- 12 Şubat 2022
- 16
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi KontesKontes
-
Bizim halen genzimiz yanıyor deniz suyu kullan eczanede satılıyor miden içinde prilam kullanmalısınız en iyi kusma haplarından biriMerhaba arkadaşlar,
Hamileliğimin ilk trimester dönemini tamamlıyorum ama son iki haftadır çektiğim bir ben bir Allah biliyor .
Koku hassasiyetinden mutfağa giremedim .
Yediğim ne varsa çıkarıyorum. Mide bulantım beni çok etkiledi
Şimdi de geniz yanmasi çıktı iki yudum bir şey yesem hasta gibi genzim yanıyor. Tecrübeli arkadaşlar nolur yardımcı olun . Doktorum geçici görev ile gitti
Teşekkür ederimBizim halen genzimiz yanıyor deniz suyu kullan eczanede satılıyor miden içinde prilam kullanmalısınız en iyi kusma haplarından biri
Yok daha yemeğin kokusunda ilk yudumda yanmaya başlıyor genzim. Çok yemekten olsa reflü olurdu ancak bu başka bir yanmaGeniz yanması derken reflu mu yani ?
Gebelik reflusuYok daha yemeğin kokusunda ilk yudumda yanmaya başlıyor genzim. Çok yemekten olsa reflü olurdu ancak bu başka bir yanma
Yaaa doktorum bı gelse de bana ilaç verse keşke . Mide bulantısi için ne öneriyorsunuz sizGebelik Reflüsu .. mide asidi hormonlardan ötürü yukarıya tasiyor ..
13.hafta itibariyle lansor kullanabilirsiniz
Ancak erken dönemde gaviscon şurup/rennie şurup uygun
Genelde prilam öneriyorlar gece yatmadan iki adet içiliyorYaaa doktorum bı gelse de bana ilaç verse keşke . Mide bulantısi için ne öneriyorsunuz siz
Bire bir yasiyorum canim kac haftaliksin.Allah affetsin ama vallwhi hayattan sogudum cok fenayim.Merhaba arkadaşlar,
Hamileliğimin ilk trimester dönemini tamamlıyorum ama son iki haftadır çektiğim bir ben bir Allah biliyor .
Şimdi de geniz yanmasi çıktı iki yudum bir şey yesem hasta gibi genzim yanıyor. Tecrübeli arkadaşlar nolur yardımcı olun . Doktorum geçici görev ile gitti
Biliyorum bu farkli bi yanma bogazindw sanki asiri asitli aci bisey yemissin gibi.Bu his zaten ayricq midemi bulandiriyo.Susuzluktan öluyorum ama su bile mahvediyoMerhaba arkadaşlar,
12. Haftam ama 8. Haftadan beri böyleyim mahvoldum . Bir de çalışıyorum ne işime ne evime odaklanabildim . Mutfağa adım atamıyorum kaç gündür. Allah yardımcımiz olsunBire bir yasiyorum canim kac haftaliksin.Allah affetsin ama vallwhi hayattan sogudum cok fenayim.
Biliyorum bu farkli bi yanma bogazindw sanki asiri asitli aci bisey yemissin gibi.Bu his zaten ayricq midemi bulandiriyo.Susuzluktan öluyorum ama su bile mahve
Aynen öyle su daha kötü yapıyor midemi resmen ama içmem de lazım çok fenalardayimBiliyorum bu farkli bi yanma bogazindw sanki asiri asitli aci bisey yemissin gibi.Bu his zaten ayricq midemi bulandiriyo.Susuzluktan öluyorum ama su bile mahvediyo
Çok teşekkür ederimGenelde prilam öneriyorlar gece yatmadan iki adet içiliyor
Ertesi gün gün boyu rahat ediyormuşsunuz
2 haftadir lıkır lıkır su icmeyi ozledim.Susuzlugu gideremeyince gun boyu sulu meyveleri hayal ediyorumAynen öyle su daha kötü yapıyor midemi resmen ama içmem de lazım çok fenalardayim
Birebir ben de oyleyim kayinvalidem vardi o yapiyordu simdi de esim ilgileniyor.Mutfaga zorunlu kalirsam maskeli giriyorum12. Haftam ama 8. Haftadan beri böyleyim mahvoldum . Bir de çalışıyorum ne işime ne evime odaklanabildim . Mutfağa adım atamıyorum kaç gündür. Allah yardımcımiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?