- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.821
- 63
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Koku hassasiyetim falan yok henüz, bu da normal diimi?Normal
Evet o da normal. Benim midem bile bulanmadi :)Koku hassasiyetim falan yok henüz, bu da normal diimi?
Bence şanslısın ya mide bulantısı aşırı kötüEvet o da normal. Benim midem bile bulanmadi :)
O da düzelir zamanla. Saglikli bir hamileligin olsun dilerim kiBence şanslısın ya mide bulantısı aşırı kötü
Evet kişiye özel elbette, ama insan ister istemez belirti bekliyor ilerledikçe. Kanamam falan yok çok şükür bakalım yarın hastane günüm, haftasını çok merak ediyorum, şuan kendim hesaplamamın bi yolu var mı? yumurtlamadan yerleşme kanamasından falan sayarak?Herşey çok normal çünkü hamilelik süreci çok bireysel ve kişiye özel. İlerlemesi de, düzelmesi de aşırı yemen de ne bileyim olabilecek herşey. Tek normal olmayan seni tedirgin etmesi gereken şey allah korusun kanamalar.
Yok benim bulantım şuan hiç olmadı zatenO da düzelir zamanla. Saglikli bir hamileligin olsun dilerim ki
Yok hiç bekleme. İlk 10 haftam müthişti harikaydım inan sonra bir geldi en basitinden hala kusuruyorum 30. Haftamdayım. Ama hiçbirşey yaşamayan karnım olmasa hareket etmese hamile olduğumu hissetmem diyen şanslı insanlarda varEvet kişiye özel elbette, ama insan ister istemez belirti bekliyor ilerledikçe. Kanamam falan yok çok şükür bakalım yarın hastane günüm, haftasını çok merak ediyorum, şuan kendim hesaplamamın bi yolu var mı? yumurtlamadan yerleşme kanamasından falan sayarak?
İlk adet başlangıç tarihinden sayılıyor canimEvet kişiye özel elbette, ama insan ister istemez belirti bekliyor ilerledikçe. Kanamam falan yok çok şükür bakalım yarın hastane günüm, haftasını çok merak ediyorum, şuan kendim hesaplamamın bi yolu var mı? yumurtlamadan yerleşme kanamasından falan sayarak?
Ay çok geçmiş olsun kardeşim de aynı şuan ya o da çok kötü, Allah yardımcımız olsunYok hiç bekleme. İlk 10 haftam müthişti harikaydım inan sonra bir geldi en basitinden hala kusuruyorum 30. Haftamdayım. Ama hiçbirşey yaşamayan karnım olmasa hareket etmese hamile olduğumu hissetmem diyen şanslı insanlarda varumarım sende öyle olursun, çok güzel geçer.
Son regli başlangıç tarihinden haftanı hesaplıyor doktorda. İlerleyen zamanlarda ultrasonda haftası ileride veya geride çıkabiliyor. Mesela benim 11.11.2022 idi şuan 30. Hafta. Ama ultrasona göre 31. Hafta çıkıyor.
27 Nisan'da reglim başlamıştı, ne kadar oluyor yaniİlk adet başlangıç tarihinden sayılıyor canim
Geç döllenme olmuş oluyor o zaman, doktor tarihi geri çekiyor.27 Nisan'da reglim başlamıştı, ne kadar oluyor yanigerçi yumurtlama 20. gün oldu ama bilmiyorum fark eder mi ki
O zaman en iyisi yarın doktora sormakGeç döllenme olmuş oluyor o zaman, doktor tarihi geri çekiyor.
5 haftalık gözüküyor canım. Yumurtlama tarihi ayın kaçıydı? Döngünün 35 gün mü sürüyor27 Nisan'da reglim başlamıştı, ne kadar oluyor yanigerçi yumurtlama 20. gün oldu ama bilmiyorum fark eder mi ki
16 mayıs yumurtlama oldu, 17 mayıs çatladı, 28-29 mayıs da yerleşme akıntısı geldi, 5 hafta mı oluyor? döngüm 30-31 bazen 29 arada biraz değişiyordu5 haftalık gözüküyor canım. Yumurtlama tarihi ayın kaçıydı? Döngünün 35 gün mü sürüyor
ay mayıs yanlış yazmışım16 mayıs yumurtlama oldu, 17 mayıs çatladı, 28-29 mayıs da yerleşme akıntısı geldi, 5 hafta mı oluyor? döngüm 30-31 bazen 29 arada biraz değişiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?