Gebelikte emzirirken gogus uclarina aci olmamasi icin bi ilac varmi

Hande3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
10
0
1
Merhaba kizlar ben 5 haftalik hamileyim dogumdan bi kac ay once gogus uclarinin acimamasi icin bildiginiz bir ilac varmi yardimci olursaniz tesekkur ederim

Cok tesekkur ederim bide birsey daha sormak istiyorum hamileligin 4 haftada kesenin kucuk olmasi normalmidir daha sonra buyurmu doktor kucuk dedi biraz morelim bozuldu

Cok tesekkur ederim bide birsey daha sormak istiyorum hamileligin 4 haftada kesenin kucuk olmasi normalmidir daha sonra buyurmu doktor kucuk dedi biraz morelim bozuldu
kesenin küçük olması tabiki normal henüz hamileliğinizin en başırndasınız bazen kese grünür de çatlama geç olduğu için görünmez kafanıza bunları takmayın ne olur sağlıklı mı ona bakın, doktor küçük demiş sorun var dememişki ki küçük zaten 4 hafta diyorsunuz... kafanızdan bu tür kuruntuları çıkarıp harika bir hamilelik geçirmeye bakın zira zaman hızlı geçiyor. Göğüsleriniz içinde lansınoh bende kullandım ama doğum öncesi değil doğumdan sonra biraz çatlak oldu ama onunda çaresi emzirmeye başlamadan evvel göğüs uçlarınızı süt ile ıslatın, emzirme bittikten sonra da biraz süt sürün yine ne çatlar ne de açır.

Cok tesekkur ederim ya ne bileyim adet gunune gore kucuk haftaya bidaha bakalim dedi insallah dediginiz gibi olur cok cok tesekkur ederim sagolsun

Normal canım kesem 6.haftamda bebeğim 8.haftamda göründü benim.

lansınohu bende kullandım doğumdan once ama bır faydasını goremedım

valla bilmiyorum ki ben rahat 30 kadından okudum burdan bebek bloglarından daha da bugün aldım onla beraber başka nemlendiricide kullanıcam henüz sürmedim önlemimi alayımda faydasını göremesemde yapacak bişi yok. Bir de arko klasik tüpteki krem iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…