gebelikte kan pıhlaşması yaşayanlar arkadaş olalım

aysun41

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
117
0
16
35
Kocaeli
1 düşüğüm var bu 2 hamileyim 1 aydan itibaren 7mg lık iğne yapıyorum kendime hergün ayrıca herhaftada 1 başka oluyorum hala düşük tehlikeli riskim varmış .yapılan tesler sonucu kanım pıhtılasıyomuş benim gibi böle sorunlar yaşayanlar varmı 26 haftalık gebeyim kızım olucak nasipse

durumunuzu ben yaşamadım ama arkadaşımdada pıhtılaşma vardı iki düşük yapmıştı ve 3.hamilelğinde oda doğuma kadar kan sulandırıcı iğneyi sabah-akşam, saatlerini aksatmadan kullandı..maşallah şimdi çok tatlı bir oğlu var..Rabbim sizinde kucağınıza sağlıkla almanızı nasip etsin..

tşk ederim biraz moral oldu tedirginlik oluyo her nekadar şuan herşey yolundada olsa herkesten farklu yaşıyoruz sonuçta iğnelerle hamileliği ama yinede şükür olsun.

merhabalar allah ilk önce hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder. kan pıhtılaşması bende de var düşük yaşamadan bir oğlum oldu şimdi 2. hamileyim oğlumda olduğu gibi bundada iğneler ilaçlar zor bir hamilelik geçiriyorsun ama sonunda değiyor. bizimde imtihanımız buymuş demekten başka seçeneğimiz yok.

Back
X