Doğuma Hazırlık Gebelikte göğüsten gelen sütle cinsiyet tahmini!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fileg

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
252
24
318
gebelikte göğüsten gelen sütle cinsiyet tahmini!!!!

arkadaşlar merhaba. bunu yeni duydum. paylaşmak istedim.
Amerikada yaşayan bir arkadaştan duydum.Gebelikte göğüsten gelen süte benzer bir sıvı varya .süt gibi ama daha sarı.işte onu biraz suya damlatıyorsunuz.eğer suyun yüzeyinde kalırsa erkek.- suyun dibine çöker karışırsa kız oluyor muş.

acaba hamile arkadaşlar bunu deneyip bana sonuç yazabilir mi ??

D com yeniyiM benden gelirmi

gogusten sut gelene kadar,zaten doktorda soylemis olurki cinsiyeti,ama yinede ilginc,sagol canima.s.

gogusten sut gelene kadar,zaten dokherkesin cinsiyeti hemen torda soylemis olurki cinsiyeti,ama yinede ilginc,sagol canima.s.

7.AYDA DİYOR SÜTÜ BAZI yerlerde.
Canım ,birincisi;ben 5,5 aylığım. ve neredeyse 1-1,5 aydan beri sütümsü akıntı var.

İkincisi;herkesin hemen belli olmuyor .Yani en erken 12.haftadır değilmi? ama 27-28 lerde öğrenenler de var.

üçüncüsü; belli olanlara daha çok soruyorum zaten. merak ettim. bu yöntem gerçekten doğrumu diye .yapıp buraya yazarsanız sevinirim.

Bunu söyleyen kişi kimsede yöntemin şaşmadığını yazmışta ondan çok merak ettim.
tamam mı tatlım. sen hamilemisin. öyleyse denermisin??*

Son düzenleme:
7.AYDA DıYOR SÜTÜ BAZI yerlerde.
Canım ,birincisi;ben 5,5 aylığım. ve neredeyse 1-1,5 aydan beri sütümsü akıntı var.

ıkincisi;herkesin hemen belli olmuyor .Yani en erken 12.haftadır değilmi? ama 27-28 lerde öğrenenler de var.

üçüncüsü; belli olanlara daha çok soruyorum zaten. merak ettim. bu yöntem gerçekten doğrumu diye .yapıp buraya yazarsanız sevinirim.

Bunu söyleyen kişi kimsede yöntemin şaşmadığını yazmışta ondan çok merak ettim.
tamam mı tatlım. sen hamilemisin. öyleyse denermisin??*

canim ben seni kirmak icin yazmadim yanlis anlama,evet bende hamileyim ama soz deniycem ve sonucu burayada yazicamyerimsenibendaha 3 ayligim ben,,,,ayria sanada saglikli gebelik ve saglikli hayirli evlat dilerim ALLAHIMDAN,,,optum canima.s.

canim ben seni kirmak icin yazmadim yanlis anlama,evet bende hamileyim ama soz deniycem ve sonucu burayada yazicamyerimsenibendaha 3 ayligim ben,,,,ayria sanada saglikli gebelik ve saglikli hayirli evlat dilerim ALLAHIMDAN,,,optum canima.s.

Canım benim! ben kırılmışım gibi mi yazmışım yav:))))öyle zannetmedim sana öyle gelmiş . olurmu öyle şeyhiç. ben duyduğum bişeyi merak ettiğim için yazdım öylesine . çok ilginç geldide bana.
sencede ilginç değil mi zaten?
neyse bakalım cinsiyeti bilen ve yapanların sonuçlarına bakarız.ne çıkacak ? Güzel dileklerine bende katılıyorum. senin ilk mi?
benim ikinci. bir oğlum var.3,5 yaşında .

ne biliyim,kirdimmi acaba diyerek,uzuldum bian,oyle olmadigina sevindimzemuszemus,ikinci demek ne guzel,ALLAH bagislasin her iki yavrunuda,yok benim ucuncu,8 yasinda bi kizim 3yasinda bi oglum var,RABBBIM hepsine guzel omurler versin,:Saruboceq:
testini onaylayip,yazicam burayayerimseniben

