Gebelikte ilişki sonrası kanama

Aynen haklısın çünkü bı kaç doktora gittim şuan doktor da mesaj attı aspirinden olabilir dedi.

4 aylık hamileyim 3 ay hiç birlikte olmadık eşimle korkudan şuan bile haftada bir olunca ödüm kopuyor. Ve sizin gebeliğiniz daha çok yeni 5 haftalık hamile demek daha rahime bile tam tutunmamış demek. Doktor böyle birşeyi söylemeyi atlasa bile sizin dikkatli olmanız gerekir. Çünkü gebelik daha çok yeni.

Aynen haklısın çünkü bı kaç doktora gittim şuan doktor da mesaj attı aspirinden olabilir dedi.

Artık gerçekten ihtiyaci olup olmadığına bakmadan leblebi gibi bu ilaçları verdikleri için yorum yapan arkadaşlar da sizin aile hayatınızı sorgulamayı tercih ediyorlar. İhtiyacınız yoksa asla kan sulandırıcı (tedbir adı altında) kullanmayın.

Aynen çok haklisiniz

En kisa zamanda doktorunuza gorunun. Benzer durumu yasamistim, riskli gebelik değildi, iliski yasak degildi, verilmis ilac da yoktu. İceri mi bosaldi esiniz. Kanama sonrasi proluton igne verdi, iliskiyi yasaklamadi, iceri bosalmasin ve sakin olarak iliski olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…