Gebelikte covid 😓

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
48
37
Kızlar selam moralim çok bozuk 😓3. sezeryan doğumuma 2 hafta var covidliyim burun akıntım ve öksürüğüm var başka belirtim yok önce boğazımda kaşıntı oldu ertesi gün öksürük başladı kadın doğum doktorumla görüştü eşim oksapan iğneye başlayalım dedi günde bir tane kullanıyorum akşamları zaten sorunlu ve sıkıntılı bir hamilelik geçirdim üstüne covid olunca daha da bi sezeryan doğumdan daha çok korkmaya başladım 😓aranızda benim gibi olan varmıydı doğuma yakın covid bi sıkıntı yaşadınızmı lütfen lütfen yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 🙏birde bu iğne doğuma girmeden ne kadar önce bırakılıyor buarada bu iğne sezeryan doğumda kanama riskini artıyormuş doğrumu bilemedim😓

Kızlar selam moralim çok bozuk 😓3. sezeryan doğumuma 2 hafta var covidliyim burun akıntım ve öksürüğüm var başka belirtim yok önce boğazımda kaşıntı oldu ertesi gün öksürük başladı kadın doğum doktorumla görüştü eşim oksapan iğneye başlayalım dedi günde bir tane kullanıyorum akşamları zaten sorunlu ve sıkıntılı bir hamilelik geçirdim üstüne covid olunca daha da bi sezeryan doğumdan daha çok korkmaya başladım 😓aranızda benim gibi olan varmıydı doğuma yakın covid bi sıkıntı yaşadınızmı lütfen lütfen yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 🙏birde bu iğne doğuma girmeden ne kadar önce bırakılıyor buarada bu iğne sezeryan doğumda kanama riskini artıyormuş doğrumu bilemedim😓
Doktorunuza danışmadan lutfen duyduklariniza,okuduklariniza itibar edip de morelinizi bozmayin.Ne kadar moreliniz yüksek olursa siz o kadar cabuk iyilesiceksiniz bunun farkindamisiniz?

her zaman mantıklı sorular sordum burda ama bana kimse doğru düzgün yazmadı saçma sapan şeyler yazmadım yazdıklarım hep sağlıkla ilgiliydi bi siteye girip bakıyorum da saçma sapan şeylere nede merakla yorum yapılıyor yaa 😡

Ben 39.haftalik doğum yaptım 37de kovid olmuştum ama iki sene önce ilk olanlardan sayılırım bebekte bı sıkıntı olmadı ama doğum nornal dogum olduğu için baya zorlandım doguramadim desem yeridir geçmiş olsun sezeryan olacaksanız binsikinti olmaz ins

Back
X