- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Hayirli haberlerini aliriz canim inşallah. Bu doktorlar insani mafediyo. Ama artik uzulmeyeye karar verdim. Hersey allahtan. Biz uzuldukce daha kotu oluyo bebeklerimz daha cok.strese giriyo. Sende uzulme lutfen. Herseyin hayirlisi. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın saglikli bir sekilde kucamiza aldigimiz gunleride goruruz insallah. Bol bol dua edelim. Benimde bugun yarin ikili testin sonucu cikicak. İnşallah hepimiz guzel haberlerimzi veririz. Youtube da kagan kocatepenin videolari var onlari izledim gercekten insani rahatlatiyo bu konudaCanimm inan bosuna endiseleniyorsun degerin cok iyi masallah dr'un seni neden kokuttu anlam veremiyorum.Bakalim benimde bugun cvs on sonuclarim cikacak yuce rabbim insallah bebegimi bana bagislar
Aminn canim cok sagol..dedigin gibi hepimiz guzel haberlerle geliriz insallah cok guzel temennilerde bulunmussunHayirli haberlerini aliriz canim inşallah. Bu doktorlar insani mafediyo. Ama artik uzulmeyeye karar verdim. Hersey allahtan. Biz uzuldukce daha kotu oluyo bebeklerimz daha cok.strese giriyo. Sende uzulme lutfen. Herseyin hayirlisi. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın saglikli bir sekilde kucamiza aldigimiz gunleride goruruz insallah. Bol bol dua edelim. Benimde bugun yarin ikili testin sonucu cikicak. İnşallah hepimiz guzel haberlerimzi veririz. Youtube da kagan kocatepenin videolari var onlari izledim gercekten insani rahatlatiyo bu konuda
Sen sakin umidini kesme canim. Testlerde hicbir problem cikmayipda boyle dogan bebeklerde var. Yuzde yuz sendromlu dogar diyipte saglikli doganlarda var. Biz uzuldukce bebkelrimiz cok kotu etkileniyo. Bende ccok agladim yiprandim uzuldum. Ama onlari dualarimizla iyilestirebiliriz ben iannaiyorum. Lutfen sende inan. Hayirli haberlerini bekliyorumAminn canim cok sagol..dedigin gibi hepimiz guzel haberlerle geliriz insallah cok guzel temennilerde bulunmussunkagan kocatepeyi bende cok dinledim okudum dusuk riskim de oldu o zaman defalarca izledim videolarini umut olmustu bana.ama simdiki durumumda o bile umutsuz konusmus ne kadar olcusu buyukse o kadar riskin cok fazla diyor aslinda %1 ihtimale tutundum ayakta kalmaya calisiyorum gercek olan bu benimki cok zor gibi gorunuyor ama allahtan umidimi kesmemeye calisiyorum allahim sizlerinde yavrularini size bagislasin guzel musmutlu dogum gecirin insallah
Elimden geleni yapicam sozSen sakin umidini kesme canim. Testlerde hicbir problem cikmayipda boyle dogan bebeklerde var. Yuzde yuz sendromlu dogar diyipte saglikli doganlarda var. Biz uzuldukce bebkelrimiz cok kotu etkileniyo. Bende ccok agladim yiprandim uzuldum. Ama onlari dualarimizla iyilestirebiliriz ben iannaiyorum. Lutfen sende inan. Hayirli haberlerini bekliyorum
Elimden geleni yapicam soz
Malesef iyi haber veremiyorumtrizomi 21 saptandi erkekmis ve oglumla yarin sabah vedalasicam allahim sizin evlatlarinizi size bagislasin
Canım canım canım.. Rabbimden sana sabır diliyorum..Malesef iyi haber veremiyorumtrizomi 21 saptandi erkekmis ve oglumla yarin sabah vedalasicam allahim sizin evlatlarinizi size bagislasin
Canim benim ya cok ama cok uzuldum. Allah sabir versinMalesef iyi haber veremiyorumtrizomi 21 saptandi erkekmis ve oglumla yarin sabah vedalasicam allahim sizin evlatlarinizi size bagislasin
Çok zor bir durum , bu korkuyu ben de yaşamıştım. Allah size de en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşMalesef iyi haber veremiyorumtrizomi 21 saptandi erkekmis ve oglumla yarin sabah vedalasicam allahim sizin evlatlarinizi size bagislasin
Allah yardımcın olsun canım,ne denir bilemiyorumMalesef iyi haber veremiyorumtrizomi 21 saptandi erkekmis ve oglumla yarin sabah vedalasicam allahim sizin evlatlarinizi size bagislasin
Inan hicbis3y denmez kelimelerin bittigi yerdeyimAllah yardımcın olsun canım,ne denir bilemiyorum
İnşallah çabuk atlatırsın bu süreci canım,sağlıklı bir hamileliğin olur inşallah en kısa zamanda,ALlah sabrını artırsın..Inan hicbis3y denmez kelimelerin bittigi yerdeyim
5,6 şimdi bebeğim yanımda neler dendi neler ne testler yaptırdık çaresizce ne yollar aradım kızım sağsalim normal yolla doğdu tüm testlerden geçtik sağlıklı çok şükür üzülme Allahtan hayırlısı inşallah sağsalim kucağına alırsın sende11 haftamda bebegimin ense kalinligi 7.4 mm cikti 2 gun once cvs yaptirdim ama azicikta olsa umodom olsun diye sizlere sirmak istedim benimle ayni durumu yasayip bebegini saglikla kucagina alan varmi..lutfen acil.cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?