gebelikte hemoroid

dgulkts

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2016
3.533
4.641
133
41
merhaba kızlar 27 haftalık gebeyım yaklasık 3 gundur hemoroıd agrısı çekıyorum üstübe oturamıyorum bıle zaten sol kasıgımda agrı varken bırde hemoroıd olması yürümemi dahı zorlastırıyor bu konuda hamılelerın yapabılecegı zararsız bı uygulama bılıyor musunuz

Ben de hemoroidim disarida dolasiyorum cogu zaman. Kabizlik problemi yoksa emin ol o buyuk sıkıntı degil. Kabizlik varsa da osmolak surubu siddetle tavsiye ederim. Sabah öğle aksam bir yemek kasigi alıyorum. Gerci sabah ve öğlen aldiktan hemen sonra rahatlatıyor ve emilimi olmadigi icin hamilelerde kullanilmasi guvenli ilac kategorisinde.

Ben de hemoroidim disarida dolasiyorum cogu zaman. Kabizlik problemi yoksa emin ol o buyuk sıkıntı degil. Kabizlik varsa da osmolak surubu siddetle tavsiye ederim. Sabah öğle aksam bir yemek kasigi alıyorum. Gerci sabah ve öğlen aldiktan hemen sonra rahatlatıyor ve emilimi olmadigi icin hamilelerde kullanilmasi guvenli ilac kategorisinde.
yag gıbı bısey dımı o surup bılıyorum onu eger gebelıkte zararlı değilse alıırım benım sıkımtım kabızlık değil dışardakı memeler onları nasıl söndürebilirim acaba yanıyor resmen

yag gıbı bısey dımı o surup bılıyorum onu eger gebelıkte zararlı değilse alıırım benım sıkımtım kabızlık değil dışardakı memeler onları nasıl söndürebilirim acaba yanıyor resmen
Evet yag gibi bir de cok tatlı ama burnumu kapatip içiyorum ben ve o ilaci yapan adam benim dualarim sayesinde suan dunyanin en saglikli insani olabilir. Duzenli olarak kullanilirsa tuvalete cikma esnasinda ıkınma olmayacagi icin hemoroid çıkmaz muhtemelen. Bir dene istersen.

Back
X