Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım ama dedıgın gıbı genetıkse olur mu olurBana Dr um Hindistan cevizi yağı önermişti karnım belli olmaya başladığında. Karnima surdum hiç catlamadi. Ama bacaklarimin ust kısmı biraz çatlamış hic aklima gelmemişti sen ihmal etme
Tabi genetik denen bisey var catlayacaksa ne surersen sur çatlar![]()
Kızlar 8 haftalık hamileyım emınımkı ılerleyen aylarda catlamalar olacaktır bunun için kullandıgınız herhangı bır ürün var mı tabı doktor tavsıyesıyle
LieracKızlar 8 haftalık hamileyım emınımkı ılerleyen aylarda catlamalar olacaktır bunun için kullandıgınız herhangı bır ürün var mı tabı doktor tavsıyesıyle
Krem mi canım oLierac
Teşekkürler canımBen kakao vazelin ve badem yağı kullandım hemen hemen her akşam sürdüm göbeğim hiç çatlamadı ama iki kalçamın üstünde 3-4 çatlağım oldu maleseff genetik bence anneminde göbeğinde yok kalçalarında var çatlağı Bir de vücudun susuz kalmaması gerek günde 3 litre şart
hamilelikte gerçekten 7 kilo mu aldınız sadece, bu benimde hayalimBen 8.haftadan doğuma kadar her banyodan sonra göğüslerden dizlere kadar zeytinyağı sürdüm. Yağlı güreşçi gibiHiç çatlak oluşmadı ne bacağımda ne karnımda ne başka yerimde. Hamilelikte 7kg aldım ben o yüzden diğer yerlerim çatlamamıştır ama karnım büyüdü sonuçta yağın faydalı olduğunu düşünüyorum.
İlk 3 ay bulantılardan dolayı yiyemedim 2 kilo verdim. Sonra 1 ay yedim ki gebelik şekeri çıktı şekerli hiçbir şey ağzıma sürmedim doğuma kadar paketli gıda beyaz unlu yiyecekler de dahil. O yüzden kilo almadım yoksa potansiyel vardıhamilelikte gerçekten 7 kilo mu aldınız sadece, bu benimde hayalim![]()
TeşekkürlerLierac aldim ama daha kullanmaya başlamadım. Biooil kullanip memnun kalani da gördüm
Ben 8.haftadan doğuma kadar her banyodan sonra göğüslerden dizlere kadar zeytinyağı sürdüm. Yağlı güreşçi gibiHiç çatlak oluşmadı ne bacağımda ne karnımda ne başka yerimde. Hamilelikte 7kg aldım ben o yüzden diğer yerlerim çatlamamıştır ama karnım büyüdü sonuçta yağın faydalı olduğunu düşünüyorum.
[/QUO.mutlaka denenmeli
Jel..internette eczanedekinin yarı fiyatınaKrem mi canım o