- 6 Mayıs 2020
- 297
- 182
- 53
- 29
- Konu Sahibi aleynaaleyna00
-
Aslında gün içerisinde sürekli yeşillik tüketiyorum sabahta sıcak limon ballı su ama sanırım muz çok tükettim o biraz kabız yapabiliyormuş teşekkür ederimCanım yeşillik türünü öğünlerine ekleyebilirsin maydanoz hariç onun söktürücü etkisi olduğu için ıspanak felanda iyi geliyor hemde çok faydalı sütle yulaf pişirebilirsin süt şişkinlik yapıyorsa yoğurtla yulaf bide kuru kayısıyı ıslatıp da yiyebilirsin yada kuru kayısı yiyip ılık sıcağa yakın su içebilirsin yanında kabızlık için benim denediğim şeyler bunlar hamile değilim ama normal kabızlık olduğun da deniyorum ben iyi geliyor bunlar
Deneyeyim bakalım canım çok teşekkür ederimKesinlikle kuru kayısı yemelisin,kayısının üstüne bişey tanımam.
Son 2 gündür bende yapıyorum böbrek ağrım vardı onada iyi geliyormuş diye ama faydasını göremedim dahaSabahlari ac karinina limonlu balli sicaga yakin su icmek cok iyi gelir bana.
Teşekkür ederim umarım işe yararİncir kurusu kayısı kurusu vs gibi şeyler ve bol su
Doktor ilaç verdi dophalor mu öyle birşey kullandım zararsızmış lifli önerdi dediğin gibi ıspanak yaptım bakalım yarına kadar düzelir dedi inşallah karnım şiştikçe yemek yiyemiyorumAynı durumu bende yaşıyorumkayısı,incir, ıspanak lifli yiyecekler tüketmek lazım yanı. Bır arkdasım suyun ıcıne kayısı koyuyordu bır kac saat bekletip o suyu içiyordu. İyi geldiğini söylemişti:)
Ben suan 8.haftamdayım gecen hafta cok kötü oldum gerçekten çok çok kötü ölücek gibiyim karın şişkinliğimden aglayacaktım cocuk gıbı :) Sonra kayısı falan aldım sureklı onu yiyorum. Ispanak iyi geldı gerçekten. Bırde sabahları artık beyaz ekmek yemiyorum oda yapıyormuş.Doktor ilaç verdi dophalor mu öyle birşey kullandım zararsızmış lifli önerdi dediğin gibi ıspanak yaptım bakalım yarına kadar düzelir dedi inşallah karnım şiştikçe yemek yiyemiyorumsende mi böylesin şuanda
Bende az önce ıspanak yedim doktorun verdiği ilacıda içtim ama daha faydası yok patlıcak gibiyim inşallah geçer, afedersiniz 3 gün oldu bide gazımız var bebişten iyice zorlandımBen suan 8.haftamdayım gecen hafta cok kötü oldum gerçekten çok çok kötü ölücek gibiyim karın şişkinliğimden aglayacaktım cocuk gıbı :) Sonra kayısı falan aldım sureklı onu yiyorum. Ispanak iyi geldı gerçekten. Bırde sabahları artık beyaz ekmek yemiyorum oda yapıyormuş.
Ah ya çok kötü bol su içtin mi birde evin içinde yürü biraz. Evet insan patlayacak gibi oluyor yaBende az önce ıspanak yedim doktorun verdiği ilacıda içtim ama daha faydası yok patlıcak gibiyim inşallah geçer, afedersiniz 3 gün oldu bide gazımız var bebişten iyice zorlandım
Ay inşallah gerek kalmaz yarın kayısı falan da dene belki iyi gelırYürüyüş yaptım bugün bol bol. Doktor duphalac şurup verdi oda feci gaz ve karın ağrısı yapıyor yarın bir daha iç bekle etki etmezse lavman aldırdı onuda denicem şimdi inşallah gerek kalmaz
Ay kuzum doktorun verdiği ilaç çok iyi geldi çok şükür kavuştum sağlığımaAy inşallah gerek kalmaz yarın kayısı falan da dene belki iyi gelır
Ay çok sevindim canım valla cok kotu bırsey yaşayan bilirAy kuzum doktorun verdiği ilaç çok iyi geldi çok şükür kavuştum sağlığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?