Gebelikte ilk kontrol

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Kizlar hamile olduğumu öğrendim yeni 34 tü degerim 4 gun sonra 426.8 oldu yarın ilk randevum ama ben korkuyorum uyuyamıyorum. Bir kimyasal gecirdim ondan da olabilir ama bu korkuyu nasıl yenebilirim

Herşey gönlünce olsun inşallah bende öyle sabahı sabah etmiştim dua et ve uyumaya çalış inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya

Benimde çok çok küçük bir kanamam olmuştu şuan hala progestan fitil kullanıyorum canım geçer sıkıntı yapma

Bana iç dedi 100 mg gunde 3 defa. Mide bulamtisi yapar birakma yapsada dedi
Bende yapmıştı canım bana günde 2 dedi ama sen doktor ne dedi ise onu yap sadece akşamları fitil gibi kullanman gerek o bölgeye (bebegın çıkacağı yer) alttan uygulamak daha etkili demişti doktor bana o yüzden akşamları oraya uyguluyordum

Bana öyle demedi gunde üç defa iceceksin tok karna dedi. Icilebiliyor dimi. Ben yanlış anlamayım

Bana öyle demedi gunde üç defa iceceksin tok karna dedi. Icilebiliyor dimi. Ben yanlış anlamayım
İçebilirsin benımkıde hap tı ama içiyordum ama mise bulantısı yapıyordu tabı hap bitince anladım bulantılar ondanmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…