saol canım dikkat ediorum
sen topikte akıntılarımın tekrar başladığını kaçırmışsın
burda farettin galibaaa
doktora da gittim ilaçta verdi
geçmiş olsun kızlar.hemen ümitsizliğe kapılmayın yinede,benmde hamileliğimin 4.haftasında olmuştu.çok yoğun kahverengi akıntı şeklinde başlayıp,yine aynı renk kanama şeklinde devam etti.tüm tetkikler yapılmasına rağmen sebebi de bulunamıyordu.dr.12 hafta hiç ayağa kalkmadan yatmamı söylemişti.sonradan başka bir doktordan anneler kız çocuklarına hamileyken hormonlar sebebiyle bu tarz kanamaları olabilir normaldir demişti.dediği çıktı gerçekten de kızım oldu,şuan 10 yaşında opuyorumnanaktan
Benimde neredeyse 15 gün süren ara ara kanamam, ara ara kahverengi akıntım oldu. Hiç kalkmadım. Şu an 19 haftalık hamileyim 16. haftama kadar neredeyse 4 defa doktora gittim kanamamdan dolayı. En son olan en uzun sürendi 15 gün yatırdı beni. Şimdi karnımda kocaman oldu bebeğim Allahın izniyle hareketini hissediyorum :) Umutsuzluğa kapılmayın ,çok zor çok sıkıntılı ama geçer inşallah!
Benimde kanamam olmuştu, sonrasında 1 hafta kahverengi akıntı devam etti.6 haftalık hamileydim o zaman. Progestan kullandım ve dinlendim. Şimdi 21. haftadayız. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?