- Konu Sahibi PembePanter
-
Mrb. Bendede 5. haftamda önce çok az kanama ile başladı, daha sonrada progestan kullanmaya başladım ve halada ilaca devam ediyorum. Kanama kesildi ama lekeler devam ediyor... Bol su içmeye dikkat ediyorum... Artık alıştım ama yinede kaygılarım var tabi... Doktorum sancı ve aşırı bi ağrım olmadığı sürece korkmamamı söyledi...
arkadaşlar mrb bende yaklaşık 12 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum tüp bebek aşılamlar ve tam ümidi kesmişken kendiliğinden hamile kaldım
6 haftalık hamileyken şiddetli kanama geçirdim fakat çok şükür bebeğim iyi şu anda 2 aylıkm hamileyim kanamam 1 gün devam etti çok şükür bir daha kanama görmedim fakat ara ara kahverengi lekeler devam edşyor ve çok korkuyorum bu şekilde olan bana yardımcı olsun
ben de lekelerim hatta daha ağır kanamalarım ve hatta suyumda boşalma olduğu halde iki çocuk doğurdum. Moralini bozma. Doktoruna danış. Bazı ilaçlar yardımcı olabiliyor. Ben proges... gibi bir ismi olan bir ilaç kullanmıştım. Hamileliğim sorunlu olduğu halde çocuklarım çok sağlıklı. Moral bu dönemdeki en önemli şey.
burda yazılanları okuyunca azıcık rahatladım ama benim durum biraz daha farklı ben 7 haftalık hamileyim ve benimde 2 haftadır sürekli kahverengi kanamalar ve arada kırmızı kanama geliyor.dr bişey yok bebek iyi dedi.ama son 4 gündür kahverengi akıntıların içinde lifler var.iplik gibi şeyler yani.sizlerinde mi böyle oluyo kahverengi kanmalar çok merak ettim.bu iplik gibi şeyler beni çok korkuttuyo bebeğim yaşıyomu acaba bilmiyorum.ayın 8 ine gel dedi dr.ben,im daha önce de 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.ve böyle kahverengi kanamlarım vardı yine.( lütfen cevap yazın sizinde lifli yani iplik gibi şeyler geldi mi?
Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum,bende 9 hatalik hamileyim ve kahverengi lekeler geliyor 3 gundur ara ara geliyor tuvalet kagidina.korkuyorum ama allahima siginiyorum gunu varsa dogar.doktorim yat dinlen dedi.progestan verdi ayni durumda olanlar varmi beraber takip edelim burdan.
Merhaba. Bende 8 haftalık hamileyim. Dün apar topar doktora gittim. Bendede kahverengi lekeler var. Progestan verdi. Bugün hala gelmeye devam ediyor. Bebeğimin kalp atışlarını gördüm. onun için biraz rahatladım ama bu lekeler progestan dan sonra ne zaman kaybolacak çok merak ediyorum. Doktora göre bu gibi durumlar normalmiş.her gebelikte olabilirmiş. Umarım hepimizde önemli bir şey yoktur. Hayırlısıyla meleklerimize kavuşuruz.
Benim merak ettigim nekadar surdugu kahverengi lekenin goruyorumki herkeste baska,bekleyip gorecegiz
.
Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum,bende 9 hatalik hamileyim ve kahverengi lekeler geliyor 3 gundur ara ara geliyor tuvalet kagidina.korkuyorum ama allahima siginiyorum gunu varsa dogar.doktorim yat dinlen dedi.progestan verdi ayni durumda olanlar varmi beraber takip edelim burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?