Gebelikte kan uyuşmazliği yaşayanlar..!

Kan uyuşmazlıgı yasayanlar bebegi pozıtıf olanlar problem yasadımı doğum nasıl gectı banada evlenmeden once talasemı yaptrırıken saglık ocagı hamıle kalırsan gel takıbını yapıcam 28.haftada mutlaka gel demıstı saglık ocagı kan uyuşmazlıgı ıgnesi yapıyormu ?

Bu teste hic bakilmadi bebegimide kaybettim ama buna baglamuyorum cnku kan uyusmazligi erken kayiplara helede ilk bebekte hic rastlanmazmis igneni vurulduktan sonrada 2.3cocuklarada zarari yokmus
gonlunuzu ferah t

saglık ocagı kan uyuşmazliği iğnesini vurmaz. gebelikte en ufak kanama da dusuk kurtajda dogumdan sonra bebegın kan gurubuna bakarak vurulur iğne 28 haftada vuran doktorlar vardır. hamileysen duzenlı oşarak doktora gıtmen gerek.

Eğer gebelik süresince kanama oluyorsa uyuşmazlık iğnesini hemen vuruyorlar hatta gecikmemek gerekiyor doğumdan sonrada bebek pozitifse bir doz daha vuruluyor. Normal bi gebelikse 28. Hafta civarlarında vuruluyor. Benim kanamalarım olduğu için ben hemen vurulmuştum

İyi akşamlar bendede kan uyuşmazlıgı var ve 28 haftanın içindeyim çarşanba günü inne vurulcam.doktorum a sordum bebegi korumak için oldunu söyledi bu benim ikinci bebegim ilkinde böle bişe yoktu ama bunda vurulmam gerekiyormuş ama korkuyorum bu inneyi nası vuruyorlar normal aşı gibi mi yoksa göbekten mi bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba kalçadan normal iğneler gibi bir iğne endişelenmeyin:) insan kafasında farklı şeyler kuruyor ama normal bi iğne gibi. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Merhaba kalçadan normal iğneler gibi bir iğne endişelenmeyin:) insan kafasında farklı şeyler kuruyor ama normal bi iğne gibi. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Teşekkür ederim içim rahatladı :)Amin inşallah Rabbim herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsin.

Meraba konunun üzerinden yıllar geçmiş ama beni aydınlatırsanız çok sevinirim siz naptiniz bebeğimniz sağlıklı dogdumu bende şuan takipteyim

Meraba siz naptiniz Bebeğinizin sağlıkla doğurdunuzmu inşaallah bende takipteyim şuan nolcak çok merak ediyorum

Iyı geceler bızede kan uyusmazlıgı var ıkı oglum var saglıklı sukurler olsun ucuncuye hamıle kaldım ve 8 haftalıkten kalbı durmus ve kurtaj olmak zaorunfa kaldımve ıgne vuruldum ogne vurulupta yıne aynı sorunı yasayan oldumu acaba hersey allahtan tabı

kızlar bnde de kan uyuşmazlığ var 9 haftalikken igne yapıldı. tahlil yapildi degerim pozitif çıktı bu durumla karşılaşan var mi ne yapmam gerekiyor

kızlar bnde de kan uyuşmazlığ var 9 haftalikken igne yapıldı. tahlil yapildi degerim pozitif çıktı bu durumla karşılaşan var mi ne yapmam gerekiyor
Bebegin kan grubu mu pozitif cikti sizinki negatifse uyusmazlik ignesi yapilacaktr eger kan grubunzla bebeginizin ki ayniysa gerek kalmıyor hersey normal demektr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…