Gebelikte ense kalinligi acilll

Canimm inan bosuna endiseleniyorsun degerin cok iyi masallah dr'un seni neden kokuttu anlam veremiyorum.Bakalim benimde bugun cvs on sonuclarim cikacak yuce rabbim insallah bebegimi bana bagislar
Hayirli haberlerini aliriz canim inşallah. Bu doktorlar insani mafediyo. Ama artik uzulmeyeye karar verdim. Hersey allahtan. Biz uzuldukce daha kotu oluyo bebeklerimz daha cok.strese giriyo. Sende uzulme lutfen. Herseyin hayirlisi. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın saglikli bir sekilde kucamiza aldigimiz gunleride goruruz insallah. Bol bol dua edelim. Benimde bugun yarin ikili testin sonucu cikicak. İnşallah hepimiz guzel haberlerimzi veririz. Youtube da kagan kocatepenin videolari var onlari izledim gercekten insani rahatlatiyo bu konuda

Aminn canim cok sagol..dedigin gibi hepimiz guzel haberlerle geliriz insallah cok guzel temennilerde bulunmussun kagan kocatepeyi bende cok dinledim okudum dusuk riskim de oldu o zaman defalarca izledim videolarini umut olmustu bana.ama simdiki durumumda o bile umutsuz konusmus ne kadar olcusu buyukse o kadar riskin cok fazla diyor aslinda %1 ihtimale tutundum ayakta kalmaya calisiyorum gercek olan bu benimki cok zor gibi gorunuyor ama allahtan umidimi kesmemeye calisiyorum allahim sizlerinde yavrularini size bagislasin guzel musmutlu dogum gecirin insallah

Sen sakin umidini kesme canim. Testlerde hicbir problem cikmayipda boyle dogan bebeklerde var. Yuzde yuz sendromlu dogar diyipte saglikli doganlarda var. Biz uzuldukce bebkelrimiz cok kotu etkileniyo. Bende ccok agladim yiprandim uzuldum. Ama onlari dualarimizla iyilestirebiliriz ben iannaiyorum. Lutfen sende inan. Hayirli haberlerini bekliyorum

Elimden geleni yapicam soz

Kan vermeden önce sabah dünyanın en tatlı doktorlarından birine muayene oldum. Kadın bile diyor ben hiçbir olumsuzluk görmüyorum. Herşey çok güzel çıkacak merak etme dedi. Okadar iyi geldi ki sünden sonra, anlatamam.

Malesef iyi haber veremiyorum trizomi 21 saptandi erkekmis ve oglumla yarin sabah vedalasicam allahim sizin evlatlarinizi size bagislasin

Malesef iyi haber veremiyorum trizomi 21 saptandi erkekmis ve oglumla yarin sabah vedalasicam allahim sizin evlatlarinizi size bagislasin
Çok zor bir durum , bu korkuyu ben de yaşamıştım. Allah size de en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Bence detayli ultrasyona kadar hic bisiyden emin olmayin derim. Stresinizi azaltin bebeginize yansır daha olumlu dusunun hem bebek dogana kadar %100 hic kimse bilemez

I Ilke777 canım kaybın için başın sağ olsun.. Çok zor bir durum gerçektenn alöah sana sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. Şuanda ben de aynı korkuyu yaşıyorum.. Bizim de 6mm çıktı.. Doktor amniyosentez önerdi. Ben bir doktora daha gidicem 6 eylülde o zaman 14+2 olucak.. Çok Korkuyorum gerçekten çok zor bir durum

11 haftamda bebegimin ense kalinligi 7.4 mm cikti 2 gun once cvs yaptirdim ama azicikta olsa umodom olsun diye sizlere sirmak istedim benimle ayni durumu yasayip bebegini saglikla kucagina alan varmi..lutfen acil.cevaplarinizi bekliyorum
5,6 şimdi bebeğim yanımda neler dendi neler ne testler yaptırdık çaresizce ne yollar aradım kızım sağsalim normal yolla doğdu tüm testlerden geçtik sağlıklı çok şükür üzülme Allahtan hayırlısı inşallah sağsalim kucağına alırsın sende

Allah sabir versin ayni.karari bende verdim 18 haftalik normal.dogumla dogurmak zorunda kaldim.fetal.iskelet bozukl8gu cucelik ciger olusmamis yuzde 90.karnimda.olecekti cok.zor bir durum ne deyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…