Gebelikte Fitil Kullanımı ve yanma

Benim de 4-5 ay civariydi sanirim emfeksiyon cok az miktarda gormustu fitil vermisti dr ama ben dogal yollarla atlatayim kullanmayayim dedim ama sonrasında pisman oldum.hamileligimn son ayına doğru enfeksiyon çok ilerledi cok agrili atlattim antibiyotik kullandım.O yuzden dr verdiyse mutlaka kullanmanizi tavsiye ederim.

Olmaz. Doktorlar size hamilelikte kullanabileceginiz ilaclar verir ancak. Bu konuda cok dikkat edilir. Enfeksiyon ilerlese daha kötü olur. Onun icin yazilan ilaçları kullanin. Cok gecmis olsun

Olmaz. Doktorlar size hamilelikte kullanabileceginiz ilaclar verir ancak. Bu konuda cok dikkat edilir. Enfeksiyon ilerlese daha kötü olur. Onun icin yazilan ilaçları kullanin. Cok gecmis olsun
çok teşekkür ederim inşallah hemen geçiccek bişeydir tek düşündüğüm bebeğim

gebeliğimin 8. haftası biraz kaşıntı ve yeşil renk akıntı olduğu için doktor direk fitil verdi. fakat ilk 3 ayda fitil kullanımının zararlı olduğunu okuyorum. sirkeli su işe yararmı yoksa , ilk 3 ay öncesinde fitil kullanan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…