Gebelikte hafif pembemsi akıntı nedir?

Gok yuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
110
34
48
Herkese merhaba.
5+5 günlük hamileyim 20 ocakta doktora gittim ve herşeyin olması gerektiği gibi falan dedi neyse bugün tuvalette çok hafif pembemsi bir akıntı gördüm yani çok azdı ve çok açık renkliydi flaşla fotoğrafını çekicektim rengi çıkmadı bile çok hafif pembe akıntı yani aslında domtır söylemişti böyle alıntılar olabilir bunda korkmana gerektirecek bir durum yok ama eğer renk koyulaşır ve fazlalaşırsa iletişime geçersin dedi şuan dediğine göre gitmeme gerek yok İnternette araştırdım böyle şeyler olabiliyormuş ama nedense çok korktum ilk gebeliğim umarım bir daha yaşamam böyle bir durum başına gelen varmı acaba?

Canım korkma benim de oldu daha sonra kahve akıntıya döndü kontrole gittim 8 haftalıkken kese yanında küçük kanamam vardı içerde adetten kalmış kanama birikebiliyormuş ve dışarı atıyormuş bunu ya da kese büyüdükçe yok oluyor Muş ama benim doktorum her ihtimale karşı progestan kullandırdı fitil olarak ve hiç bi lekelenmem yok bi kutu kullandım kanama alanı yok oldu 15. Haftadayım sen bol bol dinlen bu süreçte

Kahverengi ve kırmızı olmadığı sürece akıntı olması tehlikeli değil canım. Bazen üşüyünce de akıntı rengi böyle turuncu pembemsi olabiliyormuş. Bol bol dinlen ve güzel beslen, bol su iç. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Merhaba.bu mesajımı görüyorsanız nasıl durumunuz acaba? Bendede aynen böyle oldu. Geçti mi sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…