- 9 Eylül 2022
- 590
- 156
- 23
- 30
- Konu Sahibi berrakkkkkkk
-
21 haftalık kaybım var bi de kan pıhtılaşmam çıktı genetik teste çok az bişeySiz neden yaptirmistiniz folbiol mu kullaniyordunuz
Ama etkili değilmiş işteFolbiol un dozu daha yüksek ama
Bana veren doktor perinatoloji uzmani doktorlarin her dedikleri birbirini tutmuyor malesefAma etkili değilmiş işte
21 haftalık kaybım var bi de kan pıhtılaşmam çıktı genetik teste çok az
Bunu baska bi sayfada burda okumustum ama simdi bulun deseniz bulamam malesef. Makale olarak okumadim. Burdan biri yazmisti öyle karsima cikmistiBunu nerede okuduysanız bana da atar mısınız. Özel eğitimla yakından ilgili bir yakınım otizm vakalarının ciddi biçimde arttığını ve genellikle eğitim seviyesi, ilgisi yüksek ebeveynler olduklarını söylüyor. Açıkçası benim de aklıma folikasit gibi hamilelik takviyeleri takıldı. Şüpheme destek bir yazı varsa okumayı çok isterim.
Bana da perinatoloji uzmanı kullanma iyi değil folbiol dedi hatta kutu öylece duruyo bendeBana veren doktor perinatoloji uzmani doktorlarin her dedikleri birbirini tutmuyor malesef
Folik asit üst sınır 17Bunu nerede okuduysanız bana da atar mısınız. Özel eğitimla yakından ilgili bir yakınım otizm vakalarının ciddi biçimde arttığını ve genellikle eğitim seviyesi, ilgisi yüksek ebeveynler olduklarını söylüyor. Açıkçası benim de aklıma folikasit gibi hamilelik takviyeleri takıldı. Şüpheme destek bir yazı varsa okumayı çok isterim.
İnşallah gerçek değildir ya da teoridir ama açıkçası otizmli çocuklaeın ailelerine azıcık aşinalaşınca ne kadar ilgili titiz insanlar olduklarını görüyorum. Genetik olmayan bir durum nasıl bu kadar yaygın olabilir sorusunun cevabını arıyorum kendimce. Benimkiler sağlıklı ama onların evlatları ne olacak, zihinsel yetersizliği sollamaya yaklaşmış otizm istatistiklerde. Sonra hamilelere kontrolsüzce verilen folikasit geldi aklıma, hamile kalmayı planlayana çat diye dayıyorlar, çoğunun değerlerine bakmıyorlar bile ki bana bakmadan verdiler, bedenim garipleşince kendim bıraktım. Neden yani, belki ben fındık fıstık seviyorum, belki bende eksilmeyecek, nereden biliyorlar. Dayanağı ne? Kimseyi içme diye uyaramam zira elimde kanıt yok, bu işin araştırması da yok gibi görünüyor. A e c vitamini değil ki bu fazlası atılabiliyor mu vücuttan bilen yok. Önüne gelene folikasitFolik asit üst sınır 17
Ben Perşembe tahlil yaptırdım bende 16.2
Siz dedikten sonra Google sadece sordum ve fazlalık otizm yapabileceğini bir sürü sayfada hatta medicalpark da bile okudum
Ben doktora gidene kadar folik asiti bırakmaya karar verdim.zatrn vücudun da fazlasıyla var şuanda
En olmadı haftada 1 içerim
Gece gündüz fark etmez uykusuzluk cekiyirdum 2 3 saat ancak uyuyabiliyordun
folik asit fazlalığı uykusuzlukta yaparmış
Bana da test yapılmamıştı dahiliye doktoruna gittiğinde folik asite de bakmasını istedim 16.2 çıkmış tüp bebek öncesi de bakılmamış transfer gününden itibaren kullanmam gerektiği söylenmiştiİnşallah gerçek değildir ya da teoridir ama açıkçası otizmli çocuklaeın ailelerine azıcık aşinalaşınca ne kadar ilgili titiz insanlar olduklarını görüyorum. Genetik olmayan bir durum nasıl bu kadar yaygın olabilir sorusunun cevabını arıyorum kendimce. Benimkiler sağlıklı ama onların evlatları ne olacak, zihinsel yetersizliği sollamaya yaklaşmış otizm istatistiklerde. Sonra hamilelere kontrolsüzce verilen folikasit geldi aklıma, hamile kalmayı planlayana çat diye dayıyorlar, çoğunun değerlerine bakmıyorlar bile ki bana bakmadan verdiler, bedenim garipleşince kendim bıraktım. Neden yani, belki ben fındık fıstık seviyorum, belki bende eksilmeyecek, nereden biliyorlar. Dayanağı ne? Kimseyi içme diye uyaramam zira elimde kanıt yok, bu işin araştırması da yok gibi görünüyor. A e c vitamini değil ki bu fazlası atılabiliyor mu vücuttan bilen yok. Önüne gelene folikasitben aslında böyle verilen bütün ilaçlara karşıyım ama bebek şakaya gelmez, ömür boyu ya kucağında ya yüreğinde taşıyorsun.
