- 6 Ağustos 2015
- 53
- 12
- 8
- 28
- Konu Sahibi melek_emir
-
Kan uyusmazlgi ignesini yaptrdiysan korkma canim bsy olmazMerhba arkdslr korkuorm esmle kan uyusmazlgi vr sakat dogblr dedilr dgrumi 17hftdym
Valla canim bnim de bildgim kadariyla kafinin negatif olmasi sorun oluyo ama tam bilmiyrum doktoruna sor istersenkızlar benim kan grubum O +RH eşimin A - rh bizimde uyumsuz mu ? yoksa anne negatif olursa mı problem oluyor
problem olur mu olunmazmı bılenmez tabı ama sizde de var kan uyusmazlıgı. bizimde sizin tam tersi . ben A rh - eşim Orh+kızlar benim kan grubum O +RH eşimin A - rh bizimde uyumsuz mu ? yoksa anne negatif olursa mı problem oluyor
kızlar benim kan grubum O +RH eşimin A - rh bizimde uyumsuz mu ? yoksa anne negatif olursa mı problem oluyor
sizde yokmuş demek. bende sımdı merak edip baktım :) bızde var orası kesindeproblem olur mu olunmazmı bılenmez tabı ama sizde de var kan uyusmazlıgı. bizimde sizin tam tersi . ben A rh - eşim Orh+
ama kadının negatif olması daha riskli diye duymuştum.
canim bak bn onu bilmiyodumBende 7 haftalik hamileyim dr la gorustum uyusmazlik testini yaptrsanda yaptrmasandan bi fark yok dedi.Baska bi doktorla gorustum 24-28. Haftalar arasi igne olacaksin dedi.24 haftayi beklemek cok uzun bir süre değilmi sizce?
Sanmam başta yaptılarsa suan tekrar gerek yoktur heralde.canim bak bn onu bilmiyodumbnim ilk haftalarda kan uyusmazligindan ve dusuk riskim oldgu icin ignee yaptilar kan uyusmazlgi ignesini suan bn 24 haftaligim bnimde tekrardan bu haftalarda yaptrmam gerekiyomu acaba bu igneyi
Indirect coombs testi pozitif mi çıktı sizde?Kizlar bizdede kan uyusmazligi var 4haftalik hamileyim doktoruma sordum o onemli birsey degil hamileligin 28.haftasinda bir igne vurulacaksin bebek pozitifse birde dogumdan sonra vurulacaksin takilma buna dedi
Benimde eşimle kan ıuyuşmazlığım var. Düşük yaptım ama ona bağlamıyorum. Ablamın da vardı 30. Haftada idi yanılmıyorsam iğne yedi. İlk bebeği oldu.Eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk hamilelikte doktorum bi sorun olmayacağını söylemişti fakat ilk bebeğim düştüşimdi 6 haftalık hamileyim ve kan uyuşmazlığı konusuna aklım takılıo aranızda bu derdi yaşayan yada bilgi sahibi olanlar varsa cvp bekliorum kızlar..
Bu teste hicIndirect coombs testi pozitif mi çıktı sizde?
Bu teste hic bakilmadi bebegimide kaybettim ama buna baglamuyorum cnku kan uyusmazligi erken kayiplara helede ilk bebekte hic rastlanmazmis igneni vurulduktan sonrada 2.3cocuklarada zarari yokmusBu teste hic
Hamileliğiniz sırasında iki defa uyuşmazlık iğnesi yapılıyo.bu iğneler olası sorunları ortadan kaldırıyo.korkacak bişi yok.bizde de var ama allaha şükür iki çocuğum da sağlıklı.artık bu sorunların çözümü var yeter ki siz kontrollere düzenli gidin.
gecmis olsun canim bebegin nasil simdiMerhba arkdslr korkuorm esmle kan uyusmazlgi vr sakat dogblr dedilr dgrumi 17hftdym
canim senin ilk gebeliginmi bende de kan uyusmazligi vardaSanmam başta yaptılarsa suan tekrar gerek yoktur heralde.
Evet ilk.sen kacinci hsftadasin hic test yaptrdin mi?canim senin ilk gebeliginmi bende de kan uyusmazligi varda
Evet ilk.sen kacinci hsftadasin hic test yaptrdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?