• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte idrar yolu iltihabı !!!

beri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
585
272
103
Merhaba arkadaşlar.5 haftalık hamileyim daha kalp atışlarını bile duymadim.idarrimda iltihap çıktı doktor fitil ve antibiyotik verdi ama ben korktuğum için kullanmadım.hap içmeden bir çözümü yokmu su dışında :( inşallah bana yardımcı olacak birileri vardır çok stres yapıyorum bebek dusebilirmis enfeksiyondan öyle yazıyor bazı sayfalarda :(

Kullanın ilaçlarınızı. Enfeksiyon daha riskli. Bende kullanıyordum

Aksef diye antibiyotik verdi oda bana yan etki yaptı mide bulantısı ve baş ağrısı ben icemedin :KK43: fitil kullandınız mı peki
Sizi korkutmak istemiyorum ama ben Oğlumu enfeksiyondan kaybettim. Kullanın ilaçlarınızı ve sık sık tahlil yaptırın.

Sizi korkutmak istemiyorum ama ben Oğlumu enfeksiyondan kaybettim. Kullanın ilaçlarınızı ve sık sık tahlil yaptırın.
Gerçekten mi çok üzüldüm :( çok geçmiş olsun Allah evlatlariniza sağlık versin uzun ömür versin inşallah. Olmazsa ben tekrar başka doktora gideyim :( çok üzüldüm zaten bir buçuk yıldır bebişim olmuyordu sevinemedim bile şuan

Gerçekten mi çok üzüldüm :KK43: çok geçmiş olsun Allah evlatlariniza sağlık versin uzun ömür versin inşallah. Olmazsa ben tekrar başka doktora gideyim :KK43: çok üzüldüm zaten bir buçuk yıldır bebişim olmuyordu sevinemedim bile şuan
Korkutmim dedim :( bende 3.5 yılda zor hamile kaldım. 4.5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim.
Aynı şeyi siz yaşayacaksınız diye bir şey yok. İdrar yolu enfeksiyonu , vajinal enfeksiyon, kandaki enfeksiyon hepsi riskli. Dikkat edin

Korkutmim dedim :KK43: bende 3.5 yılda zor hamile kaldım. 4.5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim.
Aynı şeyi siz yaşayacaksınız diye bir şey yok. İdrar yolu enfeksiyonu , vajinal enfeksiyon, kandaki enfeksiyon hepsi riskli. Dikkat edin
Yok sizlik birşey değil o kadar çok şey okudum ki onlarda etkiledi beni kaç gündür :( yazmanız benim için .Daha iyi ihmal etmem. Benim hep var hep tekrarlıyor hamileliktede daha çok meydana cikti yarın başka doktora gitcem bu antibiyotik yan etki yaptı.fitil iyi gelirmisin acaba kullansam

Yok sizlik birşey değil o kadar çok şey okudum ki onlarda etkiledi beni kaç gündür :KK43: yazmanız benim için .Daha iyi ihmal etmem. Benim hep var hep tekrarlıyor hamileliktede daha çok meydana cikti yarın başka doktora gitcem bu antibiyotik yan etki yaptı.fitil iyi gelirmisin acaba kullansam
Kullanın tahlil verin sonra faydası olmazsa yine başka ilaç kullanırsın

Bende gecirdim ama bebegim daha buyuktu tek kullanimlik sase vermisti dr fitil ile birlikte enfeksiyon cok tehlikeli dr u dinleyin lutfen

