Gebelikte hemoroid

Matunumm

Canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
790
386
Arkadaşlar kırk haftalik hamileyim makatimda bi beze hissettim
Genel Cerrahiye gittim uyuşturup iki dakika da aldi. Dogumum normal şimdi alınan yerde biraz ödem var krem verdi doktor ve sıcak suya otur dedi. Benm gibi gebelikte böyle bi sorunla karşılasan var mi. Varsa ne yaptı ve Doğum nasıl geçti. Paylaşırsanz sevinirim.

canım merhabalar bende ilk gebeliğimde yaşamıştım bu sorunu kanıyordu ve ağrı kaşıntı yapıyordu doktorum sıcak suya oturmamı söylemişti çok iyi geliyordu doğumum sezaryen oldu sonrasındada sorun tamamen kendiliğinden geçti sana tavsiyem sürekli lifli gıdalar tüketki tekrarlamasın :) hayırlı doğumlar dilerim

Canım cok sagol aydınlattgn için inşallah benimki de geçer bende kanama falan yok rahatsiz ediyo beni tavsiyelerini dikkate alicam bu arada sezaryen olma sebebin hemoroid miydi başka bişey mi bende ödem var simdi ama doğum her an olabilir rahat ikinamam diye düşünüyorum bu yüzden sezaryen olabilirim bakalım yarın kontrol var doktor ne diyecek

Canım cok sagol aydınlattgn için inşallah benimki de geçer bende kanama falan yok rahatsiz ediyo beni tavsiyelerini dikkate alicam bu arada sezaryen olma sebebin hemoroid miydi başka bişey mi bende ödem var simdi ama doğum her an olabilir rahat ikinamam diye düşünüyorum bu yüzden sezaryen olabilirim bakalım yarın kontrol var doktor ne diyecek

ha ay ir canım benim çatı doğuştan birbirine yapışık bu yüzden normal doğum imkansız bu yüzden sezaryen oldu hemoroid normal doğuma engel değildir yengemin çok yogundu hemoroidi ama normal doğum yaptı hiç kafanı yorma canım

ya bende 38haftaligim ilk defa oldu. kanama falan yok ama: aciyor cok iki tane meme olustu. oyle pek kabiz falanda olmadim bir kac gun zorlanmistim sadece offf

Canım onu genel cerrahiye gidyosun bes dakika bile surmuyo almaları son haftamda aldrdm ben o acıyı bilirim bilmem mi üstüne bile oturamiysn bende iki gün kabızlık çektim başıma bu geldi gebelik te oluyormuş aldrimca cok rahat ettim doktor bivde krem verdi ve ssürekli günde iki uc kere sıcak suya oturmami söyledi

Arkadaşlar ben bu sorunu neredeyse doğduğumda beri yaşıyorum.Hamilelik dönmeinde iyice coştu.Hem bebeğimin baskısı hemde aldığım kilolar beni çok zorluyordu.Artık oturamaz hale geldim.Sonunda dayım kendisinin tedavi olduğu bir yeri tavsiye etti.Bir kaç dakikada bu sorunum ortadan kalktı.Şimdi oğlum doğdu, onunla rahat rahat ilgilenebiliyorum.Herkese tavsiye ederim.afm hemoroid merkezi diye b,r yer.

Off bendede bir haftadır var baskıdan dolayı oluştu sanırım agri yapıyo :KK43: yine burda okumuştum bir kac kisiye Dr u krem yada zeytinyağı ile masaj yapıp bezeyi içeri itin hamilelikte olabilir demis. Bende dus alıp az once oyle yaptım insallah çıkmaz yine.

X