Gebelikte ilişki sonrası kanama

ensardanbirhanim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
15
0
16
Merhabalar aranızda yeniyim uygulama nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum5 haftalık gebeyim progestan ,oksapar igne ,aspirin bide haftada bir düşük olmasın diye iğne kullanıyorum. Eşimle birlikte olduk bu ikinci oluşumuz birliktelikten sonra 1 2 damla kan geldi. Sonrada durdu. Çok korkuyorum acaba bişey mi oldu. Çünkü daha önce bı boş gebelik ve sağlıksız gebelik geçirdim çok korkuyorum tecrübeli annelerden yardım istiyorum..

Kimse yokmu

Risk varken ne diye birlikte oluyorsunuz doktorunuz bu kadar ilaÇ verdiğine göre uyarmış olmalı
Hayır ilişkiyle ilgili hicbirsey demedi.

Düşük riski yoktu her ihtimalle karşı verildi ilaçlar.
Kullandığınız ilaçları ben tüp bebek te kullanıyorum. Ne demek düşük riski yok öyle ihtimalle kullanılacak şeyler değil büyük ihtimalle iğne olarak proluton da kullanıyorsunuz.
Afedersiniz de tuvalette ufacık ıkındık diye günlerce ağlıyoruz sizde ki bu Özen gözlerimi yaşarttı.

Olmayan riski nasıl var diyim daha önceki gebelikte sağlıksız olduğu için verildi yani kan pıhtısı olarak düşündü doktor.

Olmayan riski nasıl var diyim daha önceki gebelikte sağlıksız olduğu için verildi yani kan pıhtısı olarak düşündü doktor.
Hımmm demek ki neymiş benim gebeliğim sıkıntılı daha fazla dikkatli olmalıyız değil mi? Daha önce de yaşadım çok üzüldüm daha dikkatli olayım ?

Ayrıca kullandığınız ilaçların tamamını kullandım zaten ilk testi yapıp gebeliğimi fark edince daha önce kayıplarım olduğundan hiç riske girmemek için doğuma kadar ilişki olmadı doktorun uyarısına bile bakmadım düşük için iğne verdi deyip bu nasıl rahatlık sizde ki anlamadım uyarınca da tepki veriyorsunuz ne haliniz varsa görün o zaman bildiğiniz gibi yapın

Arkadaşım ben coraspirin kullanırken senin yaşadığın sıkıntıyı yaşadım, hem de doktorun serbest dediği zamanlarda. Yani öyle arkadaşların dediği gibi riskli görülüp yasaklandığı dönemde değil. Kaldı ki size riskli de dememiş. Maalesef kan sulandırıcılar buna sebep oluyor; doktorunuza söyleyin ve gerekirse kan sulandırıcıları kesin. Bununla ne alakası var derse başka doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…