Gebelikte kahverengi akıntı.kızlar yardım lütfen!

kızlar benim akıntılarım baya açıldı
normale döndü sayılır
dinlenme ve progestanın etkişsinden mi bilmiorum ama ben hala yatıorum
pzt kont um var

evet yat tabi ilk 3 ay dikkat et, sonra insallah tutunur bebegin, sevindim ise yaraddigina kaydirigubbakcemile5

Ben iki kere yaşadım, ilkinde çok hafif ve kahverengiydi. Kendisi geçti, Doktor kırmızıya dönünce gel demişti. Dönmedi.
ıkincisinde gene aynı olur diye iki gün bekledim, geçmeyince aradım. Doktor gel dedi. Ertesi güne randevu almıştım ama gece kırmızıya dönünce acile gittim eve daha yakın bir hastaneye. Bana da Progeston verdi. Ertesi gün kendi doktoruma da gittim. ılk doktor ilacı ağızdan vermişti, beni mahvetti. O gün 5 kez kustum. Öyle olunca kendidoktorum ilacı vajinal fitil şeklinde kullan dedi.
ılacı kanama kesildikten sonra bir gün daha kullan bırak dedi.
Yatma konusuna gelince, bendeki kanama ve düşük riski az olduğu için bana bıraktı. Ben rapor ver dedim, çünkü yol çok uzun işe gderken. Ama 10 gün raporun 7sini kullandım.
Gebelikte düşük riski kadınların%25inde görülürmüş ama hepsi düşükle sonuçlanmaz. Sen dinlenmene bak. Dikkatli ol. Umarım hemen atatrısın sen de bu riskli günleri.

progestanın sersemliğini hemde nasıl yaşıyorum canım ben 200 lük içiorum bide.
alttan kulansam diorum ama hiç denemedim
üstüne bide buklantılarım başladı
çok zor geçiriorum bu aralar
göbeğin yanında derken tam anlamadım ama göbek deliğimin çevresinden başlayan sızılar olmuştu bende

evet yat tabi ilk 3 ay dikkat et, sonra insallah tutunur bebegin, sevindim ise yaraddigina kaydirigubbakcemile5

canım yaaa
çok saol
umarım devam etmez çünkü daha öncede bitip tekrar başladı.
şimdi heycanla kontrolü bekliorum kalp atımını görces allah izin verirse

amin inşallah canım
sen atlatmışsın darısı sorun yaşıyanların hepsine
bende artık alttan kullanmayı düşünüorum
ama hiç hazneden kullanmadığım için deniyemedim bile
bide sabah akşam kullanıorum aceba 2 sinide mi hazneye kullancam

benimde kanamalarım mevcut. 13+4 olmama karşın 5-6 kez açık kırmızı renk kanama yaşadım. farklı doktorlar aynı bildiğimiz şeyleri söylüyor. progestan kullan ve dinlen. ben dinlenmeye yeni başladım (5 gün oldu) daha önce 1,5 ardan 3 saat günde otobüs yolculuğum oluyordu (oturarak yolculuk yapmama rağmen)

her neyse, bugün yeni öğrendiğim bişey sorunumun plasenta kaynaklı olduğu. bebeğim hala çok sağlam. umarım dayanmaya devam eder Allah'ın izniyle. :teselli:

kızlar merhaba bende 6 haftalık hamileyim.
dün biraz yoruldum akşam eve geldiğimde çamaşırımda kahve leke gördüm.
hemşire bir arkadaşım var onu aradım.
korkma yat dinlen dedi.
çalışıyorum ve işten eve geldiğimde hemen yatıyorum.
çamaşırıma ped koydum sabah temizdi.
işe geldim tuvaleye girdim.
tuvalet kağıdında açık kahve akıntı gördüm.
doktorla randevum 21 nisanda.
birşey olur mu diye endişe ediyorum.
o kadar beklemeden başka bir doktora gitmem gerekir mi?

bende 6. haftada yaşadım ilk kahverengi akıntıyı,yorgunluktan olmuştu,doktor düşük tehtidi,yat dinlen dedi,progestan vermek istemedi,ilk 3 ay ilaç tavsiye etmiyorum dedi,ben bol su içtim,şu an 13.haftamızdayız,ara ara az az lekelenmelerim hala oluyo,bebeğim sağlıklı,kanama veya sancı olmadığı sürece sorun yok bence..

melodi bende aynı şeyi yaşadım
canım gerçekten tedavisi dinlenmek
dinlenince geçeceğini görceksin.ben hiç klakmadan 10 gündür yatıorum
geçti.seninde en kısa zamandsa biter inşallah

aynı sorun bendede var.k.rengi akıntı arada kırmız oluyor.progestan alıyorum ve bol su içiyorum.inş bebeğime birşey olmaz.

