Gebelikte ilk doktor muayenesi

nursel2608

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2021
1.376
2.003
83
Arkadaşlar merhabalar, betaya göre 6, sata göre 8+0 hamileyim cuma günü ilk doktor muayenesine gidicem. Dikkat etmem, sormam gereken şeyler var mı ? İlk gebeliğim tecrübesizim. Karından görünmezse vajinal ultrason ile bakmasında bir sakınca var mıdır aranızda daha önce baktıran var mı ? İlk muayenede dikkat edilmesi gereken şeyler varsa yazarsanız çok memnun olurum. Doktorun bilgili olup olmadığını nasıl anlarım ? Özel hastaneye gidicem. Şimdiden teşekkür ederim.

8 haftada kalp atışı bile görülür canm. Vajinal ultrasonunda hiç bı zararı yok gerekirse izin ver yani korkmana gerek yok

8 haftada kalp atışı bile görülür canm. Vajinal ultrasonunda hiç bı zararı yok gerekirse izin ver yani korkmana gerek yok
Sat a göre 8 hafta çok yüksek ihtimal geç döllenme oldu geçen hafta pazartesi 1763 çıktı beta 5 haftalık dediler şuan 6 oldu ama inşallah kalp atışını da duyarım çok teşekkür ederim

Sat a göre 8 hafta çok yüksek ihtimal geç döllenme oldu geçen hafta pazartesi 1763 çıktı beta 5 haftalık dediler şuan 6 oldu ama inşallah kalp atışını da duyarım çok teşekkür ederim
6+1 ben kızımın kalp atışını görmüştüm haftayı sata göre hesapliyolar beta ya göre değil diye biliyorum artk kontrlunde anlaşılır ne olduğu hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…