Gebelikte ense kalinligi acilll

Ilke777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
36
8
36
44
11 haftamda bebegimin ense kalinligi 7.4 mm cikti 2 gun once cvs yaptirdim ama azicikta olsa umodom olsun diye sizlere sirmak istedim benimle ayni durumu yasayip bebegini saglikla kucagina alan varmi..lutfen acil.cevaplarinizi bekliyorum

Bize de 5,9 dedi ilk gittiğim Dr. nipt yaptırdık kanda bakılan test, yokmuş bir bozukluk... inş Sizin de öyledir

11 haftamda bebegimin ense kalinligi 7.4 mm cikti 2 gun once cvs yaptirdim ama azicikta olsa umodom olsun diye sizlere sirmak istedim benimle ayni durumu yasayip bebegini saglikla kucagina alan varmi..lutfen acil.cevaplarinizi bekliyorum

benim bebeğimde ense kalınlığı , 2 li testler normal çıktığı halde ayrıntılı ultrasonda beyin sıvısı yüksek çıkmıştı. amniyosentez yaptırdık. 1 ay sonra sonuç geldi.iyi çıktı. sonrasında beyin sıvısı da düştü. farklı doktora git derim ben. ayrıntılı ultrason ve amniyosentez yaptırdın mı ? 1 ayda çıkıyor sonucu

Cvs yaptirdim dun on sonuc carsamba cikar asil.sonuc 20 gune cikar dediler.benim kafami cok bulandiran 2 prof a gittim.birisi 7,7 olctu ertesi gun gittigim 3,4 artik neye kime inanacagimi sasirdim 7,5 cok yuksek bir deger nasil.dayanicam sonuclarin ciktigini gune kadar bilmiyorum.birde okuduklarimda surec bununlada bitmiyormus 20 ci haftada ic organlarda sorun yasama riskide cok fazlaymis allah yardimcim olsun delirmemek icin zor dayaniyorum

Allah sabrlar versin canım,sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın inşallah..iki prof nasıl farklı sonuç çıkarıyor anlamadım,Allah kalbine ferahlık versin canım,nifty yada benzeri test yaptırmak daha mı mantıklı acaba,% 99 doğru sonuç diyorlar ama net bilemiyorum

Benim durumum icin o yetersizmis tek caremdi cvs yaptirmak bebegin esinden direk parca alip genetigine bakiyorlar en kesin sonuc bundan alinip tani koyulurmus.iyi dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim.bakalim on sonuclarimiz ciksin riskli gebelik uzmanina da gidicez.isin kotusu kibrista yasiyorum burada o bransta dr yok yeni ogrendim rum tarafinda varmis oraya gecicez mecburen

Allah yardimciniz olsun cok zor bi durum inşallah sonuclariniz temiz cikar

İnşallah hayırlısıyla sonuçlarınız iyi çıkar canım,sonuc cıkınca alıntı yaparak yazarsan bizde görürüz sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…