benimde 5 haftada kanamam olmuştu. ama bir iki damla.bizim ikinci bebeğimiz bu ilkinde hiç sorun olmayınca bundada tedbir almadık tabi eşimle birlikte olduk ve kanamam oldu doktora dedik ve progesteron hap ve iğne verdi haftada bir vurulacan dedi iğneleri. sonra 8.haftada bir kanama daha doktor ilişki yok dedi bizde zaten girmemistik ilişkiye bu defa ama yinede hareketler etkilemis dedi . ve tamamen yasakladı. rüyası bile yasak dedi :)))
bizde uyduk yasaklara üç gün hastane ve 10 gün istirahat yaptım ve hala eşimle diyetteyim bozmayada hiç niyetim yok.
oğluşum rahat etsin içimde ve sağlıkla kucağıma anne baba ve kardeşine kavuşsun
inşallah seninde öyle olur dikkat et ve yorma kendini .
ben yormadım ama şimdi çok zindeyim masallah
durumlar iyi doktorum bile rejimi kesebiliriniz dedi :))) ama ben bunu eşime demedim tabi :)
biz tedbirimizi alalım gerisi allaha kalmıs tabi . allahım herkesin kucağını gönlünü doldursun

Canım benim de aynı şekilde kanamam oldu. 2.5 ay sürdü. Hiç kalkmadım ben de. Ara ara oldukça azaldı, hatta bazen kesildi sonra yine başladı ama çok şükür 12. haftadan itibaren tamamen bitti. ben de progestan kullandım. Şimdi bebişim 4 aylık. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

arkaadaşlar doktora gittim ve bebişin gayet ii dedi:) 3 cm olmuş hemen hemen herşeyi belli.halen lekelerim devam ediyo.neden oluyo dedim rahmin arkasında bi kanama olmuş dedi o kanları bişekilde atıosun dedi ya içerde kurur yada akıntı olur kahve dedi.neden olur dedim bebk yer deiştiriken olabiliyor dedi .yatmana gerek yok ama 3 ay olana kadar kendini yorma iş yapma dedi.dinlenmeye çalış dedi progestana devam tabi.bende normal haytıma dondum artık yatak günleri bitti.ama dikkat ediyorum hareketlerime.15 gun sonra yeniden gidcez.cok üzülüodum ama kızlar şimdi içim rahatladı sizden takmayın kafanıza.olabilir normal dedi doktor.zaten normaaldede 3 ay tehlikeli o yüzden yorma kendini dedi.bide şu bol su içme olayını sordum daha deil o dedi sonra dedi

canım ben 200 lük progestanı fitil olarak kullanıyorum ve çok rahat .banada baş dönmesi yapıodu içince.bide fitil daha yararlı diye okumuştum buşekilde kullan hiç bi etkisi olmuyo

cumartesi akşamı ev gittiğimde baktım iç çamaşırımda yine 2-3 damla kehve leke var.
hemen yattım bütün akşam. o gece hiç olmadı.
ertesi günde pazar olduğu için eşimle evdeydik.
kahvaltıya kalktım.
sonra eşim mutfakta iş yaparken ayaklarımı uzattım oturdum.
onun dışında bütün gün yattım, dinlendim.
ve hiç lekelenme olmadı.
yorgunluktan oluyor sanırım.
bugün işyerindeyim. bakalım bu hafta ne olacak.
akşam eve gider gitmez yatarım yine.
inşallah hepimiz bu sorunu atlatırız.

kızlar bende 5. haftamda lekelenme yaşadım.ogün hemen acile gittik bize en yakın kadın doğuma.alttan muayne etti düşük tehlikesi dedi.progestan verdi sabah öğle akşam birer tane dedi.içim rahat etmedi.kendi dr uma gittim oda alttan muayne etti.rahimde yada kesede bir kanama görünmüyo dedi.dinlenmeme gerek varmı dedim.bu kadarcık lekelenme için ben sana yat diyemem dedi.işin ağırmı dedi.hyr dedim bütün gün oturuyorum.işine git gel dedi.ama kendini fazla yorma ev işiyle falan dedi.progestanda sersemlik yaptığından onuda akşam yemekten sonra 1 tane gece yatarken 2 tane iç dedi.ben 6 haftama girdim.hala lekelenmem devam ediyo.1 gün lekeli bir gün normal akıntı şeklinde devam ediyoruz şimdilik.ve bugün yine kahve lekelenmem var.cuma günü kontrolüm var.kalp atışına bakıcakmışız.çok korkuyorum.gebeliğin sevincini yaşayamadım.ya giderse beni bırakırsa diye.allahım meleklerimizi bizlere bağışlasın.

durumlar nasil bacim, iyi misiniz bebegin ve sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…