Gebelikte ilaç kullanımı

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
34
Merhaba arkadaşlar, ben 1,5 yıldır evliyim, panik atağım olduğu için uzun yıllardır ilaç kullanıyorum, ilacı bırakamıyorum hastalığım nüksediyor, öte yandan 29 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum, çok araştırdık ilaç sorun olur diyen olmaz diyen doktorlar oldu. Bu durumda olan yada yaşayan tecrübeli arkadaşlardan deneyimlerini yazmalarını bekliyorum. (Gebelikte ilac kullandılar mı?, kullandılarsa ne icin?, gebelikte yada bebekte bir sorun teşkil etti mi?)

Merhaba arkadaşlar, ben 1,5 yıldır evliyim, panik atağım olduğu için uzun yıllardır ilaç kullanıyorum, ilacı bırakamıyorum hastalığım nüksediyor, öte yandan 29 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum, çok araştırdık ilaç sorun olur diyen olmaz diyen doktorlar oldu. Bu durumda olan yada yaşayan tecrübeli arkadaşlardan deneyimlerini yazmalarını bekliyorum. (Gebelikte ilac kullandılar mı?, kullandılarsa ne icin?, gebelikte yada bebekte bir sorun teşkil etti mi?)
Panik atak konusunda bilgim yok fakat gerek kadin dogumcu gerek psikiyatri doktoru gebelikte kullanılabilecek ve kullanilamiycak ilaçları söylerler illaki bebege zarar vermeyecek veya minimum yan etkili ilaçlar vardir. Panik atak ilacini veren doktor ile gorustunuz mu

Bu konuda bir çok doktorla görüştüm gebelerin üzerinde denenemediği için net bilgiler yok psikiyatrim de net bir şey söyleyemiyor, sorun olur, olmaz diye doktorlar da 2 grupta, bende yaşayanların tecrübelerini merak ediyorum

Back
X