Benim genetik testime göre yükseltti dozu. Sordum bi kac kere bi zarari olurmu diye yok dedi. Bilmiyorum bende napcağimı olmadi yarisini icerim günde ama içmek de lazımFolik asit üst sınır 17
Ben Perşembe tahlil yaptırdım bende 16.2
Siz dedikten sonra Google sadece sordum ve fazlalık otizm yapabileceğini bir sürü sayfada hatta medicalpark da bile okudum
Ben doktora gidene kadar folik asiti bırakmaya karar verdim.zatrn vücudun da fazlasıyla var şuanda
En olmadı haftada 1 içerim
Gece gündüz fark etmez uykusuzluk cekiyirdum 2 3 saat ancak uyuyabiliyordun
folik asit fazlalığı uykusuzlukta yaparmış
Anladim dahiliye ye gittinizde ne dedigini burdan da yazabilirmisinizBana da test yapılmamıştı dahiliye doktoruna gittiğinde folik asite de bakmasını istedim 16.2 çıkmış tüp bebek öncesi de bakılmamış transfer gününden itibaren kullanmam gerektiği söylenmişti
bir de bende yumurtalıkta fazla uyarıldığından dolayı çok fazla yumurta tüketmem gerekiyor yumurtada da folik asit var hani ben dahiliyede testi tesadüf olarak yaptırdım bakalım dahiliye doktoru ve cuma gideceğim kadın doğum ne diyecek ama Allah'tan şöyle bir şey var ben ilaca karşı olduğumdan dolayı folik asiti her gün almadım ilk 3 hafta falan her gün aldım ama onun dışında iki günde bir 3 günde bir aklıma geldikçe almıştım ona rağmen üst sınırı gibi görünüyor bakalım Doktorlar ne diyecek.
Son 10 gündür ciddi anlamda uykusuzluk çekiyorum hiçbir şekilde akşam yatıp sabah kalkma gibi bir uyku yok günlük toplam 2-3 saat uyuyorum ben hep bunu progestan iğnesine bağlıyordum ama folik asiti fazlalığı da yaparmış bunu
Salı dahiliye cuma kadın doğum a gideceğim ikisini de yazarımAnladim dahiliye ye gittinizde ne dedigini burdan da yazabilirmisiniz
Eki Görüntüle 3175052
Merhaba benim pıhtılaşma sonucum bu şekilde çıktı daha öncesinden 1kimyasal birde 15.hafta da kalp durması var. Genetik doktoru folik asit vucudunda depolanmiyor dedi. Bu sonucu özel klinigi olan perinatoloji uzmanı uzmanı cemal gülümsere gösterdim. Bunlarin pihtilasma icin yeterli olmadigini şu an icin folbiol 5mg kullanmam gerektigini söyledi. Hiç bir zarari olmadigini söyledi. Ben cok kararsiz kaldim folik asitin normal dozundan fazla daha önce aranizda folbiol kullanip sağlikli gebeligi olan oldumu acaba cevaplariniz icin tesekkür ederim.
7+4 gunlük hamileyim
Bu videoda otizmi tetikleyebilir dememiş ama başka risklerden bahsetmiş, dozu abartmamak önemli demek ki
Yukarı alıntıladığım videoya göre o miktar çok yüksekmiş. İçinize sinen neyse o olsunBende 5 haftalık hamileyim doktorum bana folic asit olarak isim vermedi eczaneden folic asit aldım evdede folicus plus vardı tekrar gittim hangisini kullaniyim diye folibol kullan dedi ama dizi yüksek olduğu için baya tedirginim bebeğe zararı olur mu
Evet kesinlikle içime sinmiyor kan tahlili bile yapılmadan folbiol icilsin deniliyor ne kadar doğru ki bu en azından tahlil yapılıp sonucuna göre folicasit önerilmeli 5 gün kullandım içime kurt düştü resmen. tahlil verip ona göre kullanılması gerekiyorsa kullanırımYukarı alıntıladığım videoya göre o miktar çok yüksekmiş. İçinize sinen neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?