Gebelikte göbekten sıvı gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dzge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dzge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
22
0
86
Antalya
Selam arkadaşlar 8. haftama girdim daha çok erken biliyorum ama 1 haftadır göbeğimde inanılmaz bir batma varrdı bu gün sanki sivilce patlamış gibi sıvı geldi böyle sarı yeşil pembe karışımı.. panik yaptım bile.. doktoruma da ulaşamıyorum ama bebekle bi ilgisi var mı ki? daha bebek karına yerleşmedi ki.. nolur derdime derman olun çok moralim bozuk

Bebeğin gelişiminin göbeklerimizle hiçbir ilgisi yok canım. Sendeki durum farklı bişey olabilir. Mutlaka doktora görün

Dzge ne yaptın canım durumun nasıl öğrenebildinmi neymiş.Sonucunu bize bildir olurmu.Umaarım kötü bişey değildir.

öğrendim.. hamilelikte çıkan bezelerdenmiş.. dişte veya kollardada çıkıyomuş.. bende göbek deliğinde çıktı.. cildiyeyede göründüm problem yok hamilelik bitene kadar da geçmez dedi krem verdi.. rahatlaDIM :)

İyi iyi bende sevindimvereliniortak

kızlar bende de oldu bu durum ben de 19haftalık ilk gebeliğim dr a soran var mı aranızda ne diyolar bende ona göre dr a görünsem ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…