- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
kızlar benim akıntılarım baya açıldı
normale döndü sayılır
dinlenme ve progestanın etkişsinden mi bilmiorum ama ben hala yatıorum
pzt kont um var
Merhaba Kızlar,
Bende şu an 7+1 deyim ve geçen pazardan bu yana benim de açık kahve akıntılarım oluyor. Pazartesi hemen dr a gittim. Bebiş iyi kalp atışı bile var dedi. Ama kesinlikle dinlenmen gerek, 1 hafta rapor yazıyorum sana dedi. Birde plasentada birşey gördü, dikkat etmelisin kanamaya çevirebilir dedi.
Progestanı zaten kanamadan önce de vermişti, tahlillerde progesteron değeri az düşüktü. Sabah akşam kullanıyorum şu an günde 3 e çıktık ve tüm gün sersem gibi uyuyorum.
Bulantım hiç yok denecek kadar az.
Birde insan yatarken her şeye dikkat ediyor ve göbeğimin yanında bir batma oluyor bazen. Sizde de varmı?
evet yat tabi ilk 3 ay dikkat et, sonra insallah tutunur bebegin, sevindim ise yaraddigina kaydirigubbakcemile5
Ben iki kere yaşadım, ilkinde çok hafif ve kahverengiydi. Kendisi geçti, Doktor kırmızıya dönünce gel demişti. Dönmedi.
İkincisinde gene aynı olur diye iki gün bekledim, geçmeyince aradım. Doktor gel dedi. Ertesi güne randevu almıştım ama gece kırmızıya dönünce acile gittim eve daha yakın bir hastaneye. Bana da Progeston verdi. Ertesi gün kendi doktoruma da gittim. İlk doktor ilacı ağızdan vermişti, beni mahvetti. O gün 5 kez kustum. Öyle olunca kendidoktorum ilacı vajinal fitil şeklinde kullan dedi.
İlacı kanama kesildikten sonra bir gün daha kullan bırak dedi.
Yatma konusuna gelince, bendeki kanama ve düşük riski az olduğu için bana bıraktı. Ben rapor ver dedim, çünkü yol çok uzun işe gderken. Ama 10 gün raporun 7sini kullandım.
Gebelikte düşük riski kadınların%25inde görülürmüş ama hepsi düşükle sonuçlanmaz. Sen dinlenmene bak. Dikkatli ol. Umarım hemen atatrısın sen de bu riskli günleri.
progestanın sersemliğini hemde nasıl yaşıyorum canım ben 200 lük içiorum bide.
alttan kulansam diorum ama hiç denemedim
üstüne bide buklantılarım başladı
çok zor geçiriorum bu aralar
göbeğin yanında derken tam anlamadım ama göbek deliğimin çevresinden başlayan sızılar olmuştu bende
kızlar bende 5. haftamda lekelenme yaşadım.ogün hemen acile gittik bize en yakın kadın doğuma.alttan muayne etti düşük tehlikesi dedi.progestan verdi sabah öğle akşam birer tane dedi.içim rahat etmedi.kendi dr uma gittim oda alttan muayne etti.rahimde yada kesede bir kanama görünmüyo dedi.dinlenmeme gerek varmı dedim.bu kadarcık lekelenme için ben sana yat diyemem dedi.işin ağırmı dedi.hyr dedim bütün gün oturuyorum.işine git gel dedi.ama kendini fazla yorma ev işiyle falan dedi.progestanda sersemlik yaptığından onuda akşam yemekten sonra 1 tane gece yatarken 2 tane iç dedi.ben 6 haftama girdim.hala lekelenmem devam ediyo.1 gün lekeli bir gün normal akıntı şeklinde devam ediyoruz şimdilik.ve bugün yine kahve lekelenmem var.cuma günü kontrolüm var.kalp atışına bakıcakmışız.çok korkuyorum.gebeliğin sevincini yaşayamadım.ya giderse beni bırakırsa diye.allahım meleklerimizi bizlere bağışlasın.
durumlar nasil bacim, iyi misiniz bebegin ve sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?