- 18 Ağustos 2022
- 51
- 13
- 8
- 33
- Konu Sahibi berrakkkkkkk
-
Öncesinde folidays kullanıyordum. Şimdi folbiol kullanıyorum ikisinin grami farkli folbiol yüksek doz. Sizin kullandıginizin adı ne acabaBen de aynı folik asiti kullanıyorum bana kadın doğum doktoru verdi tüp bebek uzmanı
Genetik sonuçlarımız aynı benim 21 haftalıkken kaybım var bende bu folik asiti bulanıyodum 9 haftada doktorum bunu kullanma en ucuz ve en işe yaramaz folik asit bu dedi hatta devlet bunu karşılıyo sadece düşün dedi değiştirdi şu an başka kullanıyorum size 9 ay kullanman lazım denildi miEki Görüntüle 3175052
Merhaba benim pıhtılaşma sonucum bu şekilde çıktı daha öncesinden 1kimyasal birde 15.hafta da kalp durması var. Genetik doktoru folik asit vucudunda depolanmiyor dedi. Bu sonucu özel klinigi olan perinatoloji uzmanı uzmanı cemal gülümsere gösterdim. Bunlarin pihtilasma icin yeterli olmadigini şu an icin folbiol 5mg kullanmam gerektigini söyledi. Hiç bir zarari olmadigini söyledi. Ben cok kararsiz kaldim folik asitin normal dozundan fazla daha önce aranizda folbiol kullanip sağlikli gebeligi olan oldumu acaba cevaplariniz icin tesekkür ederim.
7+4 gunlük hamileyim
Folik asit kullanıyorum ancak dozunu yükseltti folbiol kullan dedi. Yüksek doz beni tedirgin ettiŞöyle söyleyim folik asit kullanmazsanız bebeğinizin omirilik ve beyin merkezden kaynaklanan doğum hasarına neden olabilirsiniz!
Folik asit zaten kullanılıyor ama şöyle bir durum var. Senin yüksek doz folik asit kullanman gerekiyor diyor doktorlar, bazılarımıza 400mcg bazılarımıza 5mg olandan öneriyorlar. Hepimizin aynı geninde sorun var.Şöyle söyleyim folik asit kullanmazsanız bebeğinizin omirilik ve beyin merkezden kaynaklanan doğum hasarına neden olabilirsiniz!
Devletteki folidays dedi. Özelde klinigi olan bir prof a gittim o bana folbiolu verdi. Sana folidays yeterli olmaz dedi. Bu genlerle pıhtilasma var denilmez dedi. Başka sonuçlar daha lazimmis pihtilaşma için. Siz şu an hangi folik asiti kullanıyorsunuzGenetik sonuçlarımız aynı benim 21 haftalıkken kaybım var bende bu folik asiti bulanıyodum 9 haftada doktorum bunu kullanma en ucuz ve en işe yaramaz folik asit bu dedi hatta devlet bunu karşılıyo sadece düşün dedi değiştirdi şu an başka kullanıyorum size 9 ay kullanman lazım denildi mi
Evet folbiol zararli olmaz dedi ama benim aklima takildi işte kullanan varmi diye sormak istedim.Folik asit zaten kullanılıyor ama şöyle bir durum var. Senin yüksek doz folik asit kullanman gerekiyor diyor doktorlar, bazılarımıza 400mcg bazılarımıza 5mg olandan öneriyorlar. Hepimizin aynı geninde sorun var.
Bu gende sorun olmasa da normalde kullanılan standart doz 400mcg.
Şu an hamile misiniz?Evet folbiol zararli olmaz dedi ama benim aklima takildi işte kullanan varmi diye sormak istedim.
12.hafta da bir açlik homesite yi bi test varmis sanirim onu yapip ona göre dozunu ayarlariz dediGenetik sonuçlarımız aynı benim 21 haftalıkken kaybım var bende bu folik asiti bulanıyodum 9 haftada doktorum bunu kullanma en ucuz ve en işe yaramaz folik asit bu dedi hatta devlet bunu karşılıyo sadece düşün dedi değiştirdi şu an başka kullanıyorum size 9 ay kullanman lazım denildi mi
8.haftadayim.Şu an hamile misiniz?
Bana devlette de özelde de yüksek doz kullanman lazım deyip 400mcg olanlardan önerdiler. Hamile kalınca da 9 ay boyunca devam edeceğim söylendi.Devletteki folidays dedi. Özelde klinigi olan bir prof a gittim o bana folbiolu verdi. Sana folidays yeterli olmaz dedi. Bu genlerle pıhtilasma var denilmez dedi. Başka sonuçlar daha lazimmis pihtilaşma için. Siz şu an hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Tahlil yaptırmış olabilir mi? Belki çok düşük çıktıysa artırmıştır.8.haftadayim.
4haftadir folidays kullaniyordum simdi folbiol kullan dedi günlük
Bende folbiol kullanıyorum gebelikten yumurta catladigi günden beri şuan 7 buçuk haftalık hamileyim 12. Haftaya kadar kullanacakmisimÖncesinde folidays kullanıyordum. Şimdi folbiol kullanıyorum ikisinin grami farkli folbiol yüksek doz. Sizin kullandıginizin adı ne acaba
Folbiol u doktorunuz mu önerdi. Doktorlar genelde 400mcg olan öneriyor. Folbiol 5mg yüksek dozda bi vitaminBende folbiol kullanıyorum gebelikten yumurta catladigi günden beri şuan 7 buçuk haftalık hamileyim 12. Haftaya kadar kullanacakmisim
Ayni dozdan devam etmiyorum. Folbiol 5mg olana gectim bunun dozu yüksek. Gene bakarak bunu verdi ektra bi tahlil yapmadiSağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Tahlil yaptırmış olabilir mi? Belki çok düşük çıktıysa artırmıştır.
İsterseniz başka bir doktora daha danışın. Ben de mesela yüksek doz lazım denilip aynı dozdan devam edilmesine şaşırdım.
Henüz hamile değilim ama kalırsam bu konuyu tekrar soracağım.
Dışardan biri söylememiş perinatolog vermiş demek istedim az önce içmezseniz diye..Folik asit kullanıyorum ancak dozunu yükseltti folbiol kullan dedi. Yüksek doz beni tedirgin etti
Folbiolu özelde bi prof önerdi. Genetik sonucuna bakarak yüksek dozda kullanman gerek dedi. Bende tedirgin oldugum icin sormak istedim baska kullanan varmi diye. Bu profda tecrubeli bi doktor bilir heralde diye düsünüyorumFolbiol u doktorunuz mu önerdi. Doktorlar genelde 400mcg olan öneriyor. Folbiol 5mg yüksek dozda bi vitamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?