Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cranberry turna yemisi demek ingilizcesi. Kizilcik da deniyormus ben de turna yemisiyle kizilcigin ayni sey oldugunu yeni ogrendimTurna yemişini ilk kez duydum. Cranberry kullaniyorum 1 aydir hicbir ise yaramadi
Hahaha ay gercekten mi ? Ben de su an ogrendim.Cranberry turna yemisi demek ingilizcesi. Kizilcik da deniyormus ben de turna yemisiyle kizilcigin ayni sey oldugunu yeni ogrendimkadinhastaliklarina iyi diyolar duzenli kullanima da uygunmus bilemiyorum
O ne demek kii. Dur bakimAnal fissur olabilirmi oda idrar yolu iltihabi yapabiliyor
İdrar yolu iltihabi. Geciyo yine basliyo. Hamile kaldigimdan beri her ay antibiyotik ve fitil kullanmaktan biktim. Doktorun onerisiyle kizilcik suyu denedim. İse yaramiyor. Sirkeli su denedim bana misin demedi. Bol su iciyorum yok. Oturup agliyorum artik. Antibiyotik kullanmak istemiyorum yine. Var mi basina gelen ?
Kiz bu var bendeeeeAnal fissur olabilirmi oda idrar yolu iltihabi yapabiliyor
İltihap geliyo idrardan yogun sekilde
İdrarda yanmam yok. Ama bobrek agrim cok oldu. İltihap kesilince gecmisti. Simdi agri sizi hicbir sey olmuyor ama iltihap geliyor. İdrar tahlilinde de devamli enfeksiyon cikiyorBnde de çok olur o 1 Kutu antibiyotik ve fitil bitirdim geçen hafta rahatsız ediyor mu idrarda yanma falan
Anladım doktor ne diyor günlük ped kullanın eğer çok rahatsız ediyorsa eğer sakıncası yoksa gebeliğin bitimini beklemek daha iyi olur sanırımİdrarda yanmam yok. Ama bobrek agrim cok oldu. İltihap kesilince gecmisti. Simdi agri sizi hicbir sey olmuyor ama iltihap geliyor. İdrar tahlilinde de devamli enfeksiyon cikiyor
Anal fissur olanlar daha kolay idrar yollari enfeksiyonu kapabiliyor malesefKiz bu var bendeeee
Kefiri duydum. Sirkeyle yikiyorum devamli. Kefir i bi deneyeyim bakalim. İnsallah gecer. Nasilsa kotu bisey degilBana doktorum hamileyken, sirkeli su ile yika, kefir ic demişti yanlis hatırlayabilirm su kismi ev yapimi sirke iç demişti ben içmedim.
Ya var galiba. Genel cerrahiye gideyim biAnal fissur olanlar daha kolay idrar yollari enfeksiyonu kapabiliyor malesef
Gunluk ped tahris ediyor. Devamli kullanilmamali da zaten dogru degil. NaylonAnladım doktor ne diyor günlük ped kullanın eğer çok rahatsız ediyorsa eğer sakıncası yoksa gebeliğin bitimini beklemek daha iyi olur sanırım
Sıcak su torbası derim susarım. Uyluklarinixin arasına koyun çok rahatlayacaksinix. Soğuk almayın. Sirke falan boş ...İdrar yolu iltihabi. Geciyo yine basliyo. Hamile kaldigimdan beri her ay antibiyotik ve fitil kullanmaktan biktim. Doktorun onerisiyle kizilcik suyu denedim. İse yaramiyor. Sirkeli su denedim bana misin demedi. Bol su iciyorum yok. Oturup agliyorum artik. Antibiyotik kullanmak istemiyorum yine. Var mi basina gelen ?
Yaaa. İltihaba iyi geldigini ilk kez duydum. Cocuga bisey yapmaz dimiSıcak su torbası derim susarım. Uyluklarinixin arasına koyun çok rahatlayacaksinix. Soğuk almayın. Sirke falan boş ...