Gebelikte Egzama acilll

ffiruuzee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
11
9
1
34
Slm kızlar basimda ve vucumda egzama var 25 haftalık hamileyim bugun cildiyeye gittim doktor badim icin advantan s çozelti losyon verdi verirken bayagi tereddüt ederek ve evhamli bir sekilde verdi cok tedirgin oldum acaba bebegime allah korusun bir zarari olur mu aranizda bnm durumumda olan var mi lutfen acil cvp yazar misiniz bu konu da cok endiseliyim

Doktor nasıl evhamlı bir şekilde veriyor, uygunsa uygun, şüpheliyse şüpheli desin.

Ben aile hekimine elimdeki egzama için ilaç kullanayım mı dedim, sakın hepsi kortizon içeriyor dedi.
Ama benimki de her şeye karşı, bilemiyorum.

ilaç yerine daha doğal şeyler kullanabilirsiniz. macar iksiri kullanmıştık gayette etkiliydi yada sudo krem var bebeklerde pişik için kullanılıyor asıl amacı cilt lezyonlatını iyileştirmek türkiyede pişik kremi olarak satıyorlar fakat egzama mantar güneş yanığı tedavisinde yardımcı olarak kullanılıyor. ben iki tavsiyemden de gayet memnunum evimden hç eksik etmem.

Egzama kremlerinin hepsi kortizonlu sakin kullanmayın benim yüzümde çıkıyor nemlendirici suruyorum sadece kendi kendine gecyo

Benim de dudak kenarlarında var kuru.ilaç kullanmıyorum adaçayıni hazırlayıp pansuman gibi pamukla falan vücudunuza sürebilirsiniz.bitkisel çözüm ararken bulmuştum ben denemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…