Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba asagidaki sari isaretli CMV İGG cok yuksek cikmis 8 haftalik hamileyim nedemek simdi buu cok uzuldum ya bebegime birsey olur mu arkadaslar kim yorumlar bu degerleri
Merhaba asagidaki sari isaretli CMV İGG cok yuksek cikmis 8 haftalik hamileyim nedemek simdi buu cok uzuldum ya bebegime birsey olur mu arkadaslar kim yorumlar bu degerleri Eki Görüntüle 3684084
Canım Igg bağışıklık kazandığını gösteriyor benim bildiğim kadarıyla . Kötü bir şey değil
Ama doktoruna sor tabiki beniöki direk negatif pozitif diye çıkmıstı
Merhaba asagidaki sari isaretli CMV İGG cok yuksek cikmis 8 haftalik hamileyim nedemek simdi buu cok uzuldum ya bebegime birsey olur mu arkadaslar kim yorumlar bu degerleri Eki Görüntüle 3684084
Çok sağolun yorum yapanlardan insanin icine serin sular serpiyorsunuz gercekten rubella denen seyde yuksek cunki enfeksiyon varsa bebege gecer cunki korktum hastanelerde randevu alamiyorum 2 hafta oldu yer yok