Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar biktim. Yemin ederim ciglik atarak aglamak istiyorum artik idrar yolu enfeksiyonundan. Antibiyotik kullanmaktan zatrn biktim. Bol su iceyim diyorum kac gundur o kadar cok su ictim ki. İdrarima daha sık cikip daha fazla agri cektirmek disinda bir ise yaramiyo su an. Hatta bugun cok fazla ictim daha cok canim yaniyo. Oturup agliyorum. Acaba asagiya indikce bakteri acitiyo diyorum. Ama ne alaka... Dut cayi denedim, cay agaci yagi denedim. Daha ne yapayim antibiyotik kullanmamak icin ben ya ...
Homeapati bu konuda çok iyi aslında ama şimdi nasıl anlatacagimi bilemedimArkadaslar biktim. Yemin ederim ciglik atarak aglamak istiyorum artik idrar yolu enfeksiyonundan. Antibiyotik kullanmaktan zatrn biktim. Bol su iceyim diyorum kac gundur o kadar cok su ictim ki. İdrarima daha sık cikip daha fazla agri cektirmek disinda bir ise yaramiyo su an. Hatta bugun cok fazla ictim daha cok canim yaniyo. Oturup agliyorum. Acaba asagiya indikce bakteri acitiyo diyorum. Ama ne alaka... Dut cayi denedim, cay agaci yagi denedim. Daha ne yapayim antibiyotik kullanmamak icin ben ya ...
Ne demek ki oHomeapati bu konuda çok iyi aslında ama şimdi nasıl anlatacagimi bilemedim![]()
İşte sıkıntı olan anlatmasıNe demek ki o
Nasıl gectı mı enfeksıyonunuz bebegınızı saglıkla dunyaya getırdınız mı.bndede var ıdrar yolu enfeksıyonu hamıleyım korkuyorum bebege zarar verır dıyeArkadaşlar doktoruma sordum. Kizilcik suyu kapsülünü bana önerdi. İsmini yazamiyorum şimdi. İdrar yolu enfeksiyonum var diye konu açıp böbrek ağrısından acillik olmam peki... Benim neden hiç sorunum bitmiyor anlamiyorum. Doğsa bi hayirlisiyla yavrum.
Çözümü söylüyorum: 9 ay sıkın dişinizi eşinizle ilişki yaşamayın. Hiçbir şey işe yaramadı. Gebeliğim enfeksiyonla rezalet şekilde kötü geçti. Benim gibi sorununuz varsa uzak durun kocanızdan bir süre tolere etsin o da bir zahmetArkadaslar biktim. Yemin ederim ciglik atarak aglamak istiyorum artik idrar yolu enfeksiyonundan. Antibiyotik kullanmaktan zatrn biktim. Bol su iceyim diyorum kac gundur o kadar cok su ictim ki. İdrarima daha sık cikip daha fazla agri cektirmek disinda bir ise yaramiyo su an. Hatta bugun cok fazla ictim daha cok canim yaniyo. Oturup agliyorum. Acaba asagiya indikce bakteri acitiyo diyorum. Ama ne alaka... Dut cayi denedim, cay agaci yagi denedim. Daha ne yapayim antibiyotik kullanmamak icin ben ya ...
Ben ilişki yaşamadığım halde enfeksiyon oldum sinirlerim çok bozuk 15 gün önce ilaç kullandım geçmişti şimdi tekrarladı 8 haftalık hamileyim böyle mi devam edecek sürekli ilaç içerek çok tedirginim Allah korusunÇözümü söylüyorum: 9 ay sıkın dişinizi eşinizle ilişki yaşamayın. Hiçbir şey işe yaramadı. Gebeliğim enfeksiyonla rezalet şekilde kötü geçti. Benim gibi sorununuz varsa uzak durun kocanızdan bir süre tolere etsin o da bir zahmet
Ben ilişki yaşamadığım halde enfeksiyon oldum sinirlerim çok bozuk 15 gün önce ilaç kullandım geçmişti şimdi tekrarladı 8 haftalık hamileyim böyle mi devam edecek sürekli ilaç içerek çok tedirginim Allah korusun
Bende halsizlik ve kusma da yapıyor ne kullanıyorsunuz peki doktor ne öneriyorİlişkiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben de.. Riskli gebeliğim olduğu için öğrendiğimiz andan itibaren hiç ilişki yaşanmadı ki hamileliğimin başından beri sürekli tekrarlayan bir enfeksiyonum var .. çözüm bulamadım malesef
Antibiyotik kullandım, tek kullanımlık ilaçlar kullandım, doktorum da artık ilaç vermiyor zaten fayda etmiyor çünkü.. Su çok içiyorum 3 litre kadar, tuvalet sonrası sirkeli su ile durulama önerdi onu yapıyorum, kefir yoğurt ayran önerdi onları tüketiyorum.. ama tamamen bitti mi derseniz bitmedi..Bende halsizlik ve kusma da yapıyor ne kullanıyorsunuz peki doktor ne öneriyor
Benim vucudumu etkiliyor gece sıtmalanma tutuyor halsizlik kusma yapıyor bunları yapmasa razıyım geçmese de olur,zaten hamilelikten dolayı halsizlik kusma var bununla birlikte daha şiddetli oluyor yapmadığım şey kalmadı Allah yardımcımiz olsunAntibiyotik kullandım, tek kullanımlık ilaçlar kullandım, doktorum da artık ilaç vermiyor zaten fayda etmiyor çünkü.. Su çok içiyorum 3 litre kadar, tuvalet sonrası sirkeli su ile durulama önerdi onu yapıyorum, kefir yoğurt ayran önerdi onları tüketiyorum.. ama tamamen bitti mi derseniz bitmedi..