gebelikte kaç kg a kadar ağırlık kaldırılabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar biraz tuhaf bir soru ama ne zaman birşey kaldırsam evhamyapıyorum.gebelikte kaç kg a kadar aırlık kaldırılabilir

valla cok fazla agir kaldirmasan iyi olur canim,kac haftaliksin...?
neyse sen yine de kendini zorlayacak kadar agir kaldirma..
Allah korusun bisey falan olur...

kızlar biraz tuhaf bir soru ama ne zaman birşey kaldırsam evhamyapıyorum.gebelikte kaç kg a kadar aırlık kaldırılabilir

CANIM KAÇ HAFTALIK:uhm:

BEN DAHA BİR AYLIK HAMİLEYİM.:emir_bebek:

BEN SORUN YAPMIYORDUM AĞIR KALDIRMAYI.

AMA EŞİM YÜZÜNDEN BENDE ACABA DER OLDUM.:bbo:

EŞİME KALSA EVLERİ SÜPÜRÜRKEN BİLE MAKİNAYI KABLOSUNDAN ÇEKİP SÜRÜKLİCEKMİŞİM,:roflol:KALDIRMICAKMIŞIM.:roflol:

BİRDE HERKEZ İLK 3 AY ÇOK ÖNEMLİ DİYOR DİKKATLİ OLMAK GEREKİRMİŞ.a.s

ben evi bile süpürmedimm bee hiç zorlamadim valla kendimi ilk 3 ay ,3 ayin sonunda biraz yapmaya başladim bu arada evi kocam süpürüyodu.

valla ilk üç ay çok çok önemli çok dikkat edin arkadaşlar, her ne kadar doktorum ağırlık kaldırmak bebeği etkilemez bilimsel olarak bir geçerlilği yok dese bile, ben tedbirli olmakta fayda var diyorum,bugün ben de 50 metre kadar 2-3 kg ağırlık taşıdım,taşıdığıma da pişman oldum sonra, karnım ağrımaya başladı, acaba ondan mı diyorum ama uzanınca geçti, dikkat kızlar

Benimde ilk düşüğüm olduğu için bu gebelikte biraz daha dikkatliyiz. 20+5 günlük hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri sadece bir kez evi süpürdüm... Eşim sağolsun çok yardımcı oluyor...

Bence sen ağır kaldırma.. Özelliklede dengesiz bir şekilde kaldırınca çok tehlikeli olabiliyor. Belden değilde dizlerini kırarak eğilip kaldırmak gerekiyormuş..

Sorunsuz bir hamilelik diliyorum...

kızlar ben de pek dikkat etmiyorum açıkcası yani kendimi zorlayacak şekilde ağır kaldırmıyorum ama çok da telaş etmiyorum..ilk 3 ay dikkat edilebilir ama sonrasında ağırlığı kollarınıza vererek bişiler kaldırabilirsiniz önemli olan belinize yüklenmeyin ve boş bulunmayın..

dikkat etmek gerekir ilk 3 ay önemli .ama evham yapmaya da gerek yok bence.tedbiri bırakmayalım zorlamayalım kendimizi.ama bazı şeyler elimizde değil allah korusun

Canım üç kiloyu geçmeyecek kadar daha doğrusu yeni doğan bebeğin ağırlığını geçmemesi gerekiyormuş diye duymuştum bi programda.

aman dıkkat edın kızlar yaa allahım hepimiz nazardan kazadan beladan korusun

bu işin kilosu falan yok güzelim kaldırma hiç bişey eşim ekmekleri bile kendi taşıyor bana vermez

Çok kaldırmamak lazım, ama ağır kaldırmaktan çok bir yere uzanmak çok daha sakıncalı söyleyeyim...

canım kesinlikle 5 kilodan fazla değil
aman dikkat hem bak yeni hamişsen daha dikkatli ol.
doktorum öle demişti bana.5 kg dan fazla taşımak yok demişti.
pazarada ilk zamanlar çıkma dedi.
insan gördüğünü almak istior dedi
öle yani....:)a.s

Ilkinde hiç dikkat etmedim,şimdi 5 kg dan fazla kaldirma diyolar.

kızlar ben 5 aylıkken temizlikçi kadına yardım edeyim diye 10 kiloluk kovayı 2 kere taşmıştım ve bi saat sonra eşim duyunca çok kızmış beni ağlaya ağlaya druma götürmüştü. dr da amma evhamlısınız ben hamileyken 20 kiloluk ilk çocuğumu kucağmda taşıdım hep dedi. sahiden de ultrasonda bebiş çok iyiydi. o günden sonra tüm evişlerimi kendim yapmaya çalışıyorum. elhamdülillah bi sorun olmuyor:CüvCüv:

22 kilo kaldirdim yaaa esime sinirlenip hemde merdivenlerden cok korkuyorum simdi

Off ya bende bu gün 3.5 4 kilo kadar alısveriş poşetlerimi tasıdim 10.haftafayım acaba bir şey olurmu çok kafama taktım şimdi..

Back
X