Göğüsden akıntı hemen gelmiyoki

Ben 31. haftaya girdim gelmedi hiç zaten gelmesinde

ılk süt bebek için çok önemli sıvı geliyorsa bile sıkış boşa akıtmayın ağız sütü diyorlar ona bebeğin içmesi çok çok faydalıymış cinsiyetinden çok sağlığı önemlidir bence

Göğüsden akıntı hemen gelmiyoki

Ben 31. haftaya girdim gelmedi hiç zaten gelmesinde

İlk süt bebek için çok önemli sıvı geliyorsa bile sıkış boşa akıtmayın ağız sütü diyorlar ona bebeğin içmesi çok çok faydalıymış cinsiyetinden çok sağlığı önemlidir bence

hayır hayır.!!! dediğim süt değil.o senin dediğin ilk süt zaten doğumdan sonra geliyor canım.
göğüs ucundaki sarı akıntıdan söz ediyorum.

ne biliyim,kirdimmi acaba diyerek,uzuldum bian,oyle olmadigina sevindimzemuszemus,ikinci demek ne guzel,ALLAH bagislasin her iki yavrunuda,yok benim ucuncu,8 yasinda bi kizim 3yasinda bi oglum var,RABBBIM hepsine guzel omurler versin,:Saruboceq:
testini onaylayip,yazicam burayayerimseniben

ne kadar şanlısın.kızın ve oğlun var. benim oğlum var. gönlümüzden geçen Allah biliyor ya kız evlat. ınşallah Rabbim onuda tattırır.Ama en son 16. haftada büyük olasılıkla erkek dedi dr.ama tüm belirtilerim kıza göre . içimede öyle doğuyor.
Hepsinin doğruluğu tabiki kesin değil ama mesela
-Çin takvimine göre kız,
-Şu makas ve bıçağa oturma olayına göre kız,:))))))
-5-6 arkadaşımın deneyip cinsiyet belirledikleri bir takvimi banada yapmışlardı ona görede kız,
-burda yazılan göğüs akıntısı muhabbetine göre de kız,
-hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum ki hiç meyve yemem ben.Ayrıca özellikle portakal suyu deniyor. ilk aylardan berii acayip portakal suyu içiyorum.
-bu sitede okumuştum göbek deliği şekline göre cinsiyet diye ona göre ede kız:))))))
-Yine bu sitede okuduğum ."advantec woman cleandar" idi galiba bir takvim vardı. ona görede kız.
-Ayrıca shetless metodu var bilimsel. yumurtlamadan önce kız.onada uydu.:
işte böyle. içime baştan beri kız doğuyor. erkeke ismi bile düşünemiyorum aklıma gelmiyor:)))

Bakalım Rabbim ne gösterecek? hayırlı sağlıklı evlatlar olsun herkese...
-

ne kadar şanlısın.kızın ve oğlun var. benim oğlum var. gönlümüzden geçen Allah biliyor ya kız evlat. İnşallah Rabbim onuda tattırır.Ama en son 16. haftada büyük olasılıkla erkek dedi dr.ama tüm belirtilerim kıza göre . içimede öyle doğuyor.
Hepsinin doğruluğu tabiki kesin değil ama mesela
-Çin takvimine göre kız,
-Şu makas ve bıçağa oturma olayına göre kız,:))))))
-5-6 arkadaşımın deneyip cinsiyet belirledikleri bir takvimi banada yapmışlardı ona görede kız,
-burda yazılan göğüs akıntısı muhabbetine göre de kız,
-hayatımda yemediğim kadar meyve yiyorum ki hiç meyve yemem ben.Ayrıca özellikle portakal suyu deniyor. ilk aylardan berii acayip portakal suyu içiyorum.
-bu sitede okumuştum göbek deliği şekline göre cinsiyet diye ona göre ede kız:))))))
-Yine bu sitede okuduğum ."advantec woman cleandar" idi galiba bir takvim vardı. ona görede kız.
-Ayrıca shetless metodu var bilimsel. yumurtlamadan önce kız.onada uydu.:
işte böyle. içime baştan beri kız doğuyor. erkeke ismi bile düşünemiyorum aklıma gelmiyor:)))

