gebelikte hemoroidin bebeğe zararı varmıdır???

ceylinn_naz

bebişimi ösledim
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
141
0
46
İstanbul
hocam ben 7 haftalık hamileyim ve maalesef hemorodim var sürekli kabızım ve hemoroidden dolayı aşırı kanamam oluyo bunun bebeğe bi zararı olurmu ne kullanmamı tavsiye edersiniz....

Merhaba,bende de hemoroid var ve müzmin kabızdım.Öncelikli olarak lifli gıdalar almaya çalış.Beyaz ekmek yerine kepekli veya bol tahıllı ekmek ye,activia'nın kayısılı olanını ye,sevmezsen sadesini ye (prebiyotik olduğu için bağırsaklarını çalıştırıyor),bol bol meyve yemeye çalış.Benin doktorum bana Ultrapoct krem ve fitilini vermişti.Oldukça iyi geldi.1-2 günde geçiriyor ama sen 1 hafta kullan.34. haftamdayım ve sadece 2 kere hemoroid oldum.Çok geçmiş olsun,en kısa sürede iyileşirsin inşallah.

Merhaba,bende de hemoroid var ve müzmin kabızdım.Öncelikli olarak lifli gıdalar almaya çalış.Beyaz ekmek yerine kepekli veya bol tahıllı ekmek ye,activia'nın kayısılı olanını ye,sevmezsen sadesini ye (prebiyotik olduğu için bağırsaklarını çalıştırıyor),bol bol meyve yemeye çalış.Benin doktorum bana Ultrapoct krem ve fitilini vermişti.Oldukça iyi geldi.1-2 günde geçiriyor ama sen 1 hafta kullan.34. haftamdayım ve sadece 2 kere hemoroid oldum.Çok geçmiş olsun,en kısa sürede iyileşirsin inşallah.

çok çok tşk ederim ama bnm doktorum bana sadece bi şurup verdi oda gaz yaptı hiçbişey değişmedi bu hafta yine gidecem fitili soracam bu kez tekrar tşk ederim umarım hayırlısıyla kazasız belasız bebeğini alırsın kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…