GeçMiş olsun canım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur, Aşılar da eskiden 28 gündü , sinovac için hala 28 gün çevremde olanlar var, biontech için yakın zamanda bana 6 hafta sonraya gün verdiler, biraz benim şanssızlığıma öyle denk geldi, belki ilerde yeni aşılar geleceği için bakanlık takvimi değiştirebilir bilemiyorum
Ya 6 hafta çok uzunmuş. Ben de olacağım sanırım doktor ol dedi. Sorun olmaz dediGeçMiş olsun canım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur, Aşılar da eskiden 28 gündü , sinovac için hala 28 gün çevremde olanlar var, biontech için yakın zamanda bana 6 hafta sonraya gün verdiler, biraz benim şanssızlığıma öyle denk geldi, belki ilerde yeni aşılar geleceği için bakanlık takvimi değiştirebilir bilemiyorum
Ben doktora sordum aşı olabilirsin sorun olmaz dedi canımİnşallah canım valla bilmiyorum nolacak
Herkes aşılanana kadar bişey olmaz sanrıım
Ben de gebelik düşündüğüm için doktoruma sordum herhangi bir bekleme süresi yok aşı olup yine gebelik düşünebilirsin dedi. Olumsuz bir veri yok yani suan elde.merhaba arkadaşlar ben de öğretmenim ve 1.doz asımı nisan ayında oldum 2.dozumu da bu hafta olacağım gebelik planlıyoruz ınternette farklı görüsler var ama ben beklemek istemiyorum kısmette varsa olur korunmayacağım komşum saglıkcı ve 4 aylık hamile iken oldu yani daha gebelik yokken ası olmanın çok zararı olmaz gibi geliyor bilemedim
Tesekkurler sevindimBen de gebelik düşündüğüm için doktoruma sordum herhangi bir bekleme süresi yok aşı olup yine gebelik düşünebilirsin dedi. Olumsuz bir veri yok yani suan elde.
Sen ne kararı verdin canım? Açıdan hemen sonra yine gebelik Düşünecek misin yoksa bekleyecek misin 1-2 ayTesekkurler sevindim
Canim soyle dusundum korunmayı bırakacağım ama ekstra bisi yapmam ovulasyin takibi falan gibiSen ne kararı verdin canım? Açıdan hemen sonra yine gebelik Düşünecek misin yoksa bekleyecek misin 1-2 ay
Bende cumagünü biontech olucam 2 yildir olmuyor bebek ama bu durumda korunmalimiyim degilmiyim kafam karistimerhaba arkadaşlar ben de öğretmenim ve 1.doz asımı nisan ayında oldum 2.dozumu da bu hafta olacağım gebelik planlıyoruz ınternette farklı görüsler var ama ben beklemek istemiyorum kısmette varsa olur korunmayacağım komşum saglıkcı ve 4 aylık hamile iken oldu yani daha gebelik yokken ası olmanın çok zararı olmaz gibi geliyor bilemedim
Ben de persembe aşı olacağım bir kızım var ikinci çocuk bende de hemen olmqdi zaman zaman korunmadik ama kazara da olmadi yaniBende cumagünü biontech olucam 2 yildir olmuyor bebek ama bu durumda korunmalimiyim degilmiyim kafam karisti
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızdaCanim soyle dusundum korunmayı bırakacağım ama ekstra bisi yapmam ovulasyin takibi falan gibi
Amin canimAnladım canım hayırlısı olsun hakkımızda
Öyle mi anladım canım ben henuz goruşmedim ama gebelık oluşmadan olmayı pek düşünmüyorum bakalımBen doktora sordum aşı olabilirsin sorun olmaz dedi canım
Ben oldum bugün aşı canım:) doktoruma güvendim bakalımÖyle mi anladım canım ben henuz goruşmedim ama gebelık oluşmadan olmayı pek düşünmüyorum bakalım
Hadi hayırlı olsun kuzumBen oldum bugün aşı canım:) doktoruma güvendim bakalım
En iyisini yapmışsın doktoruna guvenmekleHadi hayırlı olsun kuzum
Amin canım inşallahHadi hayırlı olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?