merhaba; benim merak ettiğim şey hamileyken göğüslerinize özel bir bakım uyguluyor musunuz? benim göğüs başlarımın en ucunda (sütün çıkacağı yerde) mukoza gibi sarı bir tabaka var sanki delikleri tıkıyormuş gibi temizlemeye kalktığımda kolay bi şekilde çıkıyor ama 1-2 gün içinde geri dönüyor... aynı şeyi yaşayan var mı? internetten baktım ama bişey bulamadım.. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim... a.s.
Benimde göğüs uçlarım çok küçük ve beyaz tenli olmamdan dolayı 5 aydan beri bakım kremi kullanıyorum emzirirken acı yaşamayayım diye göğüs ucu çıkarma aletleri var ama onu hamileliğin ilk 3 ayında kullana biliyormuşuz şuan gögüs uçlarını uyarmak erken doğuma neden oluyor eğer bebek tutmazsa ve kavrayamazsa göğüs ucu çıkarıcı aleti o zaman kullanabiliriz yada silikon göğüs ucu..
göğüs ucu uyarısının rahim kasılmasına sebep olduğunu biliyorum ondan elimden geldiği kadar nazik davranmaya çalışıyorum onlara benim esas endişem bu sarı birikintilerin enfeksyon belirtisi olma ihtimali.. internette de hiç birşey bulamadım... benneyaptımki
inşallah çok sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu dönemi.. benimde böyle bir endişem var.. kaliteli bir marka süt pompası alırsan daha az tahriş olur diye umuyorum.. şimdiden araştırma yapmak lazım almasakta en azından hangi marka alınacağına karar verilmeli ki doğumdan sonra ihtiyacımız olduğunda işi şansa bırakmayalım... fisfisfis
kanallar açılarak süt için zemin hazırlanıyor arkadaşlar, o dediğiniz madde, sıvının dışarı sızmaması için olan bir durum, onu tırnağınızla filan kaldırdığınızda göreceksiniz ki hemen yerine yenisi çıkıyor sıvı bir şekilde, kuruyuncada öyle katılaşıyorlar.. iltihap yada enfeksiyon değil, içeri mikrop alımını engelleyen bir kalkan görevi de görüyor.. yerimseniben
ayriyetten doğumdan sonra bol sütlü olacağınıza bir işaret :lepi:
kanallar açılarak süt için zemin hazırlanıyor arkadaşlar, o dediğiniz madde, sıvının dışarı sızmaması için olan bir durum, onu tırnağınızla filan kaldırdığınızda göreceksiniz ki hemen yerine yenisi çıkıyor sıvı bir şekilde, kuruyuncada öyle katılaşıyorlar.. iltihap yada enfeksiyon değil, içeri mikrop alımını engelleyen bir kalkan görevi de görüyor.. yerimseniben
ayyyy inşallah canım yaa o kadar çok istiyorum ki sütümün bebeğime yeterli olmasını bu yazıyı okuyunca gözlerim doldu :a015: seni çok fena öpesim var opuyorumnanaktan
ayyyy inşallah canım yaa o kadar çok istiyorum ki sütümün bebeğime yeterli olmasını bu yazıyı okuyunca gözlerim doldu :a015: seni çok fena öpesim var opuyorumnanaktan
:jeyyar: :jeyyar:
ay bende çok sevindim umarım öyledir.benim göğüs ucu hiç yok ve çok kuru soyuluyordu krem kullandım kuruluğu geçti çok şükür.. zemuszemus