Gebelikte hazır kaşar zararlı mi

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar benim canım günlerdir tost çekiyor evde tost makinesi var yapıyorum eşim kaşar aldı sucuk tehlikeli diye ama içim rahat değil zararı olur mu ki

Kızlar benim canım günlerdir tost çekiyor evde tost makinesi var yapıyorum eşim kaşar aldı sucuk tehlikeli diye ama içim rahat değil zararı olur mu ki
Kaşarın neden zararı olsun ki? Emin olduğunuz bir markanın kaşarını pek ala yiyebilirsiniz süt ürünü sonuçta beyaz peynir yemek gibi bişey. Bulantılı sabahlarım da hemen bir kaşarlı tost yaparım kendime. Rahat olun. Dikkat etmek güzel ama bütün kurallara uyabilmek adına gebeliğinizi zehir etmeyin.

kaşar aksine kalsiyum açısından zengin bir peynir ,hergün tüketirim kaşar peyniri ;) arkadaşlarında dediği gibi güvendiğin bir marka olduktan snra hiç bir zararı olmaz

Kaşarın bir zararı yokki süt ürünü neticede.. sucuğuda güzelce pişirirsen onunda bir zararı yok. Çiğ yiyeceklerden uzak durmalısın sadece

En fazla kalsiyum kaşarda var .ben çok tüketiyorum ;)sucuğu ise haftada bir fln dayanamiyorum napim:(yenmezse daha iyi olur tabi ..

Eşim marketten almış ondan guvenemedim kızlar teşekkür ederim içindekileri okudum pastörize edilmiş inek sütü yazıyor falan tekrar teşekkür ederim :)

Tatlim hamileligin basindan beri kasarli sucuklu tost yiyorum. once sucugu tost makinesinde hafif pisiriyorum sonra ekmekle beraber tost basiyorum. Bi zararini gormedm bu zamana kadar. Birde taze kasar faydalı diye duydum

Kaşar midemi yakiyor sucuk asla eve sokamiyorum adı bile kusturuyordu yeni yeni kusmalarım durdu. Ne mutlu herseyi yiyebilen hamilelere

Back
X