- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Hayırlı haberler alırsın inşallah. 2,4 güzel bi değer sorun yok gibi görünüyor.Bugun tekrar ugs yaptirdim. 2.4 cikti. Herseyini inceledi. Özellikle kalbini kalbinde bi sorun yok dedi. Burun kemigi var dedi. Sadece biraz sinirda dedi ense kalinligi icin. Kafam iyice karisti. Bakalim kan sonucu kac cikicak
Cok sagolun inşallah. Sizin boyle cevrenizde olan biri varmi.Hayırlı haberler alırsın inşallah. 2,4 güzel bi değer sorun yok gibi görünüyor.
Var ablamında başına geldi, sağlıcakla doğdu yeğenim tosun gibi. Üzülme dua ile sabret. Öyle olsa ne yapabiliriz ki canım. Allah'ın kudretine gücümüz yeter mi, bol bol dua et birşeycik olmaz Allah'ın izni ile. Allah mahsun gönüllerdedir, duların kabul olur inşallah.Cok sagolun inşallah. Sizin boyle cevrenizde olan biri varmi.
Allah razi olsun bu soyledikleriniz bana cok buyuk umut oldu sabir oldu. Cok sagolun rabbim herseyin en iyisini bilir. Hepimize hayirlim saglikli evlatlar versin rabbim inşallahVar ablamında başına geldi, sağlıcakla doğdu yeğenim tosun gibi. Üzülme dua ile sabret. Öyle olsa ne yapabiliriz ki canım. Allah'ın kudretine gücümüz yeter mi, bol bol dua et birşeycik olmaz Allah'ın izni ile. Allah mahsun gönüllerdedir, duların kabul olur inşallah.
Canimm inan bosuna endiseleniyorsun degerin cok iyi masallah dr'un seni neden kokuttu anlam veremiyorum.Bakalim benimde bugun cvs on sonuclarim cikacak yuce rabbim insallah bebegimi bana bagislarAllah razi olsun bu soyledikleriniz bana cok buyuk umut oldu sabir oldu. Cok sagolun rabbim herseyin en iyisini bilir. Hepimize hayirlim saglikli evlatlar versin rabbim inşallah
Hayırlı sonuçlar alın inşallah.Canimm inan bosuna endiseleniyorsun degerin cok iyi masallah dr'un seni neden kokuttu anlam veremiyorum.Bakalim benimde bugun cvs on sonuclarim cikacak yuce rabbim insallah bebegimi bana bagislar
11 haftada sonucum oyle cikmisti simdi 12,5 haftadayimKaçıncı haftadasınız?
Hic kotu olma canim yaklasik 10 gundur arastirip okumaktan beyin devrelerim yandi.ikili test ve digerlerinin yanilma paylari cok yuksek genelde bir ust testi yaptirdigi da sonuclar guzel cikiyor o yuzden panik yapma ne olur.Ense kalinligin ne cikmistiHayırlı sonuçlar alın inşallah.
Ben de çok kötüyüm, 1/70 çıktı ikili testim, bugün nifty yaptırıcam. Rabbim hiçbirimizi bebeğiyle sınamasın..
Ami canim iyi dileklerin icin oncelikle tesekkur ederim benim durumum biraz kritikGeçmiş olsun öncelikle. 12. Haftada ikili test yaptirdik. Ense kalinligi 2.14 cikti. Burun kemigi var dedi. Kan sonuçlarini bekledik. Risk yüksek cikti. Cvs önerdi doktor. Yaptirdik ön sonuçlar temiz çıkti. Bakin buralari çok okudum haziran ayinda. Sabahlara kadar uyumadim. Aglayip durdum.bu riskler ense kalinliklari yuksek cikip da bebekleri saglikla doğmuş herkesin. Yani rabbim bilir tabiki hepsi birer sinav . Siz sakin olun. Bebek etkileniyor bundan. Dua edin bakin allah büyüktür.
Cvs yaptirdim dun on sonuc carsamba cikar asil.sonuc 20 gune cikar dediler.benim kafami cok bulandiran 2 prof a gittim.birisi 7,7 olctu ertesi gun gittigim 3,4 artik neye kime inanacagimi sasirdimbenim bebeğimde ense kalınlığı , 2 li testler normal çıktığı halde ayrıntılı ultrasonda beyin sıvısı yüksek çıkmıştı. amniyosentez yaptırdık. 1 ay sonra sonuç geldi.iyi çıktı. sonrasında beyin sıvısı da düştü. farklı doktora git derim ben. ayrıntılı ultrason ve amniyosentez yaptırdın mı ? 1 ayda çıkıyor sonucu
Benim durumum icin o yetersizmis tek caremdi cvs yaptirmak bebegin esinden direk parca alip genetigine bakiyorlar en kesin sonuc bundan alinip tani koyulurmus.iyi dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim.bakalim on sonuclarimiz ciksin riskli gebelik uzmanina da gidicez.isin kotusu kibrista yasiyorum burada o bransta dr yok yeni ogrendim rum tarafinda varmis oraya gecicez mecburenAllah sabrlar versin canım,sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın inşallah..iki prof nasıl farklı sonuç çıkarıyor anlamadım,Allah kalbine ferahlık versin canım,nifty yada benzeri test yaptırmak daha mı mantıklı acaba,% 99 doğru sonuç diyorlar ama net bilemiyorum
Yok ikisi cok farkli nifty de sonuc kotu cikarsa cvs yqpiliyor yani tani koymak icin sadece cvs ve aminisentez yapiliyormus.benim ense kalinligi cok yuksek oldugu icin direk en son careyi yaptilarki vakit kaybimiz olmasin diye.allaha sukur bir yaptirdik bir sorun yasamadik bakalim simdi on sonucum bugun cikacak korkudan kalbim.durmak uzereNifty neden yetersiz sizin duruma ben anlamadim onu? Nifty de sizin kaniniza karisan bebek dna sini ayiirip bakiyorlar. Turkiyede yapilmiyor yurtdisina gidiyor kan örnekleri. Cvs de ayni mantik. Kordondan parca aliyorlar dna ya bakiyorlar. Caninizi sikmayin dicem ama inanin bu bir sinav. Cvs riskli bir işlem. Cvs den dolayi bebegini kaybeden vardi burda.
1,8 çıkmıştı.Hic kotu olma canim yaklasik 10 gundur arastirip okumaktan beyin devrelerim yandi.ikili test ve digerlerinin yanilma paylari cok yuksek genelde bir ust testi yaptirdigi da sonuclar guzel cikiyor o yuzden panik yapma ne olur.Ense kalinligin ne cikmisti
Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Dualarım seninle. Bizi de haber et olur muYok ikisi cok farkli nifty de sonuc kotu cikarsa cvs yqpiliyor yani tani koymak icin sadece cvs ve aminisentez yapiliyormus.benim ense kalinligi cok yuksek oldugu icin direk en son careyi yaptilarki vakit kaybimiz olmasin diye.allaha sukur bir yaptirdik bir sorun yasamadik bakalim simdi on sonucum bugun cikacak korkudan kalbim.durmak uzere
Masallah cok iyi kalbini ferah tut dedigim gibi o testlerde yanlis sonuc cok cikiyor1,8 çıkmıştı.
Amin canim insallah..sagol dualarin icinHayırlı haberlerin olsun inşallah. Dualarım seninle. Bizi de haber et olur mu❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?