Gebelikte kahverengi akıntı.kızlar yardım lütfen!

çok teşekkür ederim benimde annem geldi bakıyo.zaten oda olmasa piskolojimde bozulcak.bahar geldi ben yataktayım ama herşey bebiş için yeterki iyi olsun

canım ya 9 ay yatanları duyuyoruz allah yardımcıları olsun.bu halimize çok şükür
ben sayenizde çok daha iyiyiim.
progestanı içtikten 1 saat sonra uyuyorum etkisi ayakta atlatılmıo malesefakannehir

çok teşekkür ederim canım artık daha iiyiyim
umarım sende bebişne sağlıkla kavuşursun

merhaba arkadaslar benimde c.tesi kanamam oldu.şimdide 1 haftadan fazladır lekelenmem var kahverengi su gibi.10 haftalık hamileyim.yatıorum nerdeyse 15 gün olacak.hala kesilmedi günde 3 kez progestan fitil kullanıorum.doktora lekelenmelerim devam edio dedim kahveyse sorun yok dedi.ama içim rahat deil hiç geceleri uyuyamıyorum.bana yardımcı olurmusunuz.

benımde 5 haftalıkken başlamıştı 14. haftada tamamen gecti progestan kullandım ve bol bol dinlendim
için rahat olsun fırsat buldukca uzan dinlen bişey olmaz inşallah :) su içmeyide unutma

şu an 18. haftamızın içindeyiz kızımla :CüvCüv:

canım hayırlısıyla,sağlıklı sıhhatli alın da kucağınıza kız olsun erkek olsun hiç farketmiyor.
beende merak ettim cinsiyetlerini şimdi :ecrin_bebek: öğrenince yazın tamam mı?

aynen oyle, benim hamiliklerim pek ic acici olmadigi icin hic farketmez. yeter ki saglicakla kcagima alayim, hayirli bir evladim olsun. tek duam, tek isteyim bu allahtan... herkes icin insallah...

insallah gecer canim, benim kuzenimin normal adete yakin kanamasi oluyordu. bebegi saglikli, yatmadi, ilac da almadi.
kimi zaman bebekle ilgili kanama olmuyor. doktorun daha iyi bilir tabi, kesende bir bozulma yoksa ve bebegin gelisiyorsa insallah sorun yoktur.
hepiniz icin duaciyim. hayirli ve saglikli bebekler versin allah tum isteyenlere... olumunekankayizsmile

inşallah gecer.ama insanın siniri bozuluo.benim ilk hamileliğim ve tüp bebek.o yüzdende korkuyorum kaybedersem çok üzülürüm.anlamadıım doktor kahve leke sorun deil dio ama neden olur bu lekeler?

allah herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin allah isteyen herkese versin...bebek hasreti zor..

kızlar benim akıntılarım baya açıldı
normale döndü sayılır
dinlenme ve progestanın etkişsinden mi bilmiorum ama ben hala yatıorum
pzt kont um var

bende dünden beri aynı durumdayım inşallah fazla uzun sürmez.hayrlısıyla kucağımıza alırız

bende bugün doktora gidiyorum kızlar.benimde bugüün yok gelmedi diorum sabah kalkıyorum pedte azda olsa var lekelenme.yada 2 gün gelmio sonrası gelio yani gecmiyo bu velet.benim ümitim var bebişimize kavuşucaz.

Merhaba Kızlar,
Bende şu an 7+1 deyim ve geçen pazardan bu yana benim de açık kahve akıntılarım oluyor. Pazartesi hemen dr a gittim. Bebiş iyi kalp atışı bile var dedi. Ama kesinlikle dinlenmen gerek, 1 hafta rapor yazıyorum sana dedi. Birde plasentada birşey gördü, dikkat etmelisin kanamaya çevirebilir dedi.
Progestanı zaten kanamadan önce de vermişti, tahlillerde progesteron değeri az düşüktü. Sabah akşam kullanıyorum şu an günde 3 e çıktık ve tüm gün sersem gibi uyuyorum.
Bulantım hiç yok denecek kadar az.
Birde insan yatarken her şeye dikkat ediyor ve göbeğimin yanında bir batma oluyor bazen. Sizde de varmı?

bende bugün doktora gidiyorum kızlar.benimde bugüün yok gelmedi diorum sabah kalkıyorum pedte azda olsa var lekelenme.yada 2 gün gelmio sonrası gelio yani gecmiyo bu velet.benim ümitim var bebişimize kavuşucaz.

geldikten sonra yaz doktorun neler soyledigini, hayirli haberler bekliyoruz...
:Saruboceq:

biraz azlma olmadi mi? sen doktoru dinle aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…