Gebelikte iştah dalgalanmaları

glitterpowder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
1.535
2.821
63
Gebeliğin başları sayılabilecek dönemlerde iştah dalgalanmaları normal mi? Ben daha birkaç gün önce öğrendim, haftasonuna denk gelince henüz kan veremedim, 10 gündür falan sabahları oldukça iştahsızlık vardı, zorla yiyordum ama bu sabah gayet normal iştahım vardı, yiyebildim, normal mi bu durum? İştahsızlık bir kez başladığında sürekli artarak devam etmeli diye bir kural yoktur diye düşünüyorum ama bilemedim.

Herşey çok normal çünkü hamilelik süreci çok bireysel ve kişiye özel. İlerlemesi de, düzelmesi de aşırı yemen de ne bileyim olabilecek herşey. Tek normal olmayan seni tedirgin etmesi gereken şey allah korusun kanamalar.

Evet kişiye özel elbette, ama insan ister istemez belirti bekliyor ilerledikçe. Kanamam falan yok çok şükür bakalım yarın hastane günüm, haftasını çok merak ediyorum, şuan kendim hesaplamamın bi yolu var mı? yumurtlamadan yerleşme kanamasından falan sayarak?

Yok hiç bekleme. İlk 10 haftam müthişti harikaydım inan sonra bir geldi en basitinden hala kusuruyorum 30. Haftamdayım. Ama hiçbirşey yaşamayan karnım olmasa hareket etmese hamile olduğumu hissetmem diyen şanslı insanlarda var umarım sende öyle olursun, çok güzel geçer.

Son regli başlangıç tarihinden haftanı hesaplıyor doktorda. İlerleyen zamanlarda ultrasonda haftası ileride veya geride çıkabiliyor. Mesela benim 11.11.2022 idi şuan 30. Hafta. Ama ultrasona göre 31. Hafta çıkıyor.

İlk adet başlangıç tarihinden sayılıyor canim

Ay çok geçmiş olsun kardeşim de aynı şuan ya o da çok kötü, Allah yardımcımız olsun Evet geç döllenme falan da olabiliyormuş, duymuştum, teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…