- 6 Mayıs 2018
- 585
- 272
- 103
Arastirayim inşallah öyle olsun yeterki hemen içerimHamile kaldiktan sonrada icilebildigini duymustum sanırım bir zarari yoktu yinede araştırın derim...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arastirayim inşallah öyle olsun yeterki hemen içerimHamile kaldiktan sonrada icilebildigini duymustum sanırım bir zarari yoktu yinede araştırın derim...![]()
Ben enfeksiyon olduğunu bilmiyordum kiAynı sekilde bnde 17 hftalik bebegimi kaybettim nisanda benin plsesanta assagidaydi be eneksiyon sınirdaydi antibiyotikleri kullanamadan erke suyum geldi suan da ayni sekikde asiri akintim var yarin tahlil yaptircam
Ihmal etmeyin arkadslar
Doktor vermiş ilacı niye kullanmıyorsunuz hamileliktede antibiyotik kullanılıyor. Hamile olduğunu bilmiyor mu doktor. Verdiğine göre bir bildiği mutlak vardır. Bende diş tedavisi olmuştum antibiyotik kullandım. Taş düşürdüm ilaç kullandımZaten bir buçuk yıldır bebiş olmuyordu tam oldu dedim sevincimi yaşayamiyorum şuan kasintimda başladıbazı doktorlar üç ay olmadan hap vermiyor bazıları veriyor ne yapacagimi şaşırdım artık fitili kullansam mi ki
![]()
Evet biliyor ama korktum daha 5 haftalık diye bazı doktorlar vermiyormus ilk üç ay ilaçDoktor vermiş ilacı niye kullanmıyorsunuz hamileliktede antibiyotik kullanılıyor. Hamile olduğunu bilmiyor mu doktor. Verdiğine göre bir bildiği mutlak vardır. Bende diş tedavisi olmuştum antibiyotik kullandım. Taş düşürdüm ilaç kullandım
Kullandım.Evet biliyor ama korktum daha 5 haftalık diye bazı doktorlar vermiyormus ilk üç ay ilaçsiz ilk üç mi kullandınız peki antibiyotik
Teşekkürler cevabınız için.bende dün başka bir doktora gittim su iç bol bol ilaç veremem ilk üç ay dedi.icim rahatladı çünkü hiç kullanmak istemiyordum şükürler olsun.bide kalp atışını duysam baya rahatlicam:)Benimde idrar testimde iltihap çıkmıştı ama fazla değildi doktorum çok ilaç yanlısı biri değil bol bol su içmen lazım iltihabi öyle atıyorsun. Birde ben günlük sarımsak yutmaya özen gösteriyorum doğal antibiyotik.
Ama ihmal etmeyin doktorunuza antibiyotiğin yan etkilerini söyleyin ilacınızı değiştirsin.
Doktor çok önemli gerçekten ilaca meyilli doktorlardan uzak duruyorum çok şükür benim doktorum son noktaya gelmeden ilaç vermiyor.Teşekkürler cevabınız için.bende dün başka bir doktora gittim su iç bol bol ilaç veremem ilk üç ay dedi.icim rahatladı çünkü hiç kullanmak istemiyordum şükürler olsun.bide kalp atışını duysam baya rahatlicam:)
Evet bende öyle yapıyorum inşallah bişey olmazDoktor çok önemli gerçekten ilaca meyilli doktorlardan uzak duruyorum çok şükür benim doktorum son noktaya gelmeden ilaç vermiyor.
İnşallah duyarsınız :) çok çok güzel bi duygu isteyen herkes Yaşar inşallah
Başka bir doktora gösterdim sonuclarimi ilaç vermedi bol su iç geçer dedi canım Allah'a emanet hepsi inşallah bişey olmazkeseyı delebılır canım bence kullan...