Bakalım Rabbim ne gösterecek? hayırlı sağlıklı evlatlar olsun herkese...
-

benim kardesimde hamile senle bir hemen hemen,bi oglu var ikinciye hamile,, tum belirtiler kizi gosterdigi halde doktor erkek dedi,,,hayirlisi neyse o olsun canim,saglik en onemlisi,olsun yasin genc daha ucuncuyu yaparsin,bakarsin kiz olur,,hem doktor ne kadar erkek desede,kiz cikabiliyo,doktor bile sasiriyo mesela,bi akrabam oyle olmustu,butun herseyini elbiseler odasina kadar hep mavi oldu,adi bile hazirdi,kiz dogunca doktor dail herkez cok sasirdi,,,kismet ne ise olur,saglik olsundayerimsenibenyerimseniben

sağol canım da üçüncü ye gözüm korkuyor. hiç düşünemiyorum bile.Allah'tan en büyük dileğimiz bir kız evlat sahibi .olursa ne mutlu. kız olsa zaten asla 3.düşünmem
ama dediğin gibi şeyleri bu siteden çok okudum. umutlandım. annelerin içine doğarmış ya....
senin belli değil mi? İçine doğuyormu ne olacağı?

valla bana erkek gibi geliyo ya,gerci daha belli degil ama,oglumda yasadigim ayni belirtileri yasiyorum yani doktor kiz derse cok sasiririm:1shok:hayirlisi olsun tabi,,,,bendede kizda var ,erkekte diyerek ucuncuyu aslaaaaaa dusunmuyen bi insandir,aman aman derdim,o derece,,,,ama buyuk konusmiyacaksin bak hamileyim,,bazen kendime sasiyorum vallakaydirigubbakcemile3

dediklerim sanırım çıkıyor. süt olayıda doğru galiba.
geçen hafta başka bir doktora gittim bu galiba kız dedi.bu bile yeter.yarın başka doktora gitcem

dediklerim sanırım çıkıyor. süt olayıda doğru galiba.
geçen hafta başka bir doktora gittim bu galiba kız dedi.bu bile yeter.yarın başka doktora gitcem

fileg bak ben çok merak ettim şimdi kız mı erkek mi diye kaydirigubbakcemile3 sonucunu yazarsın olur mu opuyorumnanaktan

inandırıcı bir test deil bence. çok şaçma geldi bana ne alaka bi pipi nasıl çökertiyo kaşıgın dibine..kaydirigubbakcemile3

inandırıcı bir test deil bence. çok şaçma geldi bana ne alaka bi pipi nasıl çökertiyo kaşıgın dibine..kaydirigubbakcemile3

:)))))) İlahi Juliet. çok güldürdün beni.pipi işte nelere kadir bak:)))))
benim durum daha kesin değil canım.12 ve 16. haftamda pipiyle birlikte erkek dedi.herkes çok erken demişti o haftanın cinsiyet tahminine.
25. haftamda başka doktor kıza benziyo bu kız galiba dedi. koca pipiyi görürdü herhalde diye düşünüyorum:))))
bakalım bugün ne diyecek 3. doktor.
testlerin tabiki hiçbiirinin tam güvenirliği yok. ama ben hep şöyle düşünüyorum. kız bebeğe hamile bir anne ile erkek bebeğe hamile bir annnenin vücudunda biyolojik olarak farklı şeyler şeyler yaşandığını düşünüyorum. belki bu süt olayıda öyle bişeydir.
Ama ben bunu yazdıktan sonra benim gibi deneyip kimse yazmadı ki bilelim. yani cinsiyeti belli olan ve süte benzer sıvısı gelen arkadaşlar bi yapıp yazsalardı iyi olurdu. ama kimse yazmadı.

fileg merakla denemeye çalışıyorum ama gelmiyo hiç biişii:(
henüz 3 aylığım..

fileg merakla denemeye çalışıyorum ama gelmiyo hiç biişii:(
henüz 3 aylığım..

canım süt değil zaten sarımsı bir sıvı. bir damlacık yeter.belki biriki hafta sonra gelir. benim 3 aylıkken vardı. ama genelde geç gelen bişeymiş.
bu arada daha doktora gidemedim kızlar.....
bu deneyiyapanları ve sonuçlarını bekliyorummmmm...

Back
X