- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
selam kızlar,herkese,özellikle de hamile bayanlara veya annelere sorum olacak.dün ağaçlık bir alanda otururken birdenbire sol koltuk altımdan itibaren kolumun arkası kaşınmaya başladı.çok fazla kaşıdım sonra geçti. eve geldikten sonra gece aynaya baktım.kolumun arkası kabarmış ve kıpkırmızı,sanki sinek hatta böcek ısırmış gibi ama geniş geniş..neyse sabahı zor ettim kaşımamaya çalışarak.sabah acile gittik o da cildiyeye gönderdi.dr hanım direk alerji dedi,ağaçlık yeşillikten uzak dur dedi ve bir losyon verdi.advantan m topikal kortikoid.defalarca sordum gebelikte güvenli dedi ama prospektüste c kategorisinde bir ilaç ve içinde de çok güvenli bir bilgi yok..hamilelerde kullanılabilir gibi net bir ifade yok.. neyse ben internetten biraz araştırma yaptım. prurigo diye bir cilt rahatsızlığı gördüm.hatta gebelik prurigosu diye ayrılmış yazılar okudum aynı beni anlatıyor..ne yapacağımı şaşırdım.kaşıntıdan ölüyorum.kıpkırmızı oldu kolum,başka yerlerimde de az az var.ama sol kolum feci..hiç bunu yaşayan var mı?duyan bilen varsa yardımlarınız bekliyorum.doktoruma ulaşamadım..kaşıntıyı buzla veya nemlendiricilerle geçirmeye çalışıyorum..
Eklentiler
Son düzenleme: