- 28 Kasım 2012
- 590
- 656
Merhaba, Bülent Hocam. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Şuan 9+1 haftalik gebeyim çok şükür. Rahim duvarı kalınlaşmadigi için son tedavi de günde 6 tane ağızdan, 3 tane de vajinal estrofem aldim hala alıyorum.Gebelik oluşunca aynen devam ettirdi doktorum. Aynı zamanda bağişiklik baskilandı bu tedavi de ve şuan kullandığim ilaçlar şunlar.
Günde 6 ağızdan 3 vajinal estrofem
Günde 2ampul progeston (kanamam olunca jeli birakip bu iğneye başlanmışti hala devam ediyor çünkü kahve lekelenmeler devam ediyor.)
Günde 1 deltacortril
Günde 1 folbiol
Günde 1 clexan 0,4
2 günde 2şer tane climara forte bant
Yani bu durumda deltacortril ve estrofem konusunda bebeğime zararı olur mu diye çok endişeleniyorum. Bu konuda ne yapmalıyım bana yardim eder misiniz? Çoğu kişi aynı endişeyi taşıyor lütfen cevaplar misiniz?
Günde 6 ağızdan 3 vajinal estrofem
Günde 2ampul progeston (kanamam olunca jeli birakip bu iğneye başlanmışti hala devam ediyor çünkü kahve lekelenmeler devam ediyor.)
Günde 1 deltacortril
Günde 1 folbiol
Günde 1 clexan 0,4
2 günde 2şer tane climara forte bant
Yani bu durumda deltacortril ve estrofem konusunda bebeğime zararı olur mu diye çok endişeleniyorum. Bu konuda ne yapmalıyım bana yardim eder misiniz? Çoğu kişi aynı endişeyi taşıyor lütfen cevaplar misiniz?