Merhaba arkadaşlar.5 haftalık hamileyim daha kalp atışlarını bile duymadim.idarrimda iltihap çıktı doktor fitil ve antibiyotik verdi ama ben korktuğum için kullanmadım.hap içmeden bir çözümü yokmu su dışında :KK43: inşallah bana yardımcı olacak birileri vardır çok stres yapıyorum bebek dusebilirmis enfeksiyondan öyle yazıyor bazı sayfalarda :KK43:
Merhaba, bende de oldu hep de tekrarlar bekarken de vardı. Ayaklarım cok üsür hic ısınmaz o da tekrarlatıyor. Yaklasık 19 haftalık hamileyken acillik oldum mide bulantısı kusma ve karın ağrısı ile. Ben gıda zehirlenmesi sanarken yine idrar yolu iltihabı tekrarlamıs. Tek kullanımlık toz verdi ictim. Ama yine tekrarladı sanki hissediyorum. Doktoruma gidince söyleyecegim. O zamana kadar da tedbiren beyaz dut kurusu yemeye basladım. İnternete bakarsan idrar yolu icin kürü var ama hamileyken sakıncalı olabilir kür. O yüzden günde 1 avuc dut kurusu yemeni tavsiye ederim.

Bende 7+5teyim benimde idrar yolumda enfeksiyon varmış. Doktor 12. haftaya kadar anneye ilaç vermiyoruz gerekliyse 12. Haftadan sonra öneriyoruz dedi ve bana ilaç yazmadı. Günde 3 litre su içmen yeterli dedi.

Merhaba, bende de oldu hep de tekrarlar bekarken de vardı. Ayaklarım cok üsür hic ısınmaz o da tekrarlatıyor. Yaklasık 19 haftalık hamileyken acillik oldum mide bulantısı kusma ve karın ağrısı ile. Ben gıda zehirlenmesi sanarken yine idrar yolu iltihabı tekrarlamıs. Tek kullanımlık toz verdi ictim. Ama yine tekrarladı sanki hissediyorum. Doktoruma gidince söyleyecegim. O zamana kadar da tedbiren beyaz dut kurusu yemeye basladım. İnternete bakarsan idrar yolu icin kürü var ama hamileyken sakıncalı olabilir kür. O yüzden günde 1 avuc dut kurusu yemeni tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.insallah tekrarlamaz bidaha. Benim cocuklugumdan beri tekrarlıyor zaten ve dediğiniz gibi ayaklarim hep soğuk zaten şuan hep su içiyorum ama haftaya tekrar başka bir doktora gidicem hem 6 haftalık olmuş olacak Allah'ın izniyle. Dut kurusu yiyorum arada ama hamile kaldığımdan beri hiç yemedim iyiki yazdiniz hemen alıp yemeye baslarim. Bide sirkeli su icinceçok iyi geliyormuş ama gebeliğe zararı olabilirmi bilemedim

Bende 7+5teyim benimde idrar yolumda enfeksiyon varmış. Doktor 12. haftaya kadar anneye ilaç vermiyoruz gerekliyse 12. Haftadan sonra öneriyoruz dedi ve bana ilaç yazmadı. Günde 3 litre su içmen yeterli dedi.
İşte bende o yüzden tereddüt ettim hemen ilaç yazıyor benim doktorum akintim icind fitil verdi. Bende iki litre icebiliyorum ama arttırcam inşallah. Sizede geçmiş olsun bu arada Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Hamile kaldiktan sonrada icilebildigini duymustum sanırım bir zarari yoktu yinede araştırın derim...:KK69:

İşte bende o yüzden tereddüt ettim hemen ilaç yazıyor benim doktorum akintim icind fitil verdi. Bende iki litre icebiliyorum ama arttırcam inşallah. Sizede geçmiş olsun bu arada Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Başka bir doktora daha danışın isterseniz içiniz rahat etmiş olur. Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun, Rabbim cümlemize nasip etsin sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı inşallah.

Korkutmim dedim :KK43: bende 3.5 yılda zor hamile kaldım. 4.5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim.
Aynı sekilde bnde 17 hftalik bebegimi kaybettim nisanda benin plsesanta assagidaydi be eneksiyon sınirdaydi antibiyotikleri kullanamadan erke suyum geldi suan da ayni sekikde asiri akintim var yarin tahlil yaptircam
Ihmal etmeyin arkadslar

Back
X