Gebelikte ense kalinligi acilll

Bugun tekrar ugs yaptirdim. 2.4 cikti. Herseyini inceledi. Özellikle kalbini kalbinde bi sorun yok dedi. Burun kemigi var dedi. Sadece biraz sinirda dedi ense kalinligi icin. Kafam iyice karisti. Bakalim kan sonucu kac cikicak

Bugun tekrar ugs yaptirdim. 2.4 cikti. Herseyini inceledi. Özellikle kalbini kalbinde bi sorun yok dedi. Burun kemigi var dedi. Sadece biraz sinirda dedi ense kalinligi icin. Kafam iyice karisti. Bakalim kan sonucu kac cikicak
Hayırlı haberler alırsın inşallah. 2,4 güzel bi değer sorun yok gibi görünüyor.

Cok sagolun inşallah. Sizin boyle cevrenizde olan biri varmi.
Var ablamında başına geldi, sağlıcakla doğdu yeğenim tosun gibi. Üzülme dua ile sabret. Öyle olsa ne yapabiliriz ki canım. Allah'ın kudretine gücümüz yeter mi, bol bol dua et birşeycik olmaz Allah'ın izni ile. Allah mahsun gönüllerdedir, duların kabul olur inşallah.

Allah razi olsun bu soyledikleriniz bana cok buyuk umut oldu sabir oldu. Cok sagolun rabbim herseyin en iyisini bilir. Hepimize hayirlim saglikli evlatlar versin rabbim inşallah

Allah razi olsun bu soyledikleriniz bana cok buyuk umut oldu sabir oldu. Cok sagolun rabbim herseyin en iyisini bilir. Hepimize hayirlim saglikli evlatlar versin rabbim inşallah
Canimm inan bosuna endiseleniyorsun degerin cok iyi masallah dr'un seni neden kokuttu anlam veremiyorum.Bakalim benimde bugun cvs on sonuclarim cikacak yuce rabbim insallah bebegimi bana bagislar

Canimm inan bosuna endiseleniyorsun degerin cok iyi masallah dr'un seni neden kokuttu anlam veremiyorum.Bakalim benimde bugun cvs on sonuclarim cikacak yuce rabbim insallah bebegimi bana bagislar
Hayırlı sonuçlar alın inşallah.
Ben de çok kötüyüm, 1/70 çıktı ikili testim, bugün nifty yaptırıcam. Rabbim hiçbirimizi bebeğiyle sınamasın..

Bu ense kalinligi ile ilgili ben de çok okudum. 3 deniyor sınır. Kendi doktorum 2.5 dedi. İkili testi yapan perinatolog düşük dedi bizim sonuç için. Bizimkisi 2.14 çıktı ve iki doktor da düşük dedi. 1.9 sizinkisine nasil dediler yüksek anlamadim. Bu ikili test zamani çok okudum ben yani 1 .9 dan daha düşük çıkan hic hatirlamiyorum. Siz sakin olun yani gayet iyi sizinki. Baska doktora gidin tabi. Kafanin rahat olmasi önemli.

Geçmiş olsun öncelikle. 12. Haftada ikili test yaptirdik. Ense kalinligi 2.14 cikti. Burun kemigi var dedi. Kan sonuçlarini bekledik. Risk yüksek cikti. Cvs önerdi doktor. Yaptirdik ön sonuçlar temiz çıkti. Bakin buralari çok okudum haziran ayinda. Sabahlara kadar uyumadim. Aglayip durdum.bu riskler ense kalinliklari yuksek cikip da bebekleri saglikla doğmuş herkesin. Yani rabbim bilir tabiki hepsi birer sinav . Siz sakin olun. Bebek etkileniyor bundan. Dua edin bakin allah büyüktür.

Hayırlı sonuçlar alın inşallah.
Ben de çok kötüyüm, 1/70 çıktı ikili testim, bugün nifty yaptırıcam. Rabbim hiçbirimizi bebeğiyle sınamasın..
Hic kotu olma canim yaklasik 10 gundur arastirip okumaktan beyin devrelerim yandi.ikili test ve digerlerinin yanilma paylari cok yuksek genelde bir ust testi yaptirdigi da sonuclar guzel cikiyor o yuzden panik yapma ne olur.Ense kalinligin ne cikmisti

Ami canim iyi dileklerin icin oncelikle tesekkur ederim benim durumum biraz kritik ense kalinligim cok ama cok yuksek cildirmak uzereyim.hem 2 prof a gorundum 1 ust uste 1 si 7,7 ertesi gun digeri 3,2 olctu neye kime inanacagimi sasirdim 3,2 ye sukredecek duruma geldim.bakalim bugun cvs on sonuclarimi alicam allahtan umidimi kesmiyorum

Cvs yaptirdim dun on sonuc carsamba cikar asil.sonuc 20 gune cikar dediler.benim kafami cok bulandiran 2 prof a gittim.birisi 7,7 olctu ertesi gun gittigim 3,4 artik neye kime inanacagimi sasirdim 7,5 cok yuksek bir deger nasil.dayanicam sonuclarin ciktigini gune kadar bilmiyorum.birde okuduklarimda surec bununlada bitmiyormus 20 ci haftada ic organlarda sorun yasama riskide cok fazlaymis allah yardimcim olsun delirmemek icin zor dayaniyoru

Benim durumum icin o yetersizmis tek caremdi cvs yaptirmak bebegin esinden direk parca alip genetigine bakiyorlar en kesin sonuc bundan alinip tani koyulurmus.iyi dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim.bakalim on sonuclarimiz ciksin riskli gebelik uzmanina da gidicez.isin kotusu kibrista yasiyorum burada o bransta dr yok yeni ogrendim rum tarafinda varmis oraya gecicez mecburen

Nifty neden yetersiz sizin duruma ben anlamadim onu? Nifty de sizin kaniniza karisan bebek dna sini ayiirip bakiyorlar. Turkiyede yapilmiyor yurtdisina gidiyor kan örnekleri. Cvs de ayni mantik. Kordondan parca aliyorlar dna ya bakiyorlar. Caninizi sikmayin dicem ama inanin bu bir sinav. Cvs riskli bir işlem. Cvs den dolayi bebegini kaybeden vardi burda.

Yok ikisi cok farkli nifty de sonuc kotu cikarsa cvs yqpiliyor yani tani koymak icin sadece cvs ve aminisentez yapiliyormus.benim ense kalinligi cok yuksek oldugu icin direk en son careyi yaptilarki vakit kaybimiz olmasin diye.allaha sukur bir yaptirdik bir sorun yasamadik bakalim simdi on sonucum bugun cikacak korkudan kalbim.durmak uzere

1,8 çıkmıştı.

Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Dualarım seninle. Bizi de haber et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…