gebelikte çatlaklar

kızlar size en iyi tavsiyemm bebek yağııı..
birde dr ların söylediği cildinizi nemlendirin yeter diyor ...
badem yağı kıllanma yolunu açıyor ki ben hamileliğimde göbeğimde kıllar feci derecede olmuştu...şükür kü 3 ayda tekrar eski haline döndü...

kızlar bu benim 2 cı hamileliğim ilkınde bilmiyodum öyle çatlak felan zaten yaş kuçuk hiç bişey bilmiyosun ne önler ne önlemez ve bende baya çatlak oldu kızlar vucudum türkiye harıtası gibi :)ama bunda tecrübeliyim artık tabi neye yararsa sadece daha fazla yırtılmasın diye bebek yağı ve badem yağı kullanıyorum bide avonun vucut sıkılaştırıcı kremini şimdilik kendi eski yırtıklarım daha bişey yok çünkü fazla kilo almadım 8 ayıma girmeme rağmen bu kalım 1 buçuk ayda ne kadar çatlıcak ay neyse çok konuştum öptüm sizi

cildi nemlendirmek çok önemli ama benim cildim normaldede çok kuru hamilelikte dahada beter oldu şu an 6.aydayım ufak ufak çatlamaya başladı en güzel susam yağı nemlendiriyor hatta evde tahin varsa üstünde mutlaka yağı birikmiştir ona biraz zeytinyağı ve limon(c vitamini cildi sıkılaştırr hatta mezoterapi yaptıran varsa onun içinde çok oranda c vitamini vardır. eskiden gliserin ve limon eldeki çatlaklar içinde kullanılırdı) inanılmaz işe yarıyo kaşıntım ve döküntüm geçti tamamen.

lansinoh marka kremi öneririm ama bu kremi hamile olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren her gece yaymadan önce düzenli olarak kullanmalısınız

Merhaba arkadaşlar
Ben konuyu çok araştırdım. Lierac dahil pahalı kremler kullanan arkadaşlarımdan bu kremlerin hiçbirişe yaramadığını duydum. Ben kakao, buğday, kayısı, acı badem yağı ve zeytinyağını eşit oranda karıştırıp
3. aydan itibaren göğüs karın kalça ve dizlerime kadar bacaklarıma kullandım. Şu an 32 haftadayız karnım ve bebeğim normalden büyük olmasına rağmen hiçbir çatlama olmadı ayrıva tenim çok pürüzsüzleşti. Tavsiye ederim...Selamlar

kızlar zeytin yağı için hergün bir çay kaşğı kadar. önlüyor.
birde şöyle bir tarif buldum. bakınıZ
1 çay kaşığı kakao yağı
1 çay kaşığı kantaron yağı
1 çay kaşığı ozon yağı
1 çorba kaşığı vazelin
BU YAĞLAR KARIŞTIRILARAK ÇATLAK OLAN BÖLGEYE HER GÜN MASAJLA YAPILIR.

kızlar bu benim 2 cı hamileliğim ilkınde bilmiyodum öyle çatlak felan zaten yaş kuçuk hiç bişey bilmiyosun ne önler ne önlemez ve bende baya çatlak oldu kızlar vucudum türkiye harıtası gibi :)ama bunda tecrübeliyim artık tabi neye yararsa sadece daha fazla yırtılmasın diye bebek yağı ve badem yağı kullanıyorum bide avonun vucut sıkılaştırıcı kremini şimdilik kendi eski yırtıklarım daha bişey yok çünkü fazla kilo almadım 8 ayıma girmeme rağmen bu kalım 1 buçuk ayda ne kadar çatlıcak ay neyse çok konuştum öptüm sizi

hayatım avon kullanma ya. Avon tamamen kimyasallardan oluşuyor. Içinde zararlı ne ararsan var. Alma kullanma, hele hamilelik döneminde dokunma bile bu markaya...
Neyse bu arada olan kadınlara oluoyor, erkekler bebek istiyor ama onlara kolay. Benimde şu an eşim bebek istiyor ancak 4 kilo fazlalığım var, kilo vermeden, gerekli besinleri vücuduma depolamadan hamile kalmayı istemiyorum. Birde hamileliğimi yaza getirmek istemiyorum malum sürat lekeleniyor... Ancak ona göre ababrtıyormuşum. Işte erkekler

kızlar ben 29. haftamdayım, daha çatlak oluşmadı. bio oil kullanıyorum, gerçi bebek bu haftadan sonra büyümeye başlıyor iyice. :49: yinede cildimi nemli tutuyormuş gibime geliyor. elimle sürmediğim kısımları elliyorum kuru gibi geliyor, karnımı elliyorum nemli olduğunu hissediyorum..

çatlama gibi bişeyler, kaşınma filanda hissetmiyorum. yani şu an için tavsiye ediyorum bio-oili :) ama 2 hafta sonrasını bileme :52:

Roxhel Mother Karın ve Vücut Çatlak Kremini daha önce kullanan oldu mu ? karnımda çatlaklar oluşmaya başladı bu kremi kullanmaya başladım şu anda daha önce MUNİ-X diye bir krem kullanmıştım ama pek bir etkisi olmadı.

kızlar zeytin yağı için hergün bir çay kaşğı kadar. önlüyor.
birde şöyle bir tarif buldum. bakınıZ
1 çay kaşığı kakao yağı
1 çay kaşığı kantaron yağı
1 çay kaşığı ozon yağı
1 çorba kaşığı vazelin
BU YAĞLAR KARIŞTIRILARAK ÇATLAK OLAN BÖLGEYE HER GÜN MASAJLA YAPILIR.

:nazar:vazalin tüh köklerini besler diye biliyorum yalnız aşırı tüylenmeye sebep olmasın sonra...:26:

Catlaklara kesinlikle babe nin catlak kremini oneriyorum. Hem catlak olusmasini onluyor hem de olan catlaklari geciriyor. 22 haftalik hamileyim su an catlak yok ergenlikten kalma olan basenimde ki catlaklarimi azaltti.

arkadaşlar çatlaklar için bildiğim ve uyguladığım bir yöntem var... birkaç sene önce yine kadınlar kulübünde görüp uygulamıştım ve çok faydasını gördüm.türk kahvesinin içine limonu sıkıp banyo yapmadan önce çatlak olan bölgeye sürüyosunuz masaj yaparak daha sonra normal durulanarak çıkıyosunuz. ben 2 kez uyguladım ve çatlaklarım gitti şimdi 7 haftalık hamileyim eğer çatlak oluşursa bu yöntemi tekrar kullanıcam :)))

Back
X