gebelikte folik asit vb ilaç kullanmalı mı ?

gebelikte folik asit kullanılmalı mı?

• evet

OY: 11 91,7%
  • hayır

OY: 1 8,3%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
123
arkadaşlar görüşleriniz önemli . dr folik asite başlatacak ,gebeliğim çok yeni ,çok doğal beslenmeye çalışıyorum,ilaç uzun zamandır almadım almak istemiyorum ,her türlü ilaç kimyasal içeriyor diye.
sizler aldınız mı? pişman oldunuz mu? yoksa kullanılmalı mı dersiniz?

Folik asit ilaç değil canım turp avokado gibi meyve sebzelerinde içinde bulunan kadınlar için faydalı bir vitamin ... Kullan..

Rica ederim tatlım doktor ne oneriyorsa yap derim mesela ben ne vitamin kullanabildm ne kan hapı çünkü ikisi de alerji yaptı bende ama allaha şükür kansızlık çıkmadı... Hayırlı olsun gebeligin :)

Rica ederim tatlım doktor ne oneriyorsa yap derim mesela ben ne vitamin kullanabildm ne kan hapı çünkü ikisi de alerji yaptı bende ama allaha şükür kansızlık çıkmadı... Hayırlı olsun gebeligin :)
çoook sağol senin de doğum yakın galiba,sorunsuz şekilde kavuşursunuz inşallah şekerim.folik asit kullandın mı peki veya başka bişey?

çoook sağol senin de doğum yakın galiba,sorunsuz şekilde kavuşursunuz inşallah şekerim.folik asit kullandın mı peki veya başka bişey?
Canım folikasit çok önemli ben 3 aya çalışmalara başlıycam şimdi den dr başlattı. Sinir gelişimi için önemli eksikliği çok ciddi sorun bebeği kaybedenler var bu yüzden. Allah kimseye göstermesin.

Bende 3ay folik asit kullandım sonrasında bıraktım simdi kış ayı her yerde turp var simdi salata içinde onu yiyorum :) onun dışında ilaç kullanamadim çünkü alerji yaptı bende .. Bebisim sağlıklı çok şükür. 15 güne gelecek nasip olursa bugün nst sonucunda sancı çıktı ama açılma yok :)

Gebelik den 3 ay önce başlayın diyor uzmanlar. Ben öyle yaptım hamile kalınca 3. Ayima kadar da kullanıp biraktirdi doktor um. Bebek için çok faydalı kullanmalısın

sağolun kızlar yalnız bugün moralim bozuk gebeliğim devam eder mi bilmiyorum adetin 2.günü değerim 204tü adetin 6.günü 953 olmuş .az mı sizce nolur

2,5 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim, o yüzden folik asiti azıcık kullandım. Ama doktorum, eskiden kadınlar folik asit mi bilirdi çatır çatır doğuruyorlardı dedi. Annem de misal o ilaçları hiç kullanmamış. Ama işte sanırım önemli olan, sağlıklı beslenebilmek. Gdo'suz organik yiyeceklerle.

yine de tabii bu kadar doktorlar folik asit için diye bağırıyorsa, vardır bir bildikleri. Siz yine de doktorunuzun söylediğinden çıkmayın derim ben.

Bende kullandım hatta balık yiyemedigim icin bide balık hapi vermişti doktor onuda içtim çünkü zaten verdikleri gebeler için ben bi sıkıntı yaşamadım gayet güzel bi gebelik geçirdim ve şükür ki gayet sağlıklı çocuğum oldu. Evham yapma derim verilen ilaçları araştır o ayrı ama icmemezlikte yapma doktorun verdiklerini

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bugün minnacık kesemizi gördük Rabbime hamdolsun paylaşmak istedim sizinle de folik asiti de kullancam kesin

Çok heyecanlıı cnm benim Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Sıralama başladı ilk kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet derken bi bakmışsın doğumhanedesin

Çok heyecanlıı cnm benim Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Sıralama başladı ilk kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet derken bi bakmışsın doğumhanedesin
sağol tatlııım,Raabim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin belki vardır bebişin :) olsun bidaha olsun. inşallah o günlere gelip görürüz en iyisini Allah bilir kuzum benim

sağol tatlııım,Raabim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin belki vardır bebişin :) olsun bidaha olsun. inşallah o günlere gelip görürüz en iyisini Allah bilir kuzum benim

11 aylık kızım var inşallah 2. Çocuğumda olur harika bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ben de testte çift çizgi silik bi şekilde göründüğü halde eczaneye koştum folik asit aldım hemen dr da çok iyi yapmışsın dedı ınsallah ıyı bısey yapıyoruzdur

ben de testte çift çizgi silik bi şekilde göründüğü halde eczaneye koştum folik asit aldım hemen dr da çok iyi yapmışsın dedı ınsallah ıyı bısey yapıyoruzdur
aynen canım iyi yapmışşsın için rahat olsun artık içime sindi tamamen ,hayırlı olsun bu arada gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…