Gebelikte hastalık nasıl kolayca atlatılır

gullcun

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
321
752
23
Kızlar 6 haftalık hamileyim sanırım salgın hastalığa ben de yakalandım kemiklerim ağrıyor sürekli hapşırıyor, öksürüyorum baş ağrım ve burun akıntım çok fazla. Doktor kontrolüm çarşamba günü. Pazartesi ve salı günleri doktorum izinli. Siz hastalığı nasıl atlattınız, bana neler önerirsiniz?

Kızlar 6 haftalık hamileyim sanırım salgın hastalığa ben de yakalandım kemiklerim ağrıyor sürekli hapşırıyor, öksürüyorum baş ağrım ve burun akıntım çok fazla. Doktor kontrolüm çarşamba günü. Pazartesi ve salı günleri doktorum izinli. Siz hastalığı nasıl atlattınız, bana neler önerirsiniz?
Bu salgına ben de yakalandım bir ay önce 10 haftalıkken.İyileseceğime kötülestim.Dün sabaha kadar atesten yandım acile gittim gebelere uygun antibiyotik verdiler.
1 ay direndim kullanmamak icin ama artık kullanacağım,ates enfeksiyon daha zararlı cünkü bebeğe.
Nasıl lanet bir salgınsa yakalanan bir ay düzelmiyor.
Canımdan bezdim resmen bir aydır cekmediğşm kalmadı.
Tam iyilesiyorum derken gece ateslendim,isyan noktasındayım artık.
Ihlamur,keci boynuzu her seyi denedim malesef hic biri işe yaramadı.
İnsallah siz hemen atlatırsınız

Bu salgına ben de yakalandım bir ay önce 10 haftalıkken.İyileseceğime kötülestim.Dün sabaha kadar atesten yandım acile gittim gebelere uygun antibiyotik verdiler.
1 ay direndim kullanmamak icin ama artık kullanacağım,ates enfeksiyon daha zararlı cünkü bebeğe.
Nasıl lanet bir salgınsa yakalanan bir ay düzelmiyor.
Canımdan bezdim resmen bir aydır cekmediğşm kalmadı.
Tam iyilesiyorum derken gece ateslendim,isyan noktasındayım artık.
Ihlamur,keci boynuzu her seyi denedim malesef hic biri işe yaramadı.
İnsallah siz hemen atlatırsınız
Çok lanet bi hastalık benim ilk gebeliğim olduğu için hiçbir şey kullanmadım yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Ihlamurun bi zararı yoksa ben de kullanayim

Çok lanet bi hastalık benim ilk gebeliğim olduğu için hiçbir şey kullanmadım yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Ihlamurun bi zararı yoksa ben de kullanayim
Benim de ilk gebeliğim.Ihlamur tek kullanılabiliyor zaten.Bugün sonunda antibiyotik verdiler gebelerin kullanabildiği tek çarem o.Hayatımda hic bu kadar hastalanmamıstım bir de gebe olunca,iyilesmeyince insanın artık dayancak gücü kalmıyo ya deliriyorum

Back
X