Duyumlara göre erkek sperm sayısını hareketliligini etkiyebiliyormus yapılırsa bir kaç ay gebelik planlanmamasi öneriliyorMerhaba hanimlar esim emniyet mensubu oldugu icin covid asisi zorunlu olmus , bizde gebelik planliyoruz bu gebeligi nasil etkiler ? Yada bi yan etkisi var mi ?
Biontech için böyle bir haber çıkmıştı sanırım sinovac için geçerli değil diye biliyorumDuyumlara göre erkek sperm sayısını hareketliligini etkiyebiliyormus yapılırsa bir kaç ay gebelik planlanmamasi öneriliyor
Bende aynı durumdayım eşime ve bana çıktı
Çocuk düşündüğümüz için su an olmayı düşünmüyoruz
Omcelıgimiz ne kadar süre devam eder aca
Bende aynı durumdayım eşime ve bana çıktı
Omcelıgimiz ne kadar süre devam eder acaba ? Bilgisi olan var mıççç
Merhaba hanimlar esim emniyet mensubu oldugu icin covid asisi zorunlu olmus , bizde gebelik planliyoruz bu gebeligi nasil etkiler ? Yada bi yan etkisi var mi ?
Merhaba canım ne yaptınız? Aşı oldunuz mu? Biz de gebelik düşündüğümüz için aşı olmayı erteliyoruz şuan ama kararsız kaldık yine deBu soruyu ben de merak ediyorum, hem bana hem eşime aşı çıktı, internette biontech olanlar için 2.dozdan itibaren çocuk planlanmaması gerektiği söyleniyor ama biz çocuk istiyorduk, uzun vadede aşı olmak mı iyi olmamak iyi anlayamadım
Merhaba canım ne yaptınız? Aşı oldunuz mu? Biz de gebelik düşündüğümüz için aşı olmayı erteliyoruz şuan ama kararsız kaldık yine deBende aynı durumdayım eşime ve bana çıktı
Omcelıgimiz ne kadar süre devam eder acaba ? Bilgisi olan var mı
Merhaba canım hayır olmadıkMerhaba canım ne yaptınız? Aşı oldunuz mu? Biz de gebelik düşündüğümüz için aşı olmayı erteliyoruz şuan ama kararsız kaldık yine de
Öncelikte hala duruyor sanırım o hep duracak sistemdeMerhaba canım hayır olmadık
Şu an içinde gebelık oluşana kadar olmayı düşünmüyoruz
Ben de öğretmenim aşı sıram geldi ama şuan da evdeyim diye olmadım. Bide dış gebelik geçirdim temmuzda gebelik için yasağım bitiyor şimdi bide aşı olursam bu daha da Eylül e kadar beklemem gerecek zaten temmuza kadar beklemek bile zor benim için. Çünkü aşının 2. Dozundan sonra 2-3 ay düşünmeyin diyen doktorlar var. Bide onu beklemek istemiyorumMerhaba canım hayır olmadık
Şu an içinde gebelık oluşana kadar olmayı düşünmüyoruz
Yok kuzum ben hazıranda yeni bir doktora gidecegım o sıra büyük ihtimal bıı tedavıye başlayacagız tekrardan o sebeple olmayı düşünmüyorumBen de öğretmenim aşı sıram geldi ama şuan da evdeyim diye olmadım. Bide dış gebelik geçirdim temmuzda gebelik için yasağım bitiyor şimdi bide aşı olursam bu daha da Eylül e kadar beklemem gerecek zaten temmuza kadar beklemek bile zor benim için. Çünkü aşının 2. Dozundan sonra 2-3 ay düşünmeyin diyen doktorlar var. Bide onu beklemek istemiyorumdoktoruma soracağım ama burda görmüşken sorayım dedim size de. Siz doktorunuza danıştınız mı? Ne diyor
Anladım canım sonra aşısız bi yerlere almazlar belki zorunlu olur bazı yerlere giderken zor durumda kalırız diye korktuk biz de. İnşallah öyle bir kural gelmez:)Yok kuzum ben hazıranda yeni bir doktora gidecegım o sıra büyük ihtimal bıı tedavıye başlayacagız tekrardan o sebeple olmayı düşünmüyorum
