gebelikte epilasyon aleti kullanılır mı?

sorr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
123
0
96
39
Ankara
arkadaşlar ben tüylerimi epilasyon aleti ile alıyorum 5 aylık hamileyim ama bir arkadaştan duyduğuma göre bebek için çok zararlıymış elektirikli olduğu için yaydığı radyasyondan dolayı sizce bu doğrumu siz ne tür yöntemler kullanıyorsunuz?

Zannetmiyorum. Cep telefonu, televizyon, kablosuz internet bağlantısı, bilgisayar, mikrodalga fırın hepsinde var zaten. Epilasyon aletinden birşey olacağına kadar bunlar var. Allah'a emanet. Ama zaten zamanla epilasyon aletini kullanmak zor olacaktır, karnın büyüyecek, eğilip kalkmak zor olur. İyi bir ağdacı bulmak daha mantıklı olabilir.

canım bende 37 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımdan beride kullanıyorum ve en son bu gün yaptım son ay yapamam zanediyodum ama yaptım ve karnımda gerçekten çok büyük zaten zamanla azaltıyo ve bu ay gerçekten sanırım hormonların etkisiyle az çıktı ve çok memnunum en azından 3.haftada çıkmaya başlıyo heralde bende o zamana kadar doğurmuş olurum zaten sezeryanla olcak bebeğim hiç korkma hiç bir zararı olduğunu duymadım aksine ağda zararlıymışzorlandığı için insan yapıştırıp çekerken bu bebeğe daha çok zarar veriyomuş erken dönemde düşüğe bile yol açıyomuş

çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız korkmuştum arkadaşım öyle söyleyince..

bende bunu merak ediyordum..
epilasyon cihazının kullanım kılavuzunda sakıncalıdır yazıyor ama bütün hamileler kullanıyor bişeyde olmuyor.. kafam karıştı:)

inşallah kızlar hiç bir zararı yoktur ben kullanıyorum duyuncada korkmuştum acıkçası...

ben de karın bölgemde kullanıyorum kafama takıldı sesi çok yüksek acaba bu bebeğime zarar verir mi ben de 5 aylık hamıleyım

Ben de 3 aylık hamileyim, daha dün epilatör kullandım. inşallah bir zararı olmaz yoksa nasıl olacak ki ?:110:

Ben de 3 aylık hamileyim, daha dün epilatör kullandım. inşallah bir zararı olmaz yoksa nasıl olacak ki ?:110:
bende bacaklarım için kullanıyorum ama paket bölgesine normal ağda yapmaya başşladım sonuçta ses illaki gidiyordur eminim bacaklardaki o kadar etkilemeyecektir sonuçta dışarıdan gelen sesleri algıladığı kadar ses gelir ama paket bölgesi için epilasyon aletini uygun görmediğim için ağda yapmayı tercih ettim

Ben de bikini Bölgesi'ne epilatör kullanıyorum zarar-ı olmadığını söyledi takip eden hemşire. 24 haftalık hamileyim ama ilerde zor olur mu bilmiyorum inşallah olmaz çünkü ağdacıya gidip mahrem bölgemi göstermek istemiyorum ayrıca bana çok tiksindirici geliyor nedense...

Bende kullanıyorum umarım zararı yoktur.Ağdadan daha pratik geliyor.

Back
X