısından" diyemez.
Böyle bir müneccim doktor henüz yok bunu da özellikle belirteyim.
Başıma gelmiş olan tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum.

Yine tabii ki içinizin rahat etmesi açısından bir başka doktora daha danışabilirsiniz.
Umarım sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirir, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
evet dr bana bebeğin sıvısı dedı seffaf ,se odru dedi canımı sıktı
bebeğim tüp bebek hem aynı doktorum ve alanında cok basarılı biri

baska dr a da göründüm o akıntının normal oldugunu soyledı
suya da baktı su da normal dedi
koku kasıntı vs yok cok şükür

bebeğin suyu az az geldiğinde ultrasonda anlaşılmaz sizin durumunuzda amnisure testi yapılması gerekir aynısını yaşadım

herkese merhaba
Sizde de benzer durum oluyor mu
Çamaşırımda bazı günler şeffaf renksiz kokusuz sıvı oluyor
Doktorumun biri bebeğin suyu bu istirahat edeceksin dedi,işi gücü yolu yasakladı

Bir diğeri de bu sıvı normal bebek suyu değil dedi
Sizde durumlar nedir ?
Sıvı sızıntısı için test yapmış olması lazım ama akıntı normalden çok fazla olur zaten gebelikte ben şuan 7 haftalık hamileyim ben de de çok akıntı var normal

Back
X