- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
- Konu Sahibi haticenurrr
-
teşekkür ederim canımFolik asit ilaç değil canım turp avokado gibi meyve sebzelerinde içinde bulunan kadınlar için faydalı bir vitamin ... Kullan..
çoook sağol senin de doğum yakın galiba,sorunsuz şekilde kavuşursunuz inşallah şekerim.folik asit kullandın mı peki veya başka bişey?Rica ederim tatlım doktor ne oneriyorsa yap derim mesela ben ne vitamin kullanabildm ne kan hapı çünkü ikisi de alerji yaptı bende ama allaha şükür kansızlık çıkmadı... Hayırlı olsun gebeligin :)
Canım folikasit çok önemli ben 3 aya çalışmalara başlıycam şimdi den dr başlattı. Sinir gelişimi için önemli eksikliği çok ciddi sorun bebeği kaybedenler var bu yüzden. Allah kimseye göstermesin.çoook sağol senin de doğum yakın galiba,sorunsuz şekilde kavuşursunuz inşallah şekerim.folik asit kullandın mı peki veya başka bişey?
teşekkür ederim canımCanım folikasit çok önemli ben 3 aya çalışmalara başlıycam şimdi den dr başlattı. Sinir gelişimi için önemli eksikliği çok ciddi sorun bebeği kaybedenler var bu yüzden. Allah kimseye göstermesin.
Bende 3ay folik asit kullandım sonrasında bıraktım simdi kış ayı her yerde turp var simdi salata içinde onu yiyorum :) onun dışında ilaç kullanamadim çünkü alerji yaptı bende .. Bebisim sağlıklı çok şükür. 15 güne gelecek nasip olursa bugün nst sonucunda sancı çıktı ama açılma yok :)çoook sağol senin de doğum yakın galiba,sorunsuz şekilde kavuşursunuz inşallah şekerim.folik asit kullandın mı peki veya başka bişey?
Gebelik den 3 ay önce başlayın diyor uzmanlar. Ben öyle yaptım hamile kalınca 3. Ayima kadar da kullanıp biraktirdi doktor um. Bebek için çok faydalı kullanmalısın
arkadaşlar görüşleriniz önemli . dr folik asite başlatacak ,gebeliğim çok yeni ,çok doğal beslenmeye çalışıyorum,ilaç uzun zamandır almadım almak istemiyorum ,her türlü ilaç kimyasal içeriyor diye.
sizler aldınız mı? pişman oldunuz mu? yoksa kullanılmalı mı dersiniz?
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bugün minnacık kesemizi gördük Rabbime hamdolsun paylaşmak istedim sizinle defolik asiti de kullancam kesin
sağol tatlııım,Raabim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin belki vardır bebişin :) olsun bidaha olsun. inşallah o günlere gelip görürüz en iyisini Allah bilir kuzum benimÇok heyecanlıı cnm benim Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Sıralama başladı ilk kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet derken bi bakmışsın doğumhanedesin
sağol tatlııım,Raabim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin belki vardır bebişin :) olsun bidaha olsun. inşallah o günlere gelip görürüz en iyisini Allah bilir kuzum benim
aynen canım iyi yapmışşsın için rahat olsun artık içime sindi tamamen ,hayırlı olsun bu arada gebeliğinben de testte çift çizgi silik bi şekilde göründüğü halde eczaneye koştum folik asit aldım hemen dr da çok iyi yapmışsın dedıınsallah ıyı bısey yapıyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?