Merhabalar, ben oldum canım, 2.dozumu da 2 hafta sonra olacağım inşallah, biontech oldum, eşim de oldu hatta, aşı işini sonradan gittiğim başka bir kadın doğum dr na sormuştum o olmamı önermişti , bir de sürekli olarak çalışıyorum yani Allah nasip ederse hamile kalırsam o aşamada koronaya yakalanmak daha büyük riskli diye düşünüyorum ama tabi bu benim düşüncem , hiç yakalanmaya da biliriz , kısmet artıkMerhaba canım ne yaptınız? Aşı oldunuz mu? Biz de gebelik düşündüğümüz için aşı olmayı erteliyoruz şuan ama kararsız kaldık yine de
2-3 ay bekleme konusunu internette ve buradaki yorumlarda okudum ben de, dr a da sormuştum bunu, beklemenize gerek yok demişti, şunu da dedi dr bey; şu an aşı ve bu hastalık çok yeni olduğu için yeterince bilimsel veri yokmuş, o yüzden onlar da pek emin olarak cevap veremiyorlar, yani her dr başka bir tavsiye verebiliyor, kesin ve net bir cevabı yok bunun anladığım kadarıyla , ben bu süreçte hamilelik erteleme vs yapmadım ama üzerine de pek düşmedim, hormonlarım normal değil benim pko var o yüzden vakit kaybetmek istemedim, ertlelemedim kadere bıraktım, olacağına dair pek inancım da yoktu, olmadı daBen de öğretmenim aşı sıram geldi ama şuan da evdeyim diye olmadım. Bide dış gebelik geçirdim temmuzda gebelik için yasağım bitiyor şimdi bide aşı olursam bu daha da Eylül e kadar beklemem gerecek zaten temmuza kadar beklemek bile zor benim için. Çünkü aşının 2. Dozundan sonra 2-3 ay düşünmeyin diyen doktorlar var. Bide onu beklemek istemiyorumdoktoruma soracağım ama burda görmüşken sorayım dedim size de. Siz doktorunuza danıştınız mı? Ne diyor
Anladım canım ben de dış gebeliği yeni atlattım zaten temmuza kadar gebelik yasak ben de bi sorayım doktoruma. Bir de 1. Dozdan sonra 2. Dozu kaç gün sonra yapıyorlarmış?2-3 ay bekleme konusunu internette ve buradaki yorumlarda okudum ben de, dr a da sormuştum bunu, beklemenize gerek yok demişti, şunu da dedi dr bey; şu an aşı ve bu hastalık çok yeni olduğu için yeterince bilimsel veri yokmuş, o yüzden onlar da pek emin olarak cevap veremiyorlar, yani her dr başka bir tavsiye verebiliyor, kesin ve net bir cevabı yok bunun anladığım kadarıyla , ben bu süreçte hamilelik erteleme vs yapmadım ama üzerine de pek düşmedim, hormonlarım normal değil benim pko var o yüzden vakit kaybetmek istemedim, ertlelemedim kadere bıraktım, olacağına dair pek inancım da yoktu, olmadı datüm bebek isteyenler için hakkımızda hayırlısı olsun
GeçMiş olsun canım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur, Aşılar da eskiden 28 gündü , sinovac için hala 28 gün çevremde olanlar var, biontech için yakın zamanda bana 6 hafta sonraya gün verdiler, biraz benim şanssızlığıma öyle denk geldi, belki ilerde yeni aşılar geleceği için bakanlık takvimi değiştirebilir bilemiyorumAnladım canım ben de dış gebeliği yeni atlattım zaten temmuza kadar gebelik yasak ben de bi sorayım doktoruma. Bir de 1. Dozdan sonra 2. Dozu kaç gün sonra yapıyorlarmış?
İnşallah canım valla bilmiyorum nolacakAnladım canım sonra aşısız bi yerlere almazlar belki zorunlu olur bazı yerlere giderken zor durumda kalırız diye korktuk biz de. İnşallah öyle bir kural gelmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?