- 8 Ekim 2022
- 15
- 0
- 16
- Konu Sahibi ensardanbirhanim
-
Kimse yokmuMerhabalar aranızda yeniyim uygulama nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum5 haftalık gebeyim progestan ,oksapar igne ,aspirin bide haftada bir düşük olmasın diye iğne kullanıyorum. Eşimle birlikte olduk bu ikinci oluşumuz birliktelikten sonra 1 2 damla kan geldi. Sonrada durdu. Çok korkuyorum acaba bişey mi oldu. Çünkü daha önce bı boş gebelik ve sağlıksız gebelik geçirdim çok korkuyorum tecrübeli annelerden yardım istiyorum..
Merhabalar aranızda yeniyim uygulama nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum5 haftalık gebeyim progestan ,oksapar igne ,aspirin bide haftada bir düşük olmasın diye iğne kullanıyorum. Eşimle birlikte olduk bu ikinci oluşumuz birliktelikten sonra 1 2 damla kan geldi. Sonrada durdu. Çok korkuyorum acaba bişey mi oldu. Çünkü daha önce bı boş gebelik ve sağlıksız gebelik geçirdim çok korkuyorum tecrübeli annelerden yardım istiyorum..
Hayır ilişkiyle ilgili hicbirsey demedi.Risk varken ne diye birlikte oluyorsunuz doktorunuz bu kadar ilaÇ verdiğine göre uyarmış olmalı
Düşmesin diye progestan vermiş atlamış olacağını sanmıyorumHayır ilişkiyle ilgili hicbirsey demedi.
Düşük riski yoktu her ihtimalle karşı verildi ilaçlar.Düşmesin diye progestan vermiş atlamış olacağını sanmıyorum
Riskli bı durum yoktu her ihtimalle karşı verildiMadem riskli durumlarınız var ilaçlarınızı kesene kadar niye beklemediniz ki ?
Kullandığınız ilaçları ben tüp bebek te kullanıyorum. Ne demek düşük riski yok öyle ihtimalle kullanılacak şeyler değil büyük ihtimalle iğne olarak proluton da kullanıyorsunuz.Düşük riski yoktu her ihtimalle karşı verildi ilaçlar.
Daha önce yaşadıklarınızı göz önünde bulundurun o zaman siz alın önleminiziDüşük riski yoktu her ihtimalle karşı verildi ilaçlar.
Olmayan riski nasıl var diyim daha önceki gebelikte sağlıksız olduğu için verildi yani kan pıhtısı olarak düşündü doktor.Kullandığınız ilaçları ben tüp bebek te kullanıyorum. Ne demek düşük riski yok öyle ihtimalle kullanılacak şeyler değil büyük ihtimalle iğne olarak proluton da kullanıyorsunuz.
Afedersiniz de tuvalette ufacık ıkındık diye günlerce ağlıyoruz sizde ki bu Özen gözlerimi yaşarttı.
Progestan rahmi güçlendirmek için verilirOlmayan riski nasıl var diyim daha önceki gebelikte sağlıksız olduğu için verildi yani kan pıhtısı olarak düşündü doktor.
tabi ki dikkat edecekO kadar tedbir amaçlı ilaç kullanıyorsanız ilişki de yasak olmalı en azından ilk 3 ay. Bundan sonra dikkat edin bence.
Hımmm demek ki neymiş benim gebeliğim sıkıntılı daha fazla dikkatli olmalıyız değil mi? Daha önce de yaşadım çok üzüldüm daha dikkatli olayım ?Olmayan riski nasıl var diyim daha önceki gebelikte sağlıksız olduğu için verildi yani kan pıhtısı olarak düşündü doktor.
Düşük riski yoktu her ihtimalle karşı verildi